Horoscop Balanță aprilie 2019

În horoscopul Balanței din luna aprilie 2019 se întrezăresc câteva tendințe majore, precum avantaje izvorâte din îmbunătățirea conexiunilor de parteneriat, necesitatea împăcării nevoii de autonomie individuală cu deschiderea față de familie, oameni dragi, o viață sentimentală consolidată de onestitate, comunicare nestânjenita de nimeni și nimic, și una profesională optimizată de orientarea către succese temeinice.

Horoscop Balanță aprilie 2019: Predicții generale


Ești impulsionat să îți revezi traseul existenței, astfel încât să se alinieze sistemului tău de valori, credințelor tale veritabile.

Relațiile în doi din toate planurile vieții tale capătă întâietate, întrucât îți sunt mai împlinitoare, mai confortabile decât cele dintr-un grup ori o colectivitate. Ai nevoie mai mereu de cineva apropiat, în care ai încredere, împreună cu care să-ți verifici ideile, opțiunile, năzuințele.

Te bucuri, așadar, să-ți armonizezi parteneriatele, și ai la îndemână o forță de persuasiune deosebită în acest sens. Înzestrat cu simț diplomatic, te remarci prin capacitatea de a negocia, media, cu iscusință, a pune capăt unor certuri, dispute dintre oameni.
Horoscop aprilie 2019 Balanță

În ultima săptămână a lunii, pari să fii inspirat ori constrâns de împrejurări să-ți echilibrezi setea de libertate individuală cu integrarea în viața de familie. Nu mai poți ignora importanță persoanelor îndrăgite în destinul tău!

Confruntat cu o schimbare de mari proporții acasă sau în legătură cu locuința, poate fi necesar să-ți asumi noi responsabilități ori să-ți ajustezi unele mai vechi. Poate fi nevoie să le acorzi un sprijin sporit unor rude.

Calitățile și defectele celor născuți în zodia Balanței

Pe 5 aprilie 2019, ca urmare a amplasării Lunii noi în Berbec, poți constata totuși că străduința de a-i face fericiți pe cei din jurul tău îți subminează câteodată focalizarea spre interesele proprii. Apare astfel dezideratul de a-ți redefini conexiunea cu unele persoane din imediata ta apropiere.

Aspirația de a te lăsa în voia relaxării, deconectării, pare să-ți fie îngrădită în data de 19 aprilie 2019, când Luna plină își face sălaș în cerul Balanței. Înainte de a-ți permite un repaus binemeritat, este nevoie să pui la punct niște treburi familiale. Pe de altă parte, este indicat să nu-ți transformi imaginea personală într-un mod radical, numai și numai pentru a șoca o rudă care te irită prin conformismul său.

Horoscop Balanță aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se bazează pe reperele statornice ale dialogului, sincerității, atașamentului reciproc, fără să piardă însă din pasiune.

Traversezi o vreme prielnică îndepărtării de orice tip de neînțelegere, contradicție cu tovarășul tău de cuplu, grație disponibilității amandorura de a fi întru totul deschiși unul față de celălalt.

Dacă ești singur, speri din tot sufletul și ai prilejul să infiripi o idilă cu cineva a cărui onestitate și bizuință în tine îți făgăduiesc o poveste de iubire stabilă, îndelungată.

Împărtășirea afectivă din cupluri este, totodată, potențată, de un erotism fierbinte!

Horoscop Balanță aprilie 2019: Muncă și bani


Înclinat să meditezi profund în ce fel îți poți aborda munca astfel încât să-ți dăruiască mai multe satisfacții, atât financiar, cât și profesional, ești călăuzit spre succese rasunătoare, cu bătaie lungă în viitor.

Îți poți majora veniturile prin implicarea în afaceri în colaborare, datorită unei moșteniri ori a unor investiții inițiate de câtva timp.

Horoscop Balanță martie 2019
Horoscop Balanță aprilie 2019 Horoscop Balanță aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.