Horoscop Fecioară aprilie 2019

Horoscopul Fecioarei din luna aprilie 2019 evidențiază posibilitatea obiectivizarii și eficientizării relațiilor cu cei din preajma ta, mai cu seama din asocieri, lărgirea viziunii asupra existenței, inclusiv printr-un drum îndepărtat de casă, asumarea unei atitudini mai stăruitoare, mai așezate și mai perseverente în atingerea țelurilor tale majore, și o viață amoroasă necesitând calm și chibzuință în relevarea autenticității sale. 

Horoscop Fecioară aprilie 2019: Previziuni generale


Ești mobilizat să îți treci în revistă interacțiunea cu lumea, să îți analizezi relațiile cu oamenii cu care te găsești aproape zilnic, și să îți relevi care dintre acestea sunt cu adevărat importante pentru tine, sau, din contra, îți risipesc timpul și energia.

În plus, ai avantajul de a întrezări cu claritate ce anume se ascunde sub aparențe, ce persoane și împrejurări ale existenței se aliniază valorilor tale esențiale. Respingi impulsiv superficialitatea din discuțiile cu alții, îți doreșți să extragi sensuri, idei profunde din relaționarea cu ceilalți. Poate că unele cunoștiințe de ale tale vor fi supărate că nu le mai acorzi atenție, dar, în pofida lor, este necesar să te concentrezi pe acele aspecte ale existenței care îți pot potența dezvoltarea.
Horoscop aprilie 2019 Fecioară

Tocmai de aceea, ești înclinat să te concentrezi spre studii, filosofia, credința ta de căpătâi în viață. Din acest motiv, poți profita de o oportunitate rară de a vizită locuri îndepărtate de casă, în stare să îți furnizeze noi idei despre destinul tău viitor.

În ultima decadă a lunii, dacă năzuiești să te înalți deasupra preocupărilor de zi cu zi, și să realizezi ceva notabil, este nevoie să te înarmezi cu răbdare. Se  pot ivi niște piedici în drumul spre țelurile tale, și se impune să faci eforturi sporite, să îți pui la treabă perseverența, pentru a ți le materializa.

Horoscop Fecioară martie 2019

Accesul spre plăceri ale traiului excesive, păguboase, îți poate fi și el restrâns de conjuncturi nemaîntalnite până acum, ce îți atrag atenția că trebuie să faci o schimbare importantă în stilul tău de viață. Totodată, poți fi cumva obligat să îți revezi talente, înzestrări native trecute cu vederea ori neîndeajuns exploatate de câtăva vreme.

Pe 5 aprilie 2019, sub vibrațiile Lunii noi din Berbec, ai capacitatea să discerni ce ai de făcut în situații aparent complicate, complexe. Cu toate că nu-ți este tocmai comod acest lucru, poți să îți simplifici existența prin luarea unor măsuri ferme, care vor fi deranjante și pentru niște oameni din imediata ta apropiere. Uneori, apare dezideratul de a te pune mai presus de alții, fără să fii însă egoist!

Horoscop Fecioară aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea pare să fie călăuzită spre profunzimi neexplorate încă, către revelații surprinzătoare...

Indiferent dacă ești angajat de mai mult timp într-o relație de cuplu sau abia încerci să-ți inchegi una, nu mai ești dispus să o iei de-a gata, ci să îi investighezi posibilitatea de a fi implinitoare pe termen lung.

În această perioadă, în caz de te lași în voia unor impulsuri emoționale necontrolate îndeajuns, se pare că vei avea mult de regretat nu peste mult timp! Într-un fel sau altul, apare necesitatea să-ți reclădești încrederea reciprocă din conexiunea ta de cuplu!

Oricum, vrând-nevrând, apar numeroase prilejuri de a elimina apecte negative din legătura ta amoroasă. Depinde numai de tine în ce măsură le vei realiza și le vei pune în aplicare...

Horoscop Fecioară aprilie 2019: Muncă și bani


Luna plină poposită în data de 19 aprilie în Balanță te poate șoca printr-o cheltuială necesară, o factură extrem de mare! Universul te atenționează să-ți îmbunătățești situația financiară! Ești îndrumat să-ți afli noi surse bani, de care nu ai ținut cont, ori să ți le eficientizezi pe cele mai vechi.

Din fericire, începând cu ziua următoare Venus îți înlesnește câștiguri financiare, îndeosebi prin intermediul unui asociat, partener din plan profesional ori afaceri. Nu neglija această oportunitate!

Femeia Fecioară - Iubită, prietenă, soție și mamă
Horoscop Fecioară aprilie 2019 Horoscop Fecioară aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.