Horoscop Leu aprilie 2019

Potrivit horoscopului Leului din luna aprilie 2019, se impune să pui capăt unor situații dificile în plan familial, să îți schimbi perspectiva asupra întreținerii și optimizării sănătății, profiți de o deschidere sinceră în relațiile cu cei din jur, tinzi să îți reînnoiești modul a a trăi și a aborda lumea, inclusiv în dragoste, și trebuie să eviți delăsarea, comoditatea, în muncă. 

Horoscop Leu aprilie 2019: Predicții generale


O chestiune de familie complicată, neplăcută și/sau sensibilă nu mai poate fi trecută cu vederea. Este cazul să-i găsești o rezolvare, chiar dacă acest lucru implică să pui cuțitul pe rană și să te desprinzi de niște metehne asociate cu munca.

Dacă reușești să faci acest lucru, te simți mai degajat și în societate, îți scoți la iveală cu plăcere gânduri și simțăminte ascunse până acum, nu te mai ferești să ți le expui celor din preajma. Deși ești înclinat să te concentrezi spre planuri mărețe, neastâmpărul ce te stăpânește te poate împiedica să te apleci asupra detaliilor lor.

Este vorba despre un neastâmpăr izvorât din inapetența pentru împrejurările plictisitoare, față de rutina ta de zi cu zi. Ești impulsionat să faci ceva deosebit, să treci prin experiențe de viață incitante, insolite, în stare să-ți crească adrenalina și să-ți satisfacă pofta de a-ți lărgi cunoașterea.
Horoscop aprilie 2019 Leu

Din acest motiv, poți fie să faci un pas extraordinar ținând de studii, fie să profiți de o oportunitate de a pleca peste hotare. De asemeni, există posibilitatea să primești niște vești bune de la cineva din străinătate!

Graba de a te desfată cu deliciile lumii pare să-ți fie înfrânată în ultima săptămână a lunii, când poți fi îndrumat să îți revezi stilul de viață,  să iei măsuri ferme de a-ți îmbunătăți tonusul fizic și psihic. Poți fi motivat să te lași (în sfârșit) de fumat ori să te apuci de jogging. Sper că această pornire nu-ți va fi determinată de vreo (mică) afecțiune a stării de sănătate!

Horoscop Leu martie 2019 

Pe 5 aprilie 2019, sub influența Lunii noi din Berbec, ești inspirat să-ți extinzi orizonturile și să-ți pui în practică planuri ambițioase. Este necesar să nu mai visezi cu ochii deschiși la idealurile tale, ci să găseșți grabnic modalități de a ți le materializa.

Ziua de 19 aprilie 2019 nu-ți este deloc favorabilă luării unei decizii importante, semnării unui contract pe termen lung. Este posibil ca niște oameni să încerce să te intimideze prin pretenții exagerate, să-ți ceară să faci imposibilul. Nu pune la inimă asta, și așteaptă să-ți apară noi oportunități, care nu vor întârzia prea mult!

Horoscop Leu aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Este vremea să investești, emoțional și material, în viitorul relației tale de cuplu, dar și să ți-o transformi, să îi dai noi șanse de a se dezvolta...

Așadar, dacă ai un partener, ești predispus să te încrezi în el fără vreo ezitare, și, totodată, să-l călăuzești spre noi căi de împărtășire a sentimentelor voastre reciproce, prin circumstanțe neobișnuite ale existenței, eventual prin vizitarea unui loc romantic, îndepărtat de casă. Nu este exclus să vă mutați într-o altă țară!

În eventualitatea că ești singur, ai prilejul să te angrenezi într-o poveste de dragoste de-a lungul unei călătorii ori împreună cu o persoană exotică, imprevizibilă, venită sau provenită de pe alte meridiane ale lumii.

Horoscop Leu aprilie 2019: Muncă și bani


Cu toate că, inițial, în ultima decadă a lunii, ți se făgăduiesc succese în plan profesional, nu este indicat să te culci pe lauri, ci să îți menții perseverența, focalizarea spre sarcinile, responsabilitățile tale.

În plus, poate fi nevoie să îți reorganizezi munca, să ți-o ajustezi printr-o planificare mai riguruoasă, astfel încât să eviți să faci niște gafe ori să neglijezi niște aspecte importante ținând de obligațiile tale profesionale.

Tatuajul Leului | O poveste de Rumi 
Horoscop Leu aprilie 2019 Horoscop Leu aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.