Horoscop Săgetător mai 2019

Horoscopul Săgetătorului din luna mai 2019 are drept orientări majore o abordare combativă, cutezătoare a lumii, fortificarea relațiilor de parteneriat, o viață amoroasă pătimașă și centrată spre autenticitate, și o activitate profesională și financiară de succes.

Horoscop Săgetător mai 2019: Previziuni generale


Preocupat să-ți optimizezi starea de sănătate, poți face o călătorie în acest scop.

Foarte încrezător în forțele proprii, nu te ferești să ceri sau să-ți iei ceea ce ți se cuvine, fără să mai aștepți încuvințarea altora. Pui capăt fără ezitare unor conjuncturi neplăcute, păguboase. Tinzi să te întovărășești cu persoane energice, puternice, îndrăznețe, care te încurajează și ele să-ți urmezi cu perseverență credințele, obiectivele.

Activitatea socială ți se împletește cu cea profesională și-ți oferă oportunități în ambele direcții. O femeie recent cunoscută poate să capete un rol important în viața ta.
Horoscop mai 2019 Săgetător

În cea din urmă decadă a lunii, ești înclinat să te concentrezi pe parteneriatele din toate sferele existenței tale, să ți le îmbunătățești printr-un plus de comunicare și mai multe avantaje reciproce.

Un șir de influențe astrale de o durată mai scurtă se alătură celor anterioare...

Astfel, trigonul dintre Mercur și Jupiter din 3 mai 2019 te umple de optimism, riscând uneori să nu-ți distingi cu acuratețe interacțiunea socială. Poți înfrumuțesa peste măsură adevărul, văzându-i pe cei din jur printr-o prismă roză, idealistă.

Pe 5 mai 2019, Marte în opoziție cu Jupiter îți furnizează generozitate în relaționarea cu cei din imediata ta apropiere. Ai la îndemână o grămadă de opțiuni promițătoare, fiindu-ți greu spre care din ele să te focalizezi. Câteodată, unii oameni par să-ți promită mai mult decât pot realiza.

Bărbatul Săgetător - Dragoste și cucerire

Atitudinea pozitivă pe care ți-o asumi pe 9 mai 2019, ca urmare a opoziției lui Venus cu Jupiter te sprijină să-ți promovezi cu brio interesele. Ferește-te, totuși, să crezi că totul merge în favoarea ta de la sine, fără să depui vreun efort pentru asta!

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite în data de 18 mai 2019 în Scorpion, o serie de evenimente fericite, coincidențe semnificative, tind să dea o turnură nouă destinului tău. Un program foarte încărcat te solicită să-ți prioritizezi acțiunile.

Mercur în opoziție cu Jupiter pe 31 mai 2019 te înzestrează cu meșteșug al vorbirii, te ajută să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit. Ai posibilitatea să te ocupi cu minuțiozitate de detaliile unei întreprinderi importante, dar poți fi pe punctul să pierzi imaginea de ansamblu a acesteia.

Horoscop Săgetător mai 2019: Dragoste și cuplu


Temeritatea și atractivitatea ta deosebită îți crează oportunitatea de a te implica într-o aventură amoroasă fierbinte, pasională.

În caz că ai un partener, conexiunea ta cu acesta câștigă în senzualitate, dar și în profunzime, se învigorează datorită cufundării în miezul său autentic.

Un tovarăș de cuplu mai nou, ori mai vechi, are capacitatea să îți faciliteze o împlinire de excepție în plan profesional.

Horoscop Săgetător mai 2019: Muncă și bani


Pe 4 mai 2019, Luna nouă din Taur îți netezește calea spre avantaje notabile în muncă. Este posibil să primești o ofertă foarte bună, de nerefuzat, pentru un job nou sau o promovare în cel actual. Ai, de asemeni, ocazia să-ți plătești vechi datorii și să inițiezi un plan de economisire. Pari să-ți subclasezi cu ușurință niște competitori din carieră.

În decursul întregii luni, profiți de o comunicare excelentă cu colegii și superiorii. Cei din urmă par să-ți facă favoruri ieșite din comun, să-ți înlesnească așteptări înalte din sfera profesională. Încearcă să nu fii prea exigent cu tine însuți, să nu-ți impui standarde prea înalte în muncă.

Ai, totodată, șansa să primești o sumă de bani consistentă la care nu te așteptai, dintr-o sursă neanticipată, suprinzătoare, intrigantă.

Horoscop Săgetător aprilie 2019
Horoscop Săgetător mai 2019 Horoscop Săgetător mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.