Horoscop Capricorn mai 2019

Horoscopul Capricornului din luna mai 2019 insistă pe un aflux creativ imbelșugat, o putere de persuasiune excepțională, o activitate socială efervescentă, oportunități rare în viața sentimentală și întreprinderi profesionale remarcabile.

Horoscop Capricorn mai 2019: Previziuni generale


Talentele tale își găsesc o modalitate extrem de expresivă de punere în valoare. Creativitatea ți se poate îndrepta îndeosebi spre un demers artistic. Dacă ai copii, pari să îi înțelegi mai bine, să pătrunzi cu sensibilitate în universul lor special. Ești capabil să dai glas cu forță de sugestie gândurilor tale și să îi captivezi astfel pe cei din preajma ta.

Vrei să petreci mai mult timp printre oameni și/sau ești invitat la numeroase evenimente sociale. Te focalizezi în special pe prietenii apropiați ori parteneri din diverse sfere ale existenței. Uneori, ești străbătut de o oarecare agresivitate, ce te poate impulsiona să te iei la ceartă cu persoane care te contrazic direct ori indirect.

Un șir de aspecte astrale de durată mai scurtă se adaugă celor de mai sus...
Horoscop mai 2019 Capricorn

Astfel, Mercur în cuadrat cu Saturn în data de 1 mai 2019 îți crește capacitatea de memorizare, îți ascute mintea. Prea critic cu tine însuți, pari să cauți perfecțiunea și în tot ceea ce te înconjoară. Fii cu ochii în patru la ce se petrece în jurul tău întrucât, în acest fel, poți să afli o informație foarte prețioasă pentru tine.

Gândirea tinde să ți se restrângă, cu obstinație, pe doar câteva idei sub influența cuadratului dintre Mercur și Pluton din 2 mai 2019. Ești predispus să investighezi în amănunțime fiecare detaliu, un lucru ce-ți poate bloca un demers important, care trebuie să fie adaptat mereu, cu flexibilitate,  împrejurărilor. Cuvintele tale par să aibă un impact mai puternic decât de obicei asupra altora, așa că ai mare grijă cum și către cine ți le direcționezi.

Pe 7 mai 2019, cuadratul lui Venus cu Saturn te determină să fii cumva inhibat în interacțiunea socială. Din această cauză, este posibil să fii considerat distant ori chiar neprietenos. Preferi să te dedici unor activități solitare, individuale, unor chestiuni importante din traiul cotidian.

Relaționarea cu oamenii îți este dificilă și pe 9 mai 2019, când Venus se amplasează în cuadrat cu Pluton. Ții cu tot dinandinsul să-i convingi pe alții să fie de acord cu tine, în orice privință, riscând ca ei să creadă că vrei să-i controlezi, să le subminezi individualitatea. Pe de altă parte, altcineva poate să atenteze să te țină sub control, să te manipuleze!

Ca efect al trigonului dintre Soare și Saturn din 11 mai 2019, dai dovadă de răbdare și prudență în întreprinderile tale cu o mare miză, inclusiv în cele din muncă ori afaceri. Nu este o zi prielnică unor activități creative ci, mai curând, una bună pentru aplecarea asupra lucrurilor de amănunt din proiectele tale în curs.

Pe 14 mai 2019, Soarele în trigon cu Pluton îți stârnește dorința de a investiga tot ce ți se ascunde. Ești mobilizat să explorezi în profunzime atât sinele tău, cât și pe cel al unor persoane din imediata ta apropiere, ceea ce-ți prilejuiește un fel de însănătoșire sufletească.

Bărbatul Capricorn: Dragoste și cucerire

Dacă simți nevoia să împărtășești ceva serios, semnificativ, ziua de 16 mai 2019 este foarte potrivită pentru asta, deoarece trigonul lui Mercur cu Soarele îi îndrumă pe oameni să ia în considerare cu atenție ceea ce ai de zis. Preocupat de organizare, planificare, pari să fii mai puțin împovărat de obligațiile tale.

Sub efluviile Lunii pline apărute în Scorpion și a trigonului dintre Mercur și Pluton, de pe 18 mai 2019, posezi o mare forță de concentrare, ce te ajută să te ocupi de mai multe lucruri deodată fară să pierzi nimic din vedere. Aspiri, cu toate astea, să te distrezi împreună cu amicii și să-ți ocolești niște responsabilități. Încearcă să împaci capra cu varza, și să acorzi Cezarului ce e al Cezarului.

În fine, trigonul lui Venus cu Saturn din 31 mai 2019 îți pune la dispoziție un tact de zile mari. Știi, instinctiv, când să te oprești din a-ți da cu părerea, și când să fii cât se poate de receptiv față de ceea ce ți se spune. Spiritul diplomatic îți mijlocește lărgirea rețelei de cunoștiințe utile.

Horoscop Capricorn mai 2019: Dragoste și cuplu


Pe 4 mai 2019, când Luna nouă adastă în cerurile Taurului, dragostea plutește în aer, te pândește la tot pasul...

Dacă ești singur, poți închega o idilă plină de făgăduințe cu cineva fermecător, spiritual, având un dezvoltat simț al umorului. Într-un cuplu format, ești îmboldit să-ți sărbătorești iubirea împreună cu tovarășul tău de viață, să îți deschizi complet sufletul către acesta.

De altfel, comunicarea ta cu persoana iubită se sensibilizează și se intensifică în decursul întregii luni, și vă îngăduie să va împrospătați, vitalizați, atașamentul reciproc.

Nativii solitari au mai mari sorți de izbândă să cucerească inima unei persoane care îi atrage de multă vreme, grație temerității și șarmului lor deosebit.

Horoscop Capricorn mai 2019: Muncă și bani


În ultima decadă a lunii, pari să ai satisfacții consistente în muncă, să găsești mijloace noi de a ți-o eficientiza, mai ales ca urmare a punerii în practică a unor idei ingenioase, inovatoare.

Interacționezi mai strâns cu colegii și tinzi să ai o influență crescândă asupra șefilor, să te afirmi prin competență și entuziasm. Este posibil să te angajezi într-o perfecționare sau reorientare profesională.

Horoscop Capricorn aprilie 2019
Horoscop Capricorn mai 2019 Horoscop Capricorn mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.