Horoscop Capricorn aprilie 2019

Horoscopul Capricornului din luna aprilie 2019 aduce în prim plan reevaluarea relațiilor cu niște persoane apropiate și a propriei personalități, revitalizarea unor vechi alianțe, îmbunătățirea conexiunilor familiale, și o viață sentimentală despovărată de ambiguități.

Horoscop Capricorn aprilie 2019: Predicții generale


 Împrejurări nu tocmai fericite ale vieții sunt în stare să te facă să te întrebi în ce măsură anumiți prieteni, colegi, te mai stimulează ori nu să evoluezi, să te aliniezi țelurilor tale și sistemul tău de valori. Este posibil să reinchegi alianțe cu oameni de care te-ai deconectat o vreme.

Comunicarea cu persoanele îndrăgite, cu rudele, ți se îmbunătățește vizibil, dar pari să fii foarte emotiv în relaționarea cu cei pe care nu îi cunoști foarte bine.  Ai gândirea mai limpede atunci când ești într-un mediu familiar ori printre oameni îndrăgiți, cunoscuți foarte bine.

Tinzi să știi instinctiv cum să atingi corzile sufletești cele mai sensibile ale oamenilor la care ții, să le împlinești nevoile, dorințele cele mai profunde. Aceștia, la rândul lor, au tendința să te ajute să îți materializezi cele mai râvnuite vise!
Horoscop aprilie 2019 Capricorn

În cea din urmă decadă a lunii, ți se pot deschide în față, pe neașteptate, porți către trecut ce îți imaginai că sunt închise pentru totdeauna. Amici de care nu ai auzit de mult își încrucișează pașii cu ai tăi, și sunt pe punctul să-ți ofere oportunități nemaipomenite.

Pe de altă parte, poți să te confrunți cu adevăruri cam inconfortabile despre tine, să faci diferența între cine ți-ai dori să fii și cine ești în realitate. De fapt, această conjuctură astrală te călăuzește spre cunoașterea autentică a sinelui, asupra unor împrejurări ale existenței ignorate și care te-au tras întrucâtva înapoi.

Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 5 aprilie 2019 în Berbec, o tensiune existentă deja în viața de familie tinde să se acutizeze. Este necesar să îi dai cuiva apropiat șansa să-și elibereze frustrările ori să introduci mai multă voioșie, cordialitate, în relația cu oamenii dragi.

 Pe 15 aprilie, grație sextilului lui Venus cu Pluton, ai prilejul să te ocupi de lucruri care-ți plac cu adevărat, să te bucuri de viață din plin. Știi foarte bine ce-ți dorești și, din acest motiv, ai parte de satisfacții deosebite.

Femeia Capricorn - Prietenă, iubita, soție și mamă

Cuvintele și gândurile tale au un efect pozitiv asupra celorlalți, dar te pot sili să abordezi lucruri pe care de obicei le eviți, ca urmare a sextilului dintre Mercur și Pluton din 10 aprilie 2019. Înfruntarea pe câmp deschis a unor situații neplăcute te ajută să le depășeșți, să îți afirmi forța interioară.

Venus în sextil cu Pluton în data de 12 aprilie 2019 îi face pe oameni să te ia în serios, să-ți prețuiască demersurile. Responsabilitățile ți se ușurează când le înțelegi locul în viața ta. Ai ocazia să împărtășeșți ceva important cu cineva, un lucru care contribuie la învigorarea legăturii tale cu această persoană.

Oamenii din preajma ta tind parcă să ți se opună cu îndărătnicie pe 13 aprilie 2019, când Soarele se poziționează în cuadrat cu Pluton. Desigur, nu ai cum să stai cu mâinile încrucișate, ești impulsionat să îi contraataci, dar ferește-te să te avânți în bătălii fără miză, provocate de lucruri mărunte, neînsemnate!

Horoscop Capricorn aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Indiferent dacă abia îți inițiezi o relație de cuplu, ori ești deja parte a uneia, cărările dragostei tind să ți se lumineze, clarifice, să fie eliberate de obstacole...

Viața ta amoroasă pare să se descotorosească de orice fel de complicații, dispute, să câștige în profunzime și senzualitate.

Ești mult mai sentimental, romantic, decât de obicei, iar partenerul tău este extrem de receptiv la mesajele de iubire pe care i le transmiți. Loialitatea și sensibilitatea emotivă ajung la loc de cinste în conexiunea voastră afectivă!

În ultima săptămână a lunii, nativii solitari pot fi tentați să reînchege o idilă mai veche, cu o persoană care și-a pus o amprentă statornică, de neșters, pe inima lor.

Horoscop Capricorn aprilie 2019: Muncă și bani


Luna plină poposită pe 19 aprilie 2019 în Balanță îți poate crea probleme la serviciu, în ciuda competenței tale și a ideilor tale inovatoare. Unii oameni lipsiți de valoare, dar situați în posturi suspuse se pot simți amenințați de prestigiul tău crescând, încercând să te lucreze pe la spate, să îți pună bețe în roate. Poate că a venit vremea să te lansezi într-o afacere, într-un demers profesional pe cont propriu!

Către finele lui aprilie, îți poți majora semnificativ veniturile prin investiții mai riscante decât altădată sau prin intermediul unei idei de afacere neobișnuită, ingenioasă.

Horoscop Capricorn martie 2019
Horoscop Capricorn aprilie 2019 Horoscop Capricorn aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.