Horoscop Vărsător aprilie 2019

Horoscopul Vărsătorului din luna aprilie 2019 sugerează o gândire agilă, plină de neastâmpăr, o activitate socială intensă, debarasarea de complexe și impulsuri interioare păguboase, și o viață amoroasă optimizată de comunicare.

Horoscop Vărsător aprilie 2019: Predicții generale


Pe 5 aprilie 2019, Luna nouă din Berbec îți atrage atenția să nu îi treci cu vederea pe oamenii care cred în tine, te susțin necondiționat. Nu ezita să îi ceri ajutorul unui amic într-un demers nou de-al tău, să apelezi la persoane mereu gata să te sprijine!

Mintea îți este tot mai alertă, sare cu repeziciunea de la o idee la alta, așa că nu este o vreme favorabilă concentrării pe proiecte ce-ți cer perseverență, continuitate. Mai toată lumea are să-ți spună ceva și, tu, la rândul tău, pari să le ai multe să le transmiți.Totodată, tinzi să fii mai mereu pe drumuri, să alergi de colo-colo, ca să-ți îndeplinești niște obligații, să intri în contact cu oameni importanți pentru tine.
Horoscop aprilie 2019 Vărsător

Te simți nemaipomenit de bine printre oameni, iar aceștia îți prețuiesc și îți caută tovărășia, mai ales că ai abilitatea să le lămurești niște dileme, să îi îndrumi cum să pună capăt unor conflicte cu persoanele apropiate.

Femeia Vărsător - Prietenă, iubită, soție și mamă

  Universul îți furnizează indicii prețioase despre cum îți pot ajusta drumul către destinul viitor pe 19 aprilie 2019, când Luna plină își face sălaș în Balanță. Nu te agăța cu încăpățânare de un plan ce-ți risipește în van resursele interioare și exterioare. Asumă-ți un realism sporit, și îți vei înlesni astfel calea spre succese răsunătoare!

În cea din urmă săptămână a lunii, pari să realizezi că progresul îți este stânjenit de aspecte trecute ale vieții, de vechi simțăminte de vinovăție, remușcări, evenimente care te-au marcat negativ odată, dar care nu-și mai au locul în existența ta actuală. Se impune, așadar, să te dezbari de tot ceea ce te trage înapoi, în special pe plan subconștient, de impulsuri ale universului interior ce îți generează frustrări, dezamăgiri, scepticism.

Horoscop Vărsător aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea strălucește prin expresivitatea cu care se pune în evidență, își dovedește potențialul...

Vărsătorii solitari au șanse nemaipomenite să se implice într-o idilă cu cineva la care visează demult, mai mult sau mai puțin în secret, grație forței de persuasiune, inspirației, cu care își mărturisesc sentimentele față de această persoană.

Cei angajați deja într-o legătură de cuplu sunt în stare să o smulgă din inerție, obișnuințe, să își intensifice conexiunea afectivă cu partenerul lor datorită sensibilității, receptivității cu care îi percep dorințele, aspirațiile cele mai adânci.

Horoscop Vărsător aprilie 2019: Muncă și bani


Dacă ești nemulțumit de locul tău actual de muncă, ai oportunitatea să ți-l schimbi în bine ori să-ți afli un altul, mai satisfăcător, capabil să-ți asigure recunoașterea profesională, împlinirea în carieră. Acest lucru nu se petrece însă dintr-o clipire, ca prin minune, fiind nevoie să depui eforturi notabile în acest sens!

Horoscop Vărsător martie 2019
Horoscop Vărsător aprilie 2019 Horoscop Vărsător aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.