Nascut pe 5 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume intr-o zi de 5 octombrie , ai drept zodie Balanta si esti sub stapanirea planetelor Venus si Mercur.

Esti inzestrat cu o nemaipomenita capacitate de a intelege evenimentele ori ideile aproape instantaneu , ce se impleteste cu talentul de a le gasi o rezolvare novatoare.Ceea ce este si mai important, faci lucrurile acestea fara nici un efort aparent, iar faptul asta ii uimeste mereu pe cei din jur.
Iti doresti sa fii tot timpul ocupat , cu o agenda incarcata de sarcini si responsabilitati.Tocmai de aceea , uneori , ai tendinta de a te lasa antrenat intru totul intr-o continua vanzoleala avand capacitatea de a te face sa uiti pentru ce si pentru cine te zbati.Trebuie sa inveti sa iti conservi energia si sa iti temperezi ritmurile febrile ale existentei .
Ai sansa de a reusi in afaceri cu conditia de a te concentra , pe rand, asupra cate unui singur proiect esential.Acest lucru este valabil si in privinta vietii tale amoroase.
Orienteaza-te catre simtul umorului , simtul ridicolului si simplitate.
Nu te lasa cuprins de frica de schimbare , lipsa de interes fata de oamenii din preajma si predispozitia de a te contrazice.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt acvamarinul, smaraldul si jadul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata , miercuri si vineri.

Numerele tale norocoase si anii tai de raspantie sunt :
5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77 .

Personalitati nascute pe 5 octombrie : Barbu Lazareanu , Chester A. Arthur, Daniel Baldwin , Denis Diderot , Francesco Guardi , Gheorghe Popovici , Grant Hill , Guy Pearce, Ioanid Romanescu , Kate Winslet, Nicky Hilton, Stefan Petica , Vaclav Havel , Zaharia Stancu .Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Numerologia zilei de nastere

Nascut pe 3 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 4 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 5 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 5 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on octombrie 05, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.