Horoscop Pești aprilie 2019

Horoscopul Peștilor din luna aprilie 2019 se remarcă printr-o atitudine de nehotărâre, indecizie la debutul lunii, posibilitatea punerii la punct a unei vizite peste hotare, oportunități în sfera socială, dezideratul reconfigurării cercului tău de prieteni, o viață sentimentală centrată pe stabilitate, și o activitate financiară guvernată de precauție. 

Horoscop Pești aprilie 2019: Predicții generale


Nu treci printr-o perioadă favorabilă unei călătorii, însă îți poți planifica, organiza una, în care vei pleca nu peste mult timp, probabil la vară.

Oricum, multitudinea de informații la care ai acces, te determină să iei cu greu, deocamdată, o decizie importantă, inclusiv ținând de o deplasare în străinătate.

Pe 2 aprilie 2019, Mercur în conjuncție cu Neptun te determină să fii mai ușor influențat de vorbele și părerile altora. Nu ta lasă cotropit de impresii false despre ei și readu-ți în minte atuurile tale personale. Asigură-te că orice începi azi îți este cât se poate de clar, și nu iluzoriu!

Luna nouă ivită în data de 5 aprilie 2019 te impulsionează să te dedici din tot sufletul țelurilor tale cele mai înalte și să ți împărtășești altora. Verifică-ți viabilitatea lor înainte să le povestești unora despre ele.

Sub influența sextilului lui Mercur cu Pluton și a cuadratului Soarelui cu Neptun de pe 10 aprilie 2019, te confrunți cu un oarecare haos în viață, căruia nu trebuie să i te împotrivești, astfel încât să eviți să distorsionezi ce se petrece în imediata ta apropiere. Dacă reușești să faci asta, îți poți pune la treabă intuiția și puterea de convingere pentru a-i aduce pe oameni de partea credințelor, obiectivelor tale.
Horoscop aprilie 2019 Pești

Ziua de 12 aprilie 2019 este marcată de cuadratul dintre Mercur și Jupiter, și sextilul lui Venus cu Uranus. Ești înclinat să-ți trasezi planuri de mare anvergură, care-ți sunt cu atât mai inspirate cu cât nu nesocotești detaliile lor semnificative. Te implici în conversații pe teme majore cu persoane apropiate, dar se impune să îți înfrânezi impulsul de a fi prea atașat de opiniile tale și chiar prea orgolios!

Sextilul dintre Venus și Pluton din 15 aprilie 2019 injectează mai multă pasiune și intensitate în relaționarea cu cei din preajmă, îți prilejuiește discuții serioase cu aceștia. Onestitatea și stilul tău direct pot deranja niște persoane închistate în prejudecăți.

Pari să ai șansa se te bucuri din plin de viață în data de 16 aprilie 2019, când Venus se poziționează în cuadrat cu Jupiter. Ești extrem de generos cu cei care te înconjoară, dar ai mare grijă ca unii dintre ei să nu profite de timpul și banii tăi!

Femeia Pești - Prietenă, iubită, soție și mamă

Luna plină răsărită pe 19 aprilie 2019 este asociată cu străduința unor oameni din sfera socială, profesională și personală de a te prinde în plasa unor obligații care îți displac. Chiar dacă ții la aceștia, nu este indicat să te subjugi lor ci, din contra, să-ți urmărești cu consecvență propriile țeluri, interese, veritabilul tău drum în viață.

În cea din urmă decadă a lunii, pari să fii mai puțin șovăitor, îndeosebi în interacțiunea cu cei din jur. Siguranța cu care comunici cu alții, încrederea în tine de care dai dovadă, îți măresc prestigiul, popularitatea în plan social și îți înlesnesc intrarea în contact cu oameni foarte influenți.

  Evenimente din ultimele zile ale lui aprilie sunt însă pe cale să te convingă să revaluezi niște prietenii, să iei în considerare dacă mai sunt autentice și îți pot spijini cu adevărat dezvoltarea pe termen lung. Poți, drept urmare, să renunți la unii amici sau la unele grupuri de oameni...

De asemeni, este posibil să fii nevoit să-ți conștientizez limite exterioare. Obligații sau necesități practice par să-ți pună bețe în roate, dar soluționarea acestor probleme are darul să te îndrepte către noi oportunități, spre dezvăluirea unor noi modalități de a progresa chiar și în viitorul apropiat.

Horoscop Pești aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își caută cu insistență stabilitate, familiaritate...

Dacă ai un partener, tinzi să prețuiești din ce în ce mai mult relația cu el, mai ales întrucât îți confirmă, zi de zi, că ai făcut alegerea cea mai potrivită în amor. Tovarășul tău de viață pare să-și demonstreze frecvent atașamentul față de tine, să se ralieze preferințelor, opțiunilor tale cele mai importante.

În caz că ești solo, îți este mai greu să te avânți într-o idilă cu o persoană abia cunoscută. Mai degrabă, poți reînfiripa o poveste de dragoste mai veche, cu cineva de care ai fost despărțit o vreme, dar la care nu ai încetat să te gândești.

Horoscop Pești aprilie 2019: Muncă și bani


În special în asocierilor financiare și de afaceri, ești mult mai prudent decât altădată, riscând să-i iriți pe unii prin migăleala cu care te implici în ele. De altfel, traversezi un ciclu astral prielnic revederii, analizării amănunțite a bugetului tău, veniturilor și cheltuielilor tale.

Cu toate astea, câteodată, parcă nu te poți abține să faci o achiziție majoră, probabil a unui bun de folosință îndelungată. O serie de oportunități țînând de bani pot apare grație relațiilor tale sociale.

Horoscop Pești martie 2019
Horoscop Pești aprilie 2019 Horoscop Pești aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.