Nascut pe 16 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ai vazut lumina zilei pe data de 16 octombrie , zodia ta este Balanta si esti sub stapanirea planetelor Venus si Neptun.

In spatele aparentei tale de sociabilitate , vioiciune si veselie se poate ascunde un adanc sentiment de singuratate. Vrei sa ajungi la inima si mintea celor din imediata ta apropiere , dar simti ca ceva nu este in regula sau ca ai o problema de comunicare.In incercarea ta de a descoperi adevarata prietenie , poti fi tentat sa ii sprijini financiar sau material pe oameni , pentru a descoperi, mai apoi , ca ei nu sunt interesati decat de profit.
Unele femei nascute in aceasta zi pot avea dificultati legat de copii sau nastere , ce le pot afecta serios evolutia spirituala.Incearca sa te cufunzi in amintirile timpurii ale copilariei pentru a explora ce evenimente neconstientizate inca si-au pus amprenta asupra felului cum intelegi viata.

Orienteaza-te spre oameni lipsiti de superficialitate, catre alegeri intelepte si acumularea temeinica de informatii si cunostiinte.
Indeparteaza-te de timiditate , idealurile esuate si tendinta de a te rata.

Culoarea ta norocoasa este verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt ochiul pisicii, turcoazul si ochiul tigrului.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de rascruce sunt :
7, 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79 .

Personalitati nascute pe 16 octombrie : Alexandru Proca , Angela Lansbury, Big Joe Williams , David Ben-Gurion, Dino Buzzati , Eugene O'Neill, Gheorghe Ionescu-Sisesti , Gunter Grass, John Mayer, Michael Collins , Noah Webster, Oscar Wilde , Suzanne Somers, Tim Robbins .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ziua de nastere in aforisme, citate, maxime

Nascut pe 14 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 15 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 16 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 16 octombrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on octombrie 16, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.