Horoscop Vărsător mai 2019

În horoscopul Vărsătorului din luna mai 2019 se evidențiază atașamentul crescut față de familie și oamenii apropiați, dar și pofta de a bea până la fund din cupa deliciilor existenței, o viață sentimentală oscilând între previzibil și imprevizibil, și una profesională dinamică, orientată către o evoluție pe termen lung. 

Horoscop Vărsător mai 2019: Previziuni generale


Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 4 mai 2019 în Taur, poți redescoperi farmecul, siguranța căminului. Dacă-ți place casa ta, nu te poți opri să organizezi în ea o petrecere sau o reuniune familială. Dacă nu te dai în vânt după ea, poți avea șansa să îți afli o alta, mai frumoasă și mai comodă.

De altfel, pe parcursul aproape întregii luni tinzi să te simți cel mai bine acasă în timpul liber, în mediul său reconfortant, să ieși mai puțin în oraș, preferând, mai degrabă, să fii vizitat aici de prietenii apropiați. Ești îmboldit să îți arăți vădit afecțiunea și considerația pentru rude, părinți, frați, surori. Este vremea să discuți cu toate cărțile pe masă cu membrii familiei despre niște probleme care vă tensionează și să le găsiți grabnic, împreună, o soluție definitivă.

De asemeni, ești înclinat să-ți faci cu rigoare ordine în locuință, dar și în existență, în general, să te desprinzi de orice fel de dubii și circumstanțe vagi, încurcate. Pari să fii stimulat și să-ți optimizezi tonusul fizic și mental, să te înrolezi într-un program ambițios, regulat, de gimnastică, întreținere, poate la o sală de fitness. Nu te ambala, însă, nu te lasă tentat să faci schimbări radicale ale stilului de viață, ce pot fi cu dus-întors!

Bărbatul Vărsător: Dragoste și cucerire

Luna plină ivită în data de 18 mai 2019 în Scorpion îți pune parcă stavilă nevoii de a fi căutat mereu de oameni dornici să le dai sfaturi bune, inspirate. De ce? Fiindcă propriile dileme nu-ți mai acordă timp pentru alții! Din fericire, ești inspirat să găsești o cale de a le pune capăt.

În cea din urmă decadă a lunii, pofta de viață, de a te distra nu îți mai îngăduie să stai închis între pereții casei tale! Te avânți cu entuziasm în lumea din afară, dornic să savurezi plăcerile existenței, să fii sub lumina reflectoarelor și să îi surprinzi pe alții prin spontaneitatea ta năvalnică. Este posibil să fii atras de forme culturale, artistice de recreere, să te lași acaparat de un hobby mai nou ori mai vechi.

Horoscop Vărsător mai 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea prețuiește stabilitatea dăruită de o relație în doi consacrată sau una nouă, ce făgăduiește acest lucru...

Te simți atașat mai mult decât de obicei de tovarășul tău de viață. Marile sau micile voastre ritualuri ale iubirii reciproce capătă întâietate. Pari să fii gata să faci orice fel de compromisuri pentru a-i face pe plac ori a elimina o posibilă neînțelegere cu el.

În eventualitatea că ești solo, pari să te implici într-o idilă cu cineva capabil să-ți fie alături pe termen lung, poate cu o persoană întâlnită cu prilejul unei sărbători de familie.

Către finele lui mai, atât nativii solitari cât și cei angajați într-o legătură de cuplu optează, totuși, pentru o viața amoroasă ce ocolește cărările bătătorite, strălucește prin inedit.

Cei dintâi se pot trezi angrenați într-o aventură venusiană plină de surprize, suspans, iar ceilalți sunt impulsionați să își împrimăvăreze conexiunea în doi prin gesturi de un imprevizibil plin de farmec.

Horoscop Vărsător mai 2019: Muncă și bani


În a doua jumătate a lunii, pari să ai o mulțime de treabă la serviciu, însă ai la îndemână un potențial energetic extraordinar, ce te sprijină să faci față oricăror sarcini, responsabilități.

Treci printr-o perioada prielnică creșterii randamentului în muncă, focalizării spre obiectivele ce îți sprijină cu adevărat evoluția în carieră.

Horoscop Vărsător aprilie 2019
Horoscop Vărsător mai 2019 Horoscop Vărsător mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.