Horoscop Pești mai 2019

Influențele astrale majore din horoscopul Peștilor în luna mai 2019 sunt valorificarea sporită a resurselor tale interioare, o activitate socială cu două tăișuri ce îți poate stimula ori uzurpa drumul spre obiectivele esențiale, și o viață amoroasă a cărei impetuozitate se impletește cu onestitatea, sinceritatea. 

Horoscop Pești mai 2019: Previziuni generale


O nouă orientare în viață, favorizată de talentele tale autentice și nu de un domeniu impus ție de alții, pare să-ți făgăduiască succese notabile, sub influența Lunii noi localizate pe 4 mai 2019 în Taur. Nu contează către ce te îndrepți, dacă este vorba despre ceva semnificativ ori nu în ochii altora, atâta vreme cât știi sigur că îți place și îți îngăduie să îți pui în valoare resurse interioare veritabile!

Oricum, în prima jumătate a lunii, cerința sau năzuința ta anterioară tinde să își găsească făgaș spre tine și datorită comunicării intense cu oameni care par să îți recunoască abilitățile. Nu numai din acest punct de vedere, ești atras într-o multitudine de activități sociale și profesionale, care îți stimulează ideile despre demersurile tale principale.

Sextilul dintre Soare și Jupiter din 9 mai 2019 îți infuzează capacitatea de a distinge cu ușurință între ceea ce te avantajează ori nu, între ceea ce îți este posibil sau nu. În această zi, ești pe punctul să realizezi ce este în mod real important în viața ta, dacă îți permiți un răgaz de a fi singur, a medita, fără să interferezi cu alții, ce anume îți netezește calea către destinul pe care ți-l dorești!
Horoscop mai 2019 Pești

Pe 16 mai 2019, Mercur în sextil cu Neptun îți furnizează o empatie iesita din comun față de oameni din imediata ta apropiere aflați la un necaz. Ești gata să-i ajuți dezinteresat, chiar dacă acest lucru presupune să-ți consumi mult timp și multă energie.

În cea de-a doua parte din mai, îți învigorezi focalizarea spre creativitate, spre resursele tale creative potențiale, însă se impune să nu te mulțumești cu lucruri mărunte, ci să îți pui la treabă perseverența. Chiar dacă un hobby tinde să te satisfacă, află-i o turnură practică, ce-ți poate asigura succese însemnate și pe plan material.

Ce-i drept, îți este cam greu să reziști ispitei de a te lăsa purtat de valurile deliciilor vieții, dar trebuie să găseșți o cale de mijloc între această tendință și necesitatea de a-ți pune în valoare la maximum inspirația crescândă!

În plus, aspirația de a-ți materializa visurile ambițioase pare să fie restrânsă în această perioadă de o activitate socială tumultoasă, ce te invită să iei parte la o grămadă de agape, reuniuni. Interacțiunea armonioasă cu cei din jur, instinctul tău de a îi aborda pe alții cu tact, diplomație, bunăvoință, poate fi, totuși, direcționată, către interesele tale!

Bărbatul Pești: Dragoste și cucerire

Luna plină ce sălășuiește în data de 18 mai 2019 în Scorpion îți facilitează oportunități țînând de o călătorie ori studii. În acest context astral, este indicat, cu toate astea, să fii cu picioarele pe pământ, să distingi cu realism între iluzii și realitate!

În ultima decadă a lunii, ești străbătut de un sporit  atașament față de familie. Tinzi să comunci mai mult cu rudele, părinții, copiii, să te implici într-un mai mare grad în problemele, frământările lor. De asemeni, pari să ai numeroase idei de a-ți îmbunătăți confortul, utilitățile din casă.

Ziua de 30 mai 2019 este marcată de două evenimente astrologice: sextilul lui Venus cu Mercur și cuadratul dintre Mercur și Neptun. Visele cu ochii deschiși sunt în măsură să te acapareze, să te îndepărteze de realitate. Ar fi bine să îți iei o zi liberă de la serviciu, astfel încât să te ferești de comentariile răutăcioase despre tine ale colegilor tăi și să te bucuri de sprijinul unor persoane apropiate în deconectarea ta, despovărarea ta de obligații fără sens!

Horoscop Pești mai 2019: Dragoste și cuplu


 Cupidon îi ajută în amor pe cei care se ajută singuri...

Este cazul nativilor singuri din Pești care, în această perioadă, nu mai șovăiesc să-și declare sentimentele cuiva care îi fascinează. Temeritatea lor poate fi, totuși, uneori, excesivă, riscând să panicheze prin stilul lor de "buldozer" persoana la inima căreia râvnesc.

Cei integrați deja într-o legătură în doi, își recunosc o eventuală greșeală mai veche față de partenerul lor. Chiardacă sunt inocenți, nu se dau înapoi de la nimic pentru a-și demonstra dragostea incomensurabilă pentru acesta. Oricum, dialogul cu persoana iubită este caracterizat de o sinceritate reciprocă, o sensibilitate emoțională ieșită din comun.

Horoscop Pești mai 2019: Muncă și bani


Împlinirile din plan profesional îți sunt înlesnite de abilitățile tale native și ambiția ta de a ți le pune în valoare, precum și de o relaționare socială incandescentă ce îți permite cunoașterea unor oameni influenți în domeniul tău de activitate.

Horoscop Pești aprilie 2019
Horoscop Pești mai 2019 Horoscop Pești mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.