Horoscop Berbec mai 2019

Horoscopul Berbecului din luna mai 2019 are drept puncte de referință convorbiri fertile dezvoltării tale viitoare, implicarea acerbă în treburile familiale, o relaționare socială avantajoasă, o viață amoroasă centrată pe autenticitate și una financiară extrem de promițătoare. 

Horoscop Berbec mai 2019: Previziuni generale


Pe întâi mai 2019, Mercur în sextil cu Marte și în cuadrat cu Saturn  te îndeamnă să crezi în tine, să îți promovezi interesele cu vigoare fără, însă, să fii surd față de ce alții au să-ți spună. Voința ta de a fi un învingător se remarcă în această zi! Nu lăsa că obstacolele să te conducă spre o nervozitate ieșită din comun!

Ideile și opiniile tale sunt năvalnice în data de 2 mai 2019, când Mercur se amplasează în cuadrat cu Pluton. Nevoia de a afla răspunsuri imediate ale întrebărilor tale fundamentale te împinge să explorezi existența dincolo de stratul său superficial. Nu cade pradă temerilor nejustificate, și străduiește să ajungi la miezul lucrurilor, mai ales în conexiunea cu persoane îndrăgite!

Gândirea îți devine efervescentă pe 3 mai 2019, grație trigonului dintre Mercur și Jupiter. Deoarece atragi către tine oamenii de care ai cea mai mare nevoie, poți găsi soluțiile problemelor tale fără eforturi considerabile. O călătorie din această zi pare să-ți furnizeze lecții de viață pozitive.
Horoscop mai 2019 Berbec

De altfel, de-a lungul întregii luni, simțul practic te sprijină să afli cele mai bune opțiuni pentru întreprinderile tale în conversații fertile, productive, cu cei din jurul tău.

Venus în cuadrat cu Neptun pe 7 mai 2019 îți oferă prilejul să te bucuri din plin de viață, indiferent dacă ești de unul singur sau alături de un prieten drag. Într-un fel sau altul, pari să fii inspirat de împrejurări să-ți dai seama pe ce oameni te poți baza azi și în viitorul îndepărtat!

Ziua de 9 mai 2019 este marcată de două evenimente astrale: Venus se poziționează în trigon cu Jupiter și în cuadrat cu Pluton. Oamenii din imediata ta apropiere tind să aducă la suprafață tot ce este mai bun în tine. Conjuncturi sociale neașteptate îți prilejuiesc clipe memorabile de fericire. Nu te lasă, totuși,  ghidat de încăpățânare pentru a nu pierde bunăvoința extremă a unor persoane!

Un aflux extraordinar de energie pare să te străbată pe 14 mai 2019, atunci când Venus se află în sextil cu Mercur. Răspunzi cu entuziasm oricărui semn de apreciere a ta, și poți fi purtat, chiar fără să vrei, într-o poziție de lider în grupul tău social.

În a doua jumătate din mai, ești infuzat de vibrații martiene, ce te îndeamnă să petreci mai mult timp acasă, dar și să cauți nod în papură rudelor, persoanelor tale apropiate!  Desigur că le dorești tot binele din lume, însă nu atenta cu tot dinadinsul să le impui părerile tale! La urma urmei, au propria lor invidualitate, și nu ai cum să le transformi după chipul și asemănarea ta!

Pe de altă parte, în același interval de timp, poți să-ți înfrânezi "dictatoriatul" grație predispoziției de a te canaliza spre preocupări culturale, artistice. Ai posibilitatea să îți întrevezi un talent pus prea puțin în valoare ori să te deconectezi luând parte la numeroase evenimente artistice, poate muzicale.

Bărbatul Berbec: Dragoste și cucerire

Luna nouă, poposită pe 18 mai 2019 în Scorpion, te invită să împărtărtășești ceva special, trepidant, insolit, cu un om drag ție, cu partenerul de cuplu ori cu un amic mai vechi, dar nu prăfuit de vreme. Nu te poți opri să-ți exprimi atașamentul față de această persoană!

Cea din urmă decadă din lună pune accentul pe o interacțiune socială intensă, benefică, ce-ți permite să îți crești sfera de influență, să-i aduci de partea ta, a demersurilor tale, pe oameni din preajma ta, mai ales pe prieteni, rude, colegi. Ai posibilitatea să faci o grămadă de vizite, călătorii scurte, să te bucuri de popularitatea ta crescândă.

Sextilul dintre Marte și Uranus din 22 mai 2019  îți așează înainte o grămadă de sarcini, lucruri de făcut degrabă. Fii flexibil și cu picioarele pe pământ, și nu vei avea nici o problemă în a te achita de ele!

Horoscop Berbec mai 2019: Dragoste și cuplu


Nu numai nativii implicați deja într-o legătură amoroasă, ci și cei pe cale să înceapă una, sunt iubiți de partenerul lor pentru valorile lor autentice, pentru ceea ce sunt cu adevărat, și nu prin prisma unor iluzii mai mult sau mai puțin păguboase.

De asemeni, cei solitari reușesc să facă deosebire între o aventură superficială și o idilă ce le asigură o fericire statornică, capabilă a se perpetua, a rezistă încercărilor, nestatorniciei vremurilor și lumii.

Horoscop Berbec mai 2019: Muncă și bani


Luna nouă răsărită pe 4 mai 2019 în Taur este auspicioasă pentru descoperirea de noi căi de a-ți majora veniturile. O pasiune, un hobby este pe punctul să se transforme într-o afacere profitabilă ori într-un demers lucrativ de succes!

Nu întâmplător, de-a lungul întregii luni pari să ai noroc la bani, să te angajezi în negocieri, întreprinderi profesionale profitabile!

Horoscop Berbec aprilie 2019
Horoscop Berbec mai 2019 Horoscop Berbec mai 2019 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.