Horoscop Săgetător aprilie 2019

Potrivit horoscopului Săgetătorului din luna aprilie 2019, ai posibilitatea să te purifici, însănătoșesti sufletește, spiritual, să te înfrupți cu nesaț din plăcerile existenței, și să ajungi sub luminile reflectoarelor. Viața amoroasă îți rezervă frecvent împliniri de excepție, cea profesională necesită un plus de perseverență, constanță, iar demersurile financiare îți solicită o reexaminare riguroasă.

Horoscop Săgetător aprilie 2019: Predicții generale


Tentat să acorzi o atenție precumpănitoare zonei spirituale a ființei tale, tinzi să te îndepărtezi de lumea exterioară, și să-ți explorezi universul interior, să te lași în voia visării și a unor dorințe adânc înrădăcinate în tine. Este o vreme prielnică vindecării unor vechi răni sufletești.

Nu te izolezi însă cu totul de viața publică. Mai sociabil și mai prietenos decât de obicei, înzestrat cu simțul umorului, te cufunzi în desfătările existenței și îi atragi pe cei din jur să facă același lucru. Dacă ai copii, pari să te înțelegi tot mai bine cu ei. Totodată, poți fi mobilizat să adopți un nou hobby sau să te concentrezi asupra unuia pe care l-ai neglijat în ultimul timp.
Horoscop aprilie 2019 Săgetător

Știi intuitiv cum să te pui în cea mai favorabilă lumină, să ieși în evidență în societate, să-i convingi pe alții să ți se alăture în demersurile tale principale.

Cuadratul dintre Mercur și Jupiter din 12 aprilie 2019 te determină să-ți risipești eforturile în prea multe direcții ori să fii obligat să selectezi dintr-o grămadă de informații ce îți parvin. Se impune să discerni cu acuitate ce îți este de folos și ce-ți este inutil.

Femeia Săgetător - Prietenă, iubită, soție și mamă


Te încadrezi armonios în mediul tău social și radiezi căldură, afecțiune spre cei din preajma ta ca urmare a trigonului Soarelui cu Jupiter de pe 14 aprilie 2019. Ai îndeajuns optimism pentru a dărâma barierele ce-ți stau în cale și a-i lămuri pe alții de eficiența proiectelor tale.

Pe 16 aprilie 2019, Venus în cuadrat cu Jupiter te impulsionează să-ți împarți prea insistent sfaturile către cei din imediata ta apropiere, riscând să-i iriți prin aroganța ta. Trebuie să-ți supraveghezi predispoziția de a lenevi sau a te deda unor abuzuri alimentare!

Luna plină găzduită în data de 19 aprilie 2019 în Balanță te stimulează să fii cât se poate de sincer. Deși îți iubești prietenii și pe cei din familie, aceștia par să vadă lumea diferit de tine. A sosit timpul să le mărturisești care este adevărata ta viziune despre existență. Cu toate că unele relații umane se pot disipa din cauza onestității tale, este mai bine decât să fii ipocrit, să pretinzi că ești altcineva decât în realitate!

Horoscop Săgetător aprilie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea le face favoruri deosebite nativilor din Săgetător...

În cuplurile formate se instalează o atmosferă de comuniune totală. Cei doi tovarăși de viață par să-și transmită reciproc mesaje atât pe plan mental, cât și emoțional, fără să mai aibă adeseori nevoie de cuvinte. Spontaneitatea crescândă le oferă prilejul să-și împrospăteze, revitalizeze conexiunea afectivă.

Cei solitari sunt dăruiți cu o aură de farmec venusiană, ce le promite numeroase oportunități în amor, chiar dacă nu-și dau silința în această privință. Asaltați de flirturi, pretendenți la inima lor, au de unde să-și aleagă un partener ce se apropie cel mai mult de idealul, visurile lor!

Horoscop Săgetător aprilie 2019: Muncă și bani


Amplasarea Lunii noi, pe 5 aprilie 2019, în Berbec, îți poate infuza înclinația de a visa cu ochii deschiși, a fi cu capul în nori, provocându-te să-ți ocolești responsabilitățile din muncă. În această zi, ori te mobilizezi din răsputeri să-ți duci la bun sfârșit treburile neterminate, ori îți iei liber de la serviciu.

Oricum, în general, în sfera profesională, deși ieși în evidență printr-o creativitate efervescentă, îți este cumva greu să te focalizezi pe proiectele în curs cu minuțiozitate, atenție față de detalii.

În cea din urmă decadă a lunii, pot să apară niște probleme în plan financiar, ce te îndrumă să-ți reconsideri bugetul personal ori familial, să renunți la cheltuieli nu tocmai necesare, să iei în calcul noi surse de venituri. Poți fi inspirat să reiei o afacere, să inițiezi una, să iei întru totul controlul asupra finanțelor tale, astfel încât să-ți deschizi noi porți către viitor!

Horoscop Săgetător martie 2019
Horoscop Săgetător aprilie 2019 Horoscop Săgetător aprilie 2019 Reviewed by Diana Popescu on martie 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.