Horoscop Balanță iunie 2019

În horoscopul Balanței din luna iunie 2019 se evidențiază posibilitatea de a merge spre meleaguri îndepărtate ale lumii, oportunitatea de a-ți crește prestigiul pe plan social și cea de a-ți armoniza conexiunile cu amicii. Viața amoroasă tinde să ia turnuri neobișnuite, inedite, iar cea profesională presupune eforturi sporite, dar și satisfacții pe măsură. 

Horoscop Balanță iunie 2019: Previziuni generale


Pari să fii plin de neastampar, să nu-ți mai găsești locul în activitățile monotone din traiul zilnic. Această stare de spirit se potrivește de minune cu oportunitatea de a călători din această lună, cu ocazia de a cunoaște aspecte noi, incitante ale lumii. Pe de altă parte, poți avea prilejul și motivația de a-ți extinde cunoașterea, a studia de unul singur sau a urma un curs menit să-ți sprijine dezvoltarea.

În ultima decadă din iunie, te astâmperi cât de cât, ești interesat să îți optimizezi reputația, imaginea publică. Împrejurări favorabile și persoane influente te ajută să-ți îmbunătățești statutul social.
Horoscop iunie 2019 Balanță

Cu toate astea, unii oameni sunt cu ochii pe tine, gata să -ți expună orice greșeală. Detalii ale existenței pe care de obicei preferi să le treci cu vederea îți solicită o maximă atenție. Achitarea de obligații aparent mărunte tinde să te conducă spre rezultate notabile.

Ai, totodată, oportunitatea să-ți invigorezi relațiile cu prietenii și cu membrii grupurilor, colectivităților la care ai aderat. Este de așteptat atât să oferi, cât și să primești, sfaturi utile, prețioase.

Femeia Balanță: Prietenă, iubită, soție și mamă

Luna nouă ivită în data de 2 iunie 2019 în Gemeni îți sugerează să nu-ți afirmi prea insistent convingerile culturale, religioase ori politice. Pari să ai puțini sorți de izbândă în a-i converti pe alții la punctele tale de vedere. Dacă ții neapărat să-ți împărtășești gândurile, fă-o cu persoane despre care știi sigur că sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine.

Pe 17 iunie 2019, Luna plină amplasată în Săgetător îți conferă, în schimb, forță de convingere în comunicarea cu cei din jur, abilitatea de a-i face pe alții să înțeleagă ce vrei de la ei și ce avantaje pot obține din acest lucru. Canalizează-ți energia spre crearea unui plan viabil și ambițios pentru viitor.

Horoscop Balanță iunie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea încearcă să evadeze din tiparele strâmte ale cotidianului...

În caz că ești singur, poți înfiripa o poveste de iubire într-un aeroport, într-un avion, la bordul unei nave, într-o croazieră, ori într-un loc exotic, departe de casă. Nu este exclus să îți  întâlnești alesul chiar și în apropierea casei, în persoana cuiva sosit de curând din străinătate.

Dacă ai un partener, ai posibilitatea să-ți revitalizezi conexiunea sentimentală cu el prin ieșirea voastră dintr-o relativă inerție, prin modificarea ritualurilor voastre comune de zi cu zi, poate și grație unei excursii spre o destinație încărcată cu un romantism aparte.

Horoscop Balanță iunie 2019: Muncă și bani


Ai mai mereu o agendă foarte încărcată la serviciu. Poți fi nevoit să discuți cu o mulțime de oameni, să fii frecvent pe drumuri, ori să te focalizezi pe numeroase responsabilități, proiecte. Nu ești însă depășit de situații întrucât posezi un potențial energetic foarte mare.

În acest interval de timp trebuie să iei decizii și să semnezi contracte importante. Comunici mai des și mai eficient cu superiorii, iar acest lucru te îndreptățește să năzuiești la o promovare.

Horoscop Balanță mai 2019
Horoscop Balanță iunie 2019 Horoscop Balanță iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.