Horoscop Pești august 2019

În horoscopul Peștilor din luna august 2019 se întrevăd unele neconcordanțe în activitatea socială, interesul de a te tonifia, a-ți optimiza tonusul fizic și psihic, ocazia de a-ți lărgi și întări relațiile de parteneriat, o viață sentimentală oscilând între trecut și viitor, și una profesională avantajată de prioritizarea țelurilor tale. 

Horoscop Pești august 2019: Previziuni astrologice generale


Încă de la debutul lunii, activitatea socială îți poate fi impietată de un șir de disturbanțe, întâmplări neașteptate, nu tocmai plăcute. Trecutul apropiat îți revine în minte, solicitându-te să tragi învățăminte din el și să îți duci până la capăt proiecte amânate, tergiversate.

Este un timp prielnic revenirii la un hobby neglijat, reconectării cu lucruri care îți plac, dar care nu ți-au permis în ultima vreme să te mai ocupi de ele.

În a doua decadă din august, pari să te concentrezi asupra îmbunătățirii sănătății tale, a reintrării în contact cu medicul tău de familie. Dacă te simți motivat să aduci schimbări stilului tău de viață, dietei și întreținerii tale fizice, ai grijă să o faci pas cu pas, fără a te înscrie, dintr-o dată, într-un proiect radical din acest punct de vedere. 
Horoscop august 2019 Pești

Interacțiunea cu cei din preajma ta îți poate fi iarăși dificilă, impulsionandu-te să descoperi unde greșești și ce ai de întreprins în acest domeniu important al existenței tale.

Pe 15 august 2019, Luna plină apărută în Vărsător te conștientizează asupra modului cum idealismul, visarea cu ochii deschiși îți pot slăbi motivarea de a face ceva cu adevărat notabil pe plan real. Imaginația ta dezlănțuită își poate arăta roade palpabile atunci când este direcționată spre obiective clare, tangibile.

A treia decadă din lună este consacrată dezvăluirii felului cum îți poți fortifica legăturile de parteneriat din toate dimensiunile existenței tale. În loc să-ți afirmi cu impetuozitate propriile interese, ar trebui să ții cont într-un mai mare grad de cele ale persoanelor apropiate, și să te străduieșți să afli o cale de mijloc, reciproc satisfăcătoare.

Alianțele noi, inițiate în acest context astral, îți promit o dezvoltare continuă și beneficii crescânde în viitor.

Oricum, ai nevoie să fii mai mereu alături de un om în care săte încrezi, unul onest, în stare să te asculte cu adevărat și să îți confirme ori ajusteze demersurile tale de azi și mâine. Nu trebuie, totuși, să te subjugi întru totul opiniilor și gândurilor altuia, până pe punctul de a-ți pierde propria identitate!

Popularitatea din viața publică ți se mărește, mai cu seamă datorită abilității tale de a coopera și a aplana conflicte, contradicții, aparent de neîmpăcat.

Horoscop Pești august 2019: Dragoste și cuplu


În cea dintâi treime a lunii, dacă ești solo, poți să reaprinzi scânteia magică a unei vechi povești de dragoste. Oricum, nu e o vreme prielnică inițierii alteia, noi. În caz că ai un partener, trebuie să te aștepți ca o serie de întâlniri, evenimente alături de el, să-ți fie prejudiciate de circumstanțe păguboase, imprevizibile.

În a treia decadă din august, viața amoroasă pare să se îndrepte pe cel mai bun, mai auspicios făgaș. Nativii solitari tind să iasă din carapacea unor complexe nejustificate de nimic, și să își clădească, cu îndrăzneală, bazele unei relații de amor cu cineva care le-a fermecat de mult timp inima. Idilele pornite în acest ciclu astrologic par să aibă mari șanse să se dezvolte pe termen lung!

În eventualitatea că ai, deja, un tovarăș de viață, tinzi să îl apreciezi într-o măsură sporită, să renunți la orgolii personale, numai și numai pentru a-l aduce cât mai des în culmea fericirii! Te ajută, în acest sens, comunicarea întru totul deschisă, sinceră, vibrantă, cu el.

Horoscop Pești august 2019: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 1 august 2019 în Leu, ți se reaprinde entuziasmul de a-ți asimila noi abilități în plan profesional, ba chiar și acela de a-ți căuta o altă slujba, mai împlinitoare financiar și creativ. Ai posibilitatea să-ți transformi o pasiune într-un demers lucrativ, de afaceri, de succes!

A două treime a lunii îți facilitează o creștere senzațională a eficienței și productivității din muncă, și prin sprijinul unei interacțiuni armonioase cu șefii și colegii.

Îți distingi cu claritate oportunitățile din carieră, așa că nu îți mai risipești timp și energie în proiecte sortite de la început eșecului. Și în afaceri, ești înclinat să îți recapeți încrederea în tine însuți și îți deslușești, cu obiectivitate, calea spre realizări de excepție!

Horoscop Pești iulie 2019
Horoscop Pești august 2019 Horoscop Pești august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.