Horoscop Pești iulie 2019

Reperele majore în horoscopul Peștilor din luna iulie 2019 sunt atitudinea sprințară, jucăușă, inovatoare din traiul cotidian, năzuința de a-ți optimiza tonusul fizic și psihic, o viață amoroasă foarte promițătoare și una profesională de succes, presărată totuși cu câteva dificultăți.

Horoscop Pești iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Luna nouă apărută pe 2 iulie 2019 în Rac relevă altora inima ta mare, generozitatea ta, și îi îndeamnă să îți fie alături în demersurile tale. Spontaneitatea ta te aduce sub luminile reflectoarelor, îți furnizează satisfacții rare, însă te poate determina câteodată să-ți neglijezi îndatoriri însemnate.

Copilul din interiorul tău iese la iveală și te îndeamnă să redescoperi plăcerile, frumusețile lumii. Te dezbari cu nonșalanță de prejudecăți, conformisme, și îi iei în surprindere pe alții prin ideile tale ingenioase și prin modalități excentrice de a aborda existența.

Inspirația ta crescândă te sprijină să afli căi de rezolvare a unor probleme care te sâcâie de câtăva vreme și să îți dezvălui oportunități invizibile pentru cei din preajma ta.

În ultima decadă din iulie, creativitatea pare să ți-o ia razna, să te poarte pe trasee imprevizibile, neobișnuite. Nu trebuie să încerci să ți-o ții în frâu, ci să încerci să profiți de ea, cu flexibilitate.
Horoscop iulie 2019 Pești

În decursul întregii luni, se remarcă preocuparea ta față de starea de sănătate, dorința de a ți-o îmbunătăți prin schimbarea stilului tău de viață, prin adoptarea unei noi diete, a unui nou program regulat de întreținere fizică. În a doua decadă din iulie, trebuie să fii atent față de posibilitatea reapariției unei mai vechi probleme de sănătate!

În data de 11 iulie 2019, trigonul dintre Soare și Neptun îți infuzează hotărâre, perseverență și curaj în acțiunile tale, te încarcă cu o energie substanțială, pe care o poți direcționa pe un făgaș productiv. Intuiția ta deosebită te ajută să descoperi gândurile  și motivațiile tăinuite ale celor din jur și să-i convingi să se alieze țelurilor tale.

Stabilizarea, armonizarea relațiilor tale de prietenie constitue o prioritate în ziua de 16 iulie 2019, când Luna plină își face apariția în Capricorn. În același timp, vezi cu limpezime ce rol ai în grupul tău social, ce oameni din imediata ta apropiere iau mai mult decât dau, dăruiesc.

Venus în trigon cu Neptun pe 18 iulie 2019 îți facilitează din nou detectarea lipsei de onestitate a unora. Pe de altă parte, ești plin de compasiune față de cei ajunși într-un impas, și nu eziți să le oferi o mână de ajutor. Îți poate fi dificil să te focalizezi pe treburile zilnice și e nevoie să-ți supraveghezi predispoziția de a visa cu ochii deschiși.

Horoscop Pești iulie 2019: Dragoste și cuplu


Venus îți poate pune la dispoziție o multitudine de oportunități în dragoste...

Radiezi un farmec aparte și pari să fii asaltat de numeroși pretendenți la inima ta. Nu-ți rămâne de făcut decât să-l alegi pe cel care îți atinge corzile cele mai sensibile ale sufletului!

Dacă ești implicat într-un cuplu, tinzi să-ți reînnoiești conexiunea cu persoana iubită prin dovezi spontane, inedite ale sentimentelor tale.

Unele neînțelegeri iscate în relațiile amoroase în ultima decadă din iulie se confirmă a fi minore, neînsemnate...

Spre finalul lunii, nativii singuri par să aibă standarde foarte înalte în alegerea unui partener de cuplu, să nu mai fie dispuși să se îndrăgostească doar de dragul dragostei.

Horoscop Pești iulie 2019: Muncă și bani


Ești înclinat să-ți energizezi sfera profesională, să fii extrem de ambițios în urmărirea obiectivelor din carieră, însă se impune să îți înfrânezi o impulsivitate fierbinte, astfel încât să eviți certuri, confruntări neproductive.

În a doua decadă din iulie, este indicat să-ți suprimi, pe cât poți, tendința de a fi cu capul în nori, să-ți verifici cu o maximă concentrare aspectele de detaliu ale proiectelor, sarcinilor tale.

Oricum, în a treia decadă, pari să strălucești prin creativitatea și eficiența ta!

Horoscop Pești iunie 2019
Horoscop Pești iulie 2019 Horoscop Pești iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.