Horoscop Berbec iulie 2019

În horoscopul Berbecului din luna iulie 2019 precumpănesc oportunități de a te distra, deconecta, o integrare fericită în plan social, focalizarea către cămin și familie, o viață sentimentală bogată, diversificată, și una profesională lipsită, în general, de contradicții. 

Horoscop Berbec iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 2 iulie 2019 în Rac,  contactul strâns cu familia și prietenii devine o prioritate. Ți se sugerează să îți împrospătezi relațiile cu astfel de persoane, să-ți reafirmi atașamentul față de ele.

În decursul întregii luni, ești determinat să trăieșți din plin, să te înfrupți cu nesaț din deliciile existenței. Energia clocotitoare care te străbate te poate imboldi mai des decât de obicei către activități sportive.

 Te faci plăcut oamenilor datorită expresivității cu care comunici, încrederii în tine însuți, și simțului umorului. Ajungi, așadar, în centrul atenției, și acest lucru îți furnizează satisfacții substanțiale.

Nu-ți neglijezi însă căminul, și ești îmboldit să dai o față nouă casei tale, să o redecorezi, înfrumuțesezi. Nu este exclus să achiziționezi o locuință nouă!
Horoscop  iulie 2019 Berbec

Sextilul dintre Venus și Uranus din 8 iulie 2019 îți rezervă o stare de incitare, încântare, provocată de un eveniment social neprevăzut. Cei cu care te întovărășești în această zi te îndrumă spre ceva binevenit, diferit de monotonia rutinei zilnice. Oamenii îți prețuiesc năzuința de a fi independent. Cu cât te îndepărtezi mai mult de ei, cu atât aceștia își doresc mai tare să-ți fie aproape!

Și pe 11 iulie 2019, o serie de circumstanțe surprinzătoare îți indică necesitatea unor schimbări în traseul către țelurile tale. Dacă nu te agăți de planuri rigide, reușești de minune să te adaptezi unor noi împrejurări.

În a doua decadă din iulie, nu este de bun augur să demarezi vreo acțiune de o mare anvergură. Pari, oricum, motivat să te ocupi de proiecte mai vechi, amânate, neterminate, și să le duci la bun sfârșit. De asemeni, este posibil să te orientezi spre un hobby pentru care nu ai avut timp în ultima perioadă.

A treia decadă poate fi marcată de unele probleme, neînțelegeri în familie. Nu șovăi să-ți pui întrebări fundamentale despre rude, persoane dragi, și să le afli răspunsuri în stare să le mulțumească, să le determine să se simtă împlinite. Adeseori, în astfel de cazuri, este necesar să apelezi la compromisuri.

Horoscop Berbec iulie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești solo, și năzuiești să atragi spre tine o persoană de care ești îndrăgostit, pari să treci peste o oarecare timiditate și să-ți mărturisești sentimentele care te animă.

Ești traversat, totuși, de o sensibilitate emoțională înaltă și, din acest motiv, poți prefera pe cineva capabil să-ți fie credincios până în pânzele albe, să te protejeze și să-ți susțină încrederea în tine. Poți întâlni un astfel de potențial partener prin intermediul unei rude.

În caz că ai un tovarăș de viață, niște mici ciondăneli de la debutul lui iulie dispar cu repeziciune, făcând loc unei atmosfere de armonie și bună înțelegere.

În a doua decadă din lună, nativii solitari sunt mai puțin dispuși să înceapă o nouă idilă, fiind mai degrabă înclinați să reînchege o poveste de dragoste mai veche.

Cei implicați într-o legătură de cuplu, pot avea unele dificultăți în stabilirea unui program comun cu partenerii lor sau se pot confrunta cu niște zvonuri răuvoitoare legate de conexiunea lor în amor.

Horoscop Berbec iulie 2019: Muncă și bani


Pe 16 iulie 2019, Luna plină din Capricorn crează un conflict între viața de acasă și cea profesională. Poate că dedici prea mult timp, prea multă energie, într-unul din aceste planuri ale existenței, defavorizându-l pe celălalt. Totodată, o criză relativă de la serviciu poate semnala dezideratul de a-ți impune o sporită autodisciplină, organizare.

Către sfârșitul lui iulie, climatul din muncă se înseninează. Interacțiunea cu colegii și șefii ți se îmbunătățește, îți înlesnește activitățile în cooperare. Recunoașterea realizărilor tale poate fi încununată de o promovare.

Horoscop Berbec iunie 2019
Horoscop Berbec iulie 2019 Horoscop Berbec iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.