Horoscop Pești iunie 2019

În horoscopul Peștilor din luna iunie 2019 ies în evidență forța ta mentală și cea de persuasiune, atașamentul față de casă și familie, o activitate socială bogată, o viață amoroasă centrată pe stabilitate și progrese în cea profesională.

Horoscop Pești iunie 2019: Previziuni generale


Posezi abilitatea de a-ți expune extrem de clar, expresiv, opiniile, credințele, năzuințele, ceea ce pune capăt unor interpretări contradictorii, distorsionate, ale intențiilor tale.

Mintea îți devine foarte agilă, neastâmpărată, și te stimulează să te dedici unor subiecte intelectuale, studiului și lecturii.

Pari predispus să îți petreci mai mult timp de calitate acasă, printre cei dragi. Poți avea de gând să schimbi mobilierul locuinței și să organizezi aici niște petreceri, reuniuni familiale.

Cu toate astea, scena socială tinde să-ți fie foarte vivace, să-ți permită întâlnirea și contactarea a numeroase persoane. Pentru a fi luat în seamă și a fi apreciat, poți fi motivat să-i faci să se simtă cât mai bine pe cei din jurul tău prin jovialitatea ta, simțul tău al umorului foarte dezvoltat.

Acest lucru nu te împiedică să-ți examinezi la rece, cu luciditate, imaginea personală și, eventual, să-i descoperi carențe izvorâte din simțămintele tale de insecuritate, temerile tale. Trebuie să-ți elimini aceste stări emoționale ce-ți sabotează vitalitatea, încrederea în tine, autenticul tău sine.
Horoscop iunie 2019 Pești

Alte aspecte astrologice, de o durată mai mică, se adaugă celor de mai sus...

Pe 3 iunie 2019, sub vibrațiile Lunii noi din Gemeni, se pune iarăși accentul pe emotivitatea ta. Ți se atrage atenția să nu-ți mai reprimi sentimente inutile de tristețe, vină, mânie, să te despovărezi de ele. Exprimă-ți, în schimb, personalitatea, prin intermediul unei activități artistice ori sportive, prin discuții cu prieteni apropiați.

Soarele în cuadrat cu Neptun în data de 9 iunie 2019 îți poate crea niște lapsusuri privind nume, întâlniri, obligații. Traversat de nesiguranță, ești tentat să evadezi din mijlocul unei lumi învolburate. Ești provocat să distingi limpede între iluzie și realitate.

 Potențialul energetic îți scade dar ești nemaipomenit de ambițios pe 14 iunie 2019, când Marte se amplasează în trigon cu Neptun. Ești atras de aspecte spirituale ale vieții și tinzi să le oferi îndrumare și ajutor unor oameni năpăstuiți. De asemeni, amicii îți sunt gata să te sprijine în orice întreprinzi.

Idealismul și simțul conpasiunii ți se ridică din nou la cote înalte în ziua de 16 iunie 2019, sub impactul trigonului lui Jupiter cu Neptun și al celui lui Mercur cu Neptun. Ești preocupat de năzuințe extrem de nobile, dezinteresate, însă îți poate fi greu să faci deosebirea între adevăr și falsitate. Ascultă vocea ta interioară și ceea ce au de zis alții pentru a depăși această problemă.

Femeia Pești - Prietenă, iubită, soție și mamă

Luna nouă poposită pe 17 iunie 2019 în Săgetător te face să te simți bine, confortabil, sub luminile reflectoarelor. În acest context astral, poți cere și primi ceea ce ți se cuvine fără vreo ezitare.

 Saturn în sextil cu Neptun pe 18 iunie 2019 îți înlesnește aflarea unui echilibru între latura spirituală și cea materială a existenței. Chiar dacă ai succese în muncă, în afaceri, vrei să îți dezvălui o menire cu adevărat semnificativă a destinului tău, în stare să instaureze armonia în lumea ta lăuntrică.

În fine, cuadratul dintre Venus și Neptun din 24 iunie 2019 te poate determina să fii mai vulnerabil în interacțiunea cu alții, ba chiar să-i lași să profite de tine. Îți este dificil să îți promovezi personalitatea și interesele, așa că este indicat să te retragi din mijlocul oamenilor și să aștepți până mâine pentru a lua decizii importante în orice domeniu al vieții tale.

Horoscop Pești iunie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă eșți implicat într-o relație amoroasă și locuiești împreună cu persoana iubită, împărtășirea voastră afectivă pare să se încingă acasă. Totodată, puteți fi ispitiți  să va redecorați casa, astfel încât să-i dați o tentă deosebită, magică, de romantism.

 în caz că ești singur, nu pari deloc dispus să te avânți într-o aventură superficială în amor. Ești impulsionat să cauți un potențial partener de cuplu capabil să te înțeleagă întru totul și să-ți stabilizeze viața. Poți întâlni o astfel de persoană prin mijlocirea unei rude sau cu ocazia unui eveniment familial.

Horoscop Pești iunie 2019: Muncă și bani  


Încă de la începutul lunii, eșți mai inspirat decât de obicei în investirea unor bani în proiecte fertile pe termen lung.

În cele din urmă zile ale lunii, ești cutreierat de numeroase idei inovative de a-ți crește eficiența în muncă. Comunici excelent cu colegii și profiți de cooperarea cu ei. Poți fi mobilizat să te înscrii la un curs de perfecționare a abilităților tale profesionale.

Horoscop Pești mai 2019
Horoscop Pești iunie 2019 Horoscop Pești iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.