Horoscop Vărsător iulie 2019

În horoscopul Vărsătorului din luna iulie 2019 se evidențiază transformări și reașezări ale relațiilor de asociere, având menirea de a ți le eficientiza, o viață sentimentală îngrădită în unele cazuri de o luciditate învecinată cu mizantropia, și una profesională împlinită prin creativitate și flexibilitate mentală.

Horoscop Vărsător iulie 2019: Aspecte astrologice generale


Luna nouă apărută pe 2 iulie 2019 în Rac te atenționează să-ți ajustezi planurile de viitor conform realității, actualelor circumstanțe. Nu acorda prea mare atenție unor chestiuni cotidiene, mărunte, care te solicită, și încearcă, în schimb, să-ți pui la punct drumul spre obiectivele tale majore.

În această lună ajung în prim plan parteneriatele din cuplu, cele profesionale și de afaceri, dar și dușmani recunoscuți, care nu se feresc să îți fie împotrivă. Dacă există tensiuni, neînțelegeri în vreun parteneriat, acestea vor duce la o decizie extremă, fie la destrămarea sa, fie la fortificarea acestuia.

Mai ales în a două decadă din iulie, contradicțiile din unele relații de asociere par să fie escaladate, să se adâncească.
Horoscop iulie 2019 Vărsător

Este vremea să-ți revezi, analizezi și renegociezi astfel de conexiuni umane. De asemeni, este indicat să nu te angajezi deocamdată în demersuri majore, în special de colaborare, să nu semnezi nici un contract, nici o înțelegere de mare importanță.

Cuvintele tale au un impact sporit asupra altora, așa că este de dorit să ți le măsori cu grijă înainte de a le da glas, astfel încât să nu-ți distrugi alianțe de nădejde.

Sub vibrațiile Lunii pline din Capricorn, în data de 16 iulie 2019, ți se sugerează să te desprinzi de iluzii, visarea cu ochi deschiși, și să dai dovadă de un sporit simț practic în activitățile tale. Chiar și năzuințele tale spirituale îți impun să fii cu picioarele pe pământ pentru a-și afla împlinirea!

În ultima decadă a lunii, din cauza selectării celor care-ți sunt funcționale, auspicioase, legăturile de parteneriat ți se relansează, îți permit să extragi beneficii substanțiale din ele.

Horoscop Vărsător iulie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să fie zăgăzuită câteodată de o rațiune prea rece, prea conformistă...

Dacă ești solitar, poți fi tentat să îți cântărești excesiv de logic atracția față de o persoană, să o treci prin furcile caudine ale unor pretenții exagerate. În eventualitatea că reușeșți să-ți înfrângi această pornire, ai posibilitatea să inchegi o idilă cu cineva întâlnit în sfera ta profesională.

În caz că ai un partener, ferește-te să fii extrem de critic în privința sa, să păstrezi mereu în minte ceea ce vă apropie, și nu ceea ce vă poate îndepărta.

De altfel, în cele din urmă zile din iulie, atât în cuplurile formate, cât și în cele aflate la debut, capătă întâietate loialitatea, un atașament afectiv necondiționat de nimic.

Horoscop Vărsător iulie 2019: Muncă și bani


Ești înclinat să-ți dezvălui aspecte tot mai plăcute ale muncii tale, mai cu seamă în proiecte creative, să fii mai organizat și mai disciplinat în sarcinile tale.

În a treia decadă din lună, o conjunctură neașteptată de la serviciu îți poate pune la încercare capacitatea de adaptare, te poate determina să-ți stăpânești spiritul de inițiativă până când te asiguri că ți-ai înlăturat din cale potențiale piedici.

Horoscop Vărsător iunie 2019
Horoscop Vărsător iulie 2019 Horoscop Vărsător iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Fato fa ceva cu patratelele astea din stang fb,tw, g,p, etc ca nu vad nimic din art scris .....e naspaaaa

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.