Horoscop Capricorn iulie 2019

Potrivit horoscopului Capricornului din luna iulie 2019, ai parte de satisfacții, dar și dezamăgiri în relațiile de asociere în doi, ești gata să te eliberezi de balastul trecutului pentru a-ți optimiza prezentul și viitorul. Viața sentimentală îți este străbătută de influențe contradictorii, iar demersurile financiare îți solicită mai multă prudență decât de obicei.

Horoscop Capricorn iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Te simți motivat să-ți întărești, armonizezi legăturile de parteneriat din plan personal, social și profesional, și să inițiezi altele, promițătoare pe termen lung.

Acest lucru devine un deziderat major îndeosebi în ultima decadă din iulie, când credințele tale despre oameni apropiați par să-ți fie contrazise de realitate. Problemele ivite în relațiile cu aceștia trebuie să fie înăbușite din fașă, înainte să capete amploare și să se acutizeze.

Pe de altă parte, în decursul întregii luni, se pune accentul pe o esențială invigorare și transformare a sinelui! Tind să-ți iasă la lumină, din subconștient, simțăminte, impulsuri umbrite, uitate, ignorate, ce trebuie să fie sortate, eliminate ori păstrate și dezvoltate, după cum se impune de la caz la caz. Oricum, numeroase aspecte ale trecutului nu-și mai au locul în prezent, iar debarasarea de ele te sprijină într-o purificare interioară notabilă.
Horoscop iulie 2019 Capricorn


Alte evenimente astrologice, de o durată mai mică, se adaugă celor anterioare...

Astfel, Luna nouă poposită pe 2 iulie 2019 în Rac, poate să-ți releve că ambițiile tale sunt în conflict cu aspirațiile unei persoane dragi. Este necesar să găsești o cale de mijloc, astfel încât să instaurezi o atmosferă de sinceritate, onestitate autentică în conexiunea cu acea persoană.

Unii asociați din diverse domenii ale existenței par să încerce să te manipuleze în data de 14 iulie 2019, când Soarele se poziționează în opoziție cu Pluton. Îți este greu să ripostezi, să-ți impui punctele de vedere, așa că amână pe altă dată orice confruntare decisivă.

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 16 iulie 2019 în Capricorn, ești îmboldit să afli un echilibru stabil între viața ta exterioară și cea interioară. Ești îndrumat de intuiție să-ți actualizezi imaginea personală și să te descurci cu bine în conjuncturi complexe, încurcate.

Venus în opoziție cu Saturn în ziua de 17 iulie 2019 te determină să fii mai timid, mai rezervat în interacțiunea cu oamenii, în special cu unii care tind agresiv să se implice în treburile tale. Readu-ți în minte punctele tale forte și nu te lăsa intimidat de presiunile unor persoane care-ți sunt inferioare!

Înclinației tale de a-i aduce cu forța pe unii de partea intereselor tale pare să fie contracarată de o opoziție puternică a acestora pe 21 iulie 2019, ca efect al opoziției lui Venus cu Pluton. În acest context astral, se impune să-ți ții în frâu obstinația, egoismul, și să te străduieșți să întrevezi avantajele deloc neglijabile din colaborările cu cei din jur.

Horoscop Capricorn iulie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea stă sub semnul unui erotism ardent, ce poate fi contrabalansat de un atașament bazat pe valori autentice...

De-a lungul întregii luni, ești cutreierat de o senzualitate ieșită din comun, ce-ți este de rău ori bun augur, în funcție de circumstanțe.

Dacă ești solo, poți risca să pui sub semnul egalității iubirea și patima. Din fericire, Venus te călăuzește să te angajezi într-o idilă serioasă, având drept reper principal încrederea reciprocă. O poți înfiripa cu cineva foarte atractiv din punct de vedere fizic, dar care este oripilat de superficialitate în amor.

În caz că ai un tovarăș de viață, relația ta cu acesta strălucește prin fidelitate, regăsirea fiorilor dintâi ai conexiunii tale afective, alungarea oricărei urme de gelozie ori posesivitate.

Horoscop Capricorn iulie 2019: Muncă și bani


Ești predispus să te avânți cu temeritate în întreprinderile tale financiare, neglijând uneori riscuri majore. Nu ar fi rău să-ți supraveghezi ispita de a face cheltuieli nesăbuite. Rude, persoane apropiate, par să-ți solicite, la rândul lor, mari sume de bani!

Către finalul lui iulie, veniturile tind totuși să-ți crească semnificativ. La serviciu, nu mai suporți inși iresponsabili, și preferi să lucrezi într-un grup restrâns sau chiar de unul singur!

Horoscop Capricorn iunie 2019
Horoscop Capricorn iulie 2019 Horoscop Capricorn iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.