Horoscop Săgetător iulie 2019

Orientările de bază din horoscopul Sagetatorului lunii iulie 2019 sunt multe oportunități și câteva opreliști corelate cu țeluri ținând de străinătate, dezideratul de a-ți ține în frâu o impulsivitate ardentă, șansa de a-ți ajusta traseul progresului personal prin intrarea în contact cu persoane ieșite din comun, o viață sentimentală profundă și o activitate financiară necesitând o maximă precauție. 

Horoscop Săgetător iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Grație Lunii noi, apărute pe 2 iulie, în Rac, reușești să-ți scoți la suprafață simțăminte adânc înrădăcinate în suflet și să ți le exprimi cu elocvență. În plus, pari să fii foarte receptiv față de opinii ale oamenilor apropiați. Acest context astral ajută la vindecarea unor răni emoționale mai vechi, atât ale tale, cât și ale celor pe care îi îndrăgeșți!

În toată luna, traversezi o perioadă favorabilă călătoriilor în țară și peste hotare. Dacă rămâi acasă, ești cuprins de o stare de neastâmpăr, neînfricare, imprudență, ce te expune unor riscuri substanțiale, mai ales în interacțiunea cu cei din jurul tău.

Pari să fii atras către oameni originali, interesanți, capabili să-ți dea peste cap credințele de viață și să te îndrume spre descoperirea unor lucruri semnificative despre existență, despre care nu aveai habar până acum!
Horoscop iulie 2019 Săgetător

În a doua decadă din lună, se pot ivi niște probleme legate de un drum în străinătate sau de obținerea unei slujbe, unei burse de studii în afară. De asemeni, poți fi cuprins de o serie de dubii despre evoluția planurilor tale pe termen lung, așa că se impune să ți le ajustezi apelând la noi strategii, conform conjuncturii astrale actuale.

Dificultățile asociate cu năzuința de a vizita locuri insolite, îndepărtate de casă, sau a te muta în străinătate tind să dispară în a treia decadă din iulie. Ești străbătut de un optimism de zile mari, și nu te dai înapoi de la nimic pentru a explora aspecte ale realității inedite și a le descifra semnificațiile profunde.

Pe 25 iulie 2019, trigonul dintre Jupiter și Marte îți pune la îndemână oportunități majore, rare, pe care trebuie neapărat să le exploatezi, în pofida unei atitudini de delăsare, ce pare să-ți dea târcoale. Poate fi nevoie să fii cât de cât surd la cântecele de sirenă ale unor plăceri, pentru a te concentra pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine!

Horoscop Săgetător iulie 2019: Dragoste și cuplu


Tinzi să te angajezi într-o poveste de dragoste cu cineva care pare să se ridice deasupra superficialității existenței și să-ți releve valorile neprețuite din adâncul sufletului tău, să te sprijine să evoluezi, să-ți exploatezi la maximum resursele, atuurile tale interioare.

Dacă ești implicat într-o legătură de cuplu, tendința ta de a scoate la lumină esențele conexiunii cu tovarășul tău de viață se împletește cu o senzualitate fierbinte în împărtășirea voastră afectivă.

În ultimele zile din lună, atât relațiile amoroase mai vechi, cât și cele abia infiripate sunt privilegiate de o abordare nouă, diferită, de revitalizare a lor prin desprinderea de rutină, inerție.

Horoscop Săgetător iulie 2019: Muncă și bani


Luna plină apărută pe 16 iulie 2019 în Capricorn poate genera o atmosferă tulbure în sfera ta financiară. Poate fi vorba despre o dispută legată de împărțirea unor bani.

Oricum, în acest context astral, este bine să realizezi că banii nu aduc de obicei noroc și fericire, că sunt lucruri cu mult mai însemnate decât ei.

De altfel, în cea din urmă decadă din iulie, poți fi inspirat, chiar silit, să îți reevaluezi veniturile, datoriile, resursele financiare, astfel încât să-ți asiguri o stabilitate reconfortantă din acest punct de vedere.

Horoscop Săgetător iunie 2019
Horoscop Săgetător iulie 2019 Horoscop Săgetător iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.