Horoscop Scorpion iulie 2019

Horoscopul Scorpionului din luna iulie 2019 aduce în prim plan o apetență sporită în dezvăluirea unor aspecte noi, insolite, despre lume, sine și dragoste, o activitate socială efervescentă și fructuoasă, și una profesională împlinitoare dar marcată de câteva dificultăți.

Horoscop Scorpion iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Luna nouă ce-și face sălaș pe 2 iulie 2019 în Rac te avertizează să te înarmezi cu prudență și să nu te arunci cu capul înainte în acțiuni de moment. Se impune să-ți țîi în frâu emoțiile, să apelezi mai frecvent la autodisciplină în demersurile tale principale.

 Pe parcursul întregii luni, te simți liber ca o pasăre a cerului și ești dornic să te avânți în aventuri, experiențe de viață pline de învățăminte. Aspiri să-ți lărgești orizonturile, atât prin studiu, cât și prin vizitarea unor locuri interesante, îndepărtate de casă.

Atitudinea ta cumva libertină, nonconformistă, îi poate deranja, totuși, pe părinți ori pe unii membri ai familiei, așa că este nevoie să-i lămurești cu răbdare despre ce îți dorești, astfel încât să eviți o ceartă cu ei.
Horoscop iulie 2019 Scorpion

În ultima decadă din iulie, pot să apară niște piedici, amânări, legate de un proiect ținând de străînătate. Păstrează-ți calmul și adaptează-te cât poți mai bine noilor circumstanțe.

Totodată, activitatea ta socială se dinamizează și-ți satisface năzuința de a fi luat în seamă, apreciat de alții. Radiezi un șarm aparte, ce-i determină pe oameni să te invite la o grămadă de evenimente, agape.

 Sub vibrațiile Lunii pline ivite în data de 16 iulie 2019 în Capricorn, ești tentat să faci din țânțar armăsar, să dai prea multă importanță unor furtuni dintr-un pahar cu apă. Încearcă să nu ai pretenții exagerate de la persoane apropiate, să iei în considerare în primul rând ceea ce vă unește, aveți în comun și vă doriți deopotrivă.

Horoscop Scorpion iulie 2019: Dragoste și cuplu


În eventualitatea că ai deja un partener, poți fi inspirat să călătorești împreună cu el pe meleaguri insolite, captivante, în stare să vă împrospăteze conexiunea afectivă.

Dacă ești singur, ai posibilitatea să cunoști o persoană specială, având harul de a da culoare, farmec vieții tale. Este probabil ca aceasta să fie de curând revenită în țară ori să o întâlneșți de-a lungul unui voiaj.

Spre finalul lunii, se pune accentul pe stabilitate, seriozitate, atât în poveștile de dragoste consacrate, cât și în cele incipiente.

Horoscop Scorpion iulie 2019: Muncă și bani


Pari înclinat să-ți canalizezi energia clocotitoare în întreprinderile profesionale. Treci printr-o perioadă prielnică începerii unei afaceri sau înscrierii într-o etapă nouă, mai înaltă, a carierei.

Atenție la iritabilitatea ta crescândă, ce te poate provoca să te lansezi în dispute păguboase cu superiorii, mai cu seamă în a doua decadă din lună, când aceștia tind să fie mai critici față de tine ori să-ți caute mai mereu nod în papură!

Oricum, în a treia decadă a lui iulie, astfel de influențe negative dispar, făcând loc armoniei în comunicarea cu colegii și șefii. Ești apreciat pentru competența ta, talentele și realizările tale, si poți avea parte de o promovare sau obținerea unui loc de muncă mai avantajos.

Horoscop Scorpion iunie 2019
Horoscop Scorpion iulie 2019 Horoscop Scorpion iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.