Horoscop Balanță iulie 2019

În horoscopul Balanței din luna iulie 2019 predomină o integrare benefică, fertilă, în sfera socială, satisfacții, dar și dezamăgiri în relațiile cu prietenii, o viață amoroasă centrată pe maturitatea și armonizarea conexiunii de cuplu, și una profesională caracterizată de suișuri și coborâșuri.

Horoscop Balanță iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Pe 2 iulie 2019, Luna nouă din Rac îți permite să-ți vindeci vechi răni sufletești și să  îți creezi obiective serioase, fertile în viitor, pe termen lung. Niște dispute cu oameni apropiați sunt pe cale să se destrame datorită empatiei de care dai dovadă.

În decursul întregii luni, ai prilejul și plăcerea să socializezi mai mult decât de obicei, să strălucești pe scenă publică, să-i atragi pe oameni de partea idealurilor sau intereselor tale.

Îți extinzi cu pregnanță sfera de influență și cercul de cunoștiințe utile, ai ocazia să aderi la noi grupuri, formate din persoane însuflețite de aceleași crezuri ca și tine.
Horoscop iulie 2019 Balanță

Cu toate astea, în a doua decadă din iulie, poți fi silit de împrejurări să te dedai unor certuri, conflicte, să îți reevaluezi unele legături de prietenie, să ți le dezvălui pe cele care sunt toxice ori false, și să renunți fără vreo ezitare la ele!

În acest fel, după îndepărtarea amicilor ipocriți, știi bine în cine să te încrezi. Optimismul capătă întâietate. Tinzi să te întovărășești cu oameni plini de un optimism sănătos, veritabil, iar cei din jur te apreciază întrucât emani vibrații pozitive extrem de puternice.

Sub efluviile Lunii pline apărute pe 16 iulie 2019 în Capricorn, poți oscila între plăcerea de a fi împreună cu alții și nevoia de a te retrage într-o oază de liniște, a rămâne numai cu tine însuți. Oricum, eșți impulsionat să înfrunți noi provocări ale vieții, să te eliberezi de dubii, îndoieli despre forța ta interioară.

Horoscop Balanță iulie 2019: Dragoste și cuplu


Armonia din cuplu reprezintă un reper major, și ești gata să faci orice pentru a ți-o asigura...

În caz că ești solo, pari să fii captivat de o persoană mai în vârstă sau cu o perspectivă matură asupra existenței, una care se bucură de succese în plan profesional și/ori social, și este capabilă să-ți insufle respect față de tine însuți.

În ultimele zile din lună, poți închega o idilă cu o persoană animată de aceleași credințe ca și tine, cunoscută prin intermediul prietenilor tăi, sau cu una pe care o știi de mult timp, însă care nu ți-a inspirat până acum vreun fior sentimental.

Horoscop Balanță iulie 2019: Muncă și bani


Cheia împlinirilor din muncă este punerea la treabă a creativității tale excepționale, îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu asociat cu arta, cultura.

În ultima decadă din iulie, o conjunctură neașteptată de la serviciu îți poate crea probleme. Este necesar să-ți redovedești competența, abilitățile, și să îți asumi o imagine de ansamblu a îndatoririlor, responsabilităților tale.

Investiții mai vechi par, în fine, să îți furnizeze profituri importante!

Horoscop Balanță iunie 2019
Horoscop Balanță iulie 2019 Horoscop Balanță iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.