Horoscop Fecioară iulie 2019

Potrivit horoscopului lunii iulie 2019 pentru Fecioară, tendința de a te interioriza, a intra într-un contact strâns cu universul tău lăuntric, se împletește cu cea de a petrece clipe memorabile de delectare cu amicii. Viața amoroasă se remarcă prin convergența partenerilor spre aceleași țeluri și spre consolidarea sa întru prietenie.

Horoscop Fecioară iulie 2019: Previziuni generale


Luna nouă, găzduită pe 2 iulie 2019 în Rac, îți impune să-ți clarifici intențiile, planurile, pentru a nu-ți mai derută, intriga, oamenii apropiați. Aceștia pot fi îngrijorați că te înscrii pe un traseu al existenței periculos ori care te poate duce către o fundătură!

De-a lungul întregii luni, ești înclinat să-ți petreci mai mult timp în singurătate pentru a te dedica reflecției, meditației. Piedici, dileme interioare, tăinuite față de tine însuți sunt pe cale să iasă la suprafață.

Îți înțelegi, așadar, într-un grad sporit simțăminte, impulsuri subconștiente, având posibilitatea să ți le elimini pe cele negative, și să ți le redirectionezi pe cele pozitive. O viziune spirituală asupra lumii te determină să nu mai pui la inimă necazuri minore din traiul cotidian.
Horoscop iulie 2019 Fecioară

Intuiția ta crescândă te ajută să rezolvi probleme complicate, aparent insolubile din punct de vedere rațional. Viitorul ți se pare a fi luminos, promițător, dar tinzi, deocamdată, să-ți pui la punct proiecte ambițioase, înainte de a te avânta în aplicarea lor în practică.

Nu te retragi cu totul din viața socială, mai ales că prieteni mai vechi, ori mai noi, îți caută cu insistență tovărășia și te antrenează în activități distractive, incitante, te invită la tot felul de reuniuni și petreceri.

Cu toate acestea, în ultima decadă din iulie, unii amici par să-ți înșele așteptările, să te lase baltă atunci când ai mai mare nevoie de ei! Acest lucru se întâmplă fie pentru că i-ai neglijat, nu le-ai fost alături într-un impas, fie pentru că sunt prea concentrați pe demersurile lor și-și dovedesc astfel egoismul.

Horoscop Fecioară iulie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă faci parte deja dintr-un cuplu, relația cu tovarășul tău de viață câștigă în sinceritate, onestitate, și se remarcă prin îndreptarea amândorura către înalte obiective comune.

În eventualitatea că ești singur, te poți apropia de cineva care îți împărtășește interesele, credințele, principiile. De asemeni, poți închega o idilă cu o persoană de care te lega până acum o pură amiciție.

Totuși, Luna plină răsărită pe 16 iulie 2019 în Capricorn îți atrage atenția asupra riscurilor unei astfel de idile! Dacă nu este animată de sentimente de iubire fierbinți, autentice, te poate secătui emoțional, ducând inevitabil, curând, către o despărțire!

În cele din urmă zile din lună, unii nativi solitari trebuie să-și înfrângă inhibițiile și să nu se mai macine în interior ascunzându-și dragostea față de cineva din preajma lor. Totodată, li se recomandă să nu confunde iubire cu compasiunea față de o persoană pe care sunt înclinați să o ajute!

Horoscop Fecioară iulie 2019: Muncă și bani


Pari să te încadrezi cu greu în lucrul în echipă, să încerci să te orientezi spre activități, proiecte profesionale individuale. Străduiește-te să nu fii prea critic față de colegi și să îți menții o relație cordială cu ei!

Horoscop Fecioară iunie 2019
Horoscop Fecioară iulie 2019 Horoscop Fecioară iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.