Horoscop Leu iulie 2019

Horoscopul Leului din luna iulie 2019 indică o voință de fier în materializarea viselor, idealurilor tale, ajustarea relațiilor cu oamenii apropiați, o interacțiune socială fertilă și o viață sentimentală oscilând între timiditate și îndrăzneală.

Horoscop Leu iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Natura ta leonină iese la iveală! Încărcat cu un potențial energetic consistent, ești gata să iei ceea ce ți se cuvine fără a mai aștepta încuvințarea altora. Te focalizezi cu ușurință către obiectivele tale cele mai ambițioase și nu te lași pe tânjală până ce nu ți le vezi împlinite.

Combativitatea, graba ta ieșite din comun și impulsul de a te război cu oricine te contrazice îți sunt, din fericire, echilibrate de o perspectivă spirituală asupra lumii, ce te ajută să-ți menții o atitudine senină, să faci deosebirea între ceea ce este important și ceea ce e trivial, neînsemnat.

Se impune, totodată, să-ți verifici eficiența relaționării cu ceilalți, să analizezi dacă ești aliat cu persoane capabile cu adevărat să-ți sprijine dezvoltarea destinului și dacă nu cumva comunicarea ta cu cei din preajmă îți este distorsionată de factori subiectivi.
Horoscop iulie 2019 Leu

În ultima decadă din lună, pari să te adaptezi excelent mediului tău social, fără să-ți pierzi, însă, identitatea. Din contra, îți expui cu cu expresivitate unicitatea personalității și știi cum să te arăți altora în cea mai favorabilă lumină. Tinzi să fii în centrul atenției, să fii apreciat pentru o realizare de excepție.

Luna nouă adăpostită de Rac pe 2 iulie 2019 te încurajează să te debarasezi de aspecte ale trecutului care nu-și mai au locul în prezent. Chiar dacă unii oameni nu te înțeleg, nu-și dau seama de semnificația vorbelor și faptelor tale, ai capacitatea să rămâi ferm pe pozițiile tale, să-ți păstrezi perseverența în urmărirea țelurilor tale principale.

Este necesar să-ți ții cumpătul și să nu pici în capcana dezamăgirilor în data de 11 iulie 2019, când Marte se poziționează în cuadrat cu Uranus. Nu te lăsa în voia impresiei că tot ce-ți poate merge prost chiar îți merge anapoda, nu da importanță unor chestiuni negative minore și nu-ți descărca nervii pe persoane care nu au nici o vină pentru dificultățile tale!

Pe 16 iulie 2019, sub efluviile Lunii pline din Capricorn, este vremea să revii cu picioarele pe pământ și să faci pași notabili pentru a evolua în viață. Autodisciplina și organizarea sunt chei ale succesului în tot ce întreprinzi!

Încrederea în tine însuți ți se înalță până la ceruri în ziua de 25 iulie 2019, ca urmare a trigonului dintre Jupiter și Marte. Norocos, înarmat cu optimism, pari să fii mai mereu la locul potrivit la momentul potrivit. Nu avea însă credința că oportunitățile vin singure spre tine, fără să ridici vreun deget.

Soarele în cuadrat cu Uranus pe 30 iulie 2019 îți presară existența cu întâmplări neobișnuite. Păstrează-ți flexibilitatea și fructifică-ți orice ocazie trecătoare din calea ta. De altfel, cu cât faci lucrurile mai diferit decât de obicei, cu atât ai rezultate mai surprinzător de bune!

Horoscop Leu iulie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se strecoară printre umbre și penumbre, evită cu orice preț luminile reflectoarelor...

Dacă ești solo, ai grijă să nu te lași copleșit de o sfială exagerată în apropierea de o persoană care te atrage din punct de vedere amoros. Totodată, poți înfiripa o idilă cumva secretă cu cineva care pare să-ți fie un autentic suflet pereche.

În cuplurile statornicite capătă întâietate intimitatea, împărtășirea reciprocă a sentimentelor de iubire într-un cadru cât mai privat, departe de ochii curioși ai altora.

În ultimele zile din iulie, nativii singuratici sunt străbătuți de un plus de temeritate în cucerirea cuiva care îi captivează. Cei care au deja un partener, posedă harul de a înteți flacăra pasiunii în sufletul acestuia, dar trebuie să te ferească să cadă pradă unui oarecare narcisism.

Horoscop Leu iulie 2019: Muncă și bani


Voința, ambiția ți se ascut, și îți crești impresionant randamentul în muncă, îndeosebi în sarcini, proiecte, afaceri individuale, pe cont propriu.

Horoscop Leu iunie 2019
Horoscop Leu iulie 2019 Horoscop Leu iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.