Horoscop Leu iunie 2019

Potrivit horoscopului Leului din luna iunie 2019, ești motivat să-ți impulsionezi dezvoltarea sinelui, tinzi să-ți interferezi preocuparea față de universul lăuntric cu intensificarea relațiilor de prietenie, ai posibilitatea să-ți scoți la lumină capacitatea mentală și abilitățile creative, iar viața amoroasă îți este sprijinită, direct ori indirect, de amiciție.

Horoscop Leu iunie 2019: Previziuni generale


Ești tentat să te cufunzi în lumea interioară, să meditezi la noi modalități de a evolua, a-ți afla liniștea, pacea sufletească, spirituală.

Pari să fii stăpânit de o sensibilitate emoțională înaltă, o imaginație iesita din țâțâni și o intuiție de zile mari ce te îndrumă să găsești soluții inspirate, insolite, ale unor probleme de nerezolvat pe cale pur rațională.
Horoscop iunie 2019 Leu

Sub efluviile Lunii noi, poposite pe 3 iunie 2019 în Gemeni, în cercul tău social pare să-și facă loc o persoană tare dornică să-ți devină prieten. Deși, în mod normal, nu e deloc rău să-ți formezi o nouă alianța, în acest caz trebuie să fii extrem de prudent. Poate să fie vorba de cineva ce intenționează, de fapt, să te manipuleze, să profite de secretele pe care i le împărtășești!

Se impune să te desprinzi de zona ta de confort, să te debarasezi de orice îți stânjenește drumul către transformarea individuală, progresul personal.

Femeia Leu - Prietenă, iubită, soție și mamă

Tendințele anterioare nu te conduc, totuși, spre o izolare din punct de vedere social. Te simți bine printre oameni, în special printre cei de care te leagă amiciții și aceleași năzuințe. Prietenii actuali îți oferă avantaje consistente în diverse aspecte ale existenței, iar cei pe care ți-i faci acum par să-ți fie credincioși până în pânzele albe.

În ultimele zile ale lunii, ești traversat de o puternică gândire pozitivă, încredere în potențialul tău intelectual, ce-ți înlesnesc ridicarea statului social, ajungerea într-o poziție de lider.

Horoscop Leu iunie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea este favorizată de intensa interacțiune socială din iunie...

Nativii implicați într-o legătură de cuplu tind să se lepede de eventuale simțăminte de gelozie nejustificate, exagerate, și să-și întărească conexiunea sentimentală cu partenerul lor grație unei reale camaraderii cu acesta.

Cei singuri au șansa să fie antrenați într-o poveste de iubire împreună cu cineva fascinant, întâlnit cu prilejul unei petreceri, reuniuni, ori prin intermediul unui amic comun.

Luna plină găzduită pe 17 iunie 2019 de Săgetător îi îndeamnă pe Leii solitari să treacă peste inhibiții, să-și deschidă inima și să lase o persoană specială să pătrundă în ea. Oricum, trebuie să se asigure că știu bine ce-și doresc de la dragoste înainte să intre într-o relație în doi.

Horoscop Leu iunie 2019: Muncă și bani


Deși este înseninată de o bună înțelegere cu colegii, viața profesională nu se remarcă prin împrejurări ieșite din comun. Singura modalitate de a ieși în evidență presupune exploatarea la maximum a creativității tale excepționale!

Horoscop Leu mai 2019
Horoscop Leu iunie 2019 Horoscop Leu iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 23, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.