Horoscop Rac iunie 2019

Horoscopul Racului din luna iunie 2019 este focalizat pe confruntarea ori fuziunea dintre preocupările sociale și cele individuale, o viață sentimentală stând sub semnul tainei sau spiritualității și intimității, și a unor întreprinderi financiare fertile. 

Horoscop Rac iunie 2019: Previziuni generale


 În decursul întregii lunii, tinzi să oscilezi între orientarea spre lumea exterioară și cea către universul interior. Depinde numai de tine să ți le împletești în mod armonios, să îți învingi cât de cât introvertirea sau, din contra, să-ți înfrânezi o natură foarte extrovertită!

Pe de o parte, ești străbătut de o curiozitate incandescentă față de ceea ce se petrece împrejurul tău, ai imboldul de a-ți impune ideile, interesele, personalitatea, a-ți lărgi sfera de influență din plan social, și pari să nu ai mari probleme în a te afirma ca lider într-un grup, într-o colectivitate.

Pe de altă parte, poți fi atras către singurătate, pentru a intra în contact cu nevoile, năzuințele tale cele mai arzătoare, a te însănătoși, învigora sufletește. Este posibil să îți redescoperi spiritualitatea, să ai o revelație spirituală în stare să-ți alunge pentru totdeauna temeri adânci, să te determine să pui mai presus de orice autenticitatea ta, adevărul tău și al celor din preajma ta.
Horoscop iunie 2019 Rac

După cum poți constata, până la urmă, aceste două influențe sunt numai aparent contrare și își pot afla, de fapt, o împăcare, o convergență!

Alte evenimente astrologice, de o durată mai scurtă, se adaugă celor de mai sus..

Astfel, pe 3 iunie 2019, Luna nouă apărută în Gemeni îți poate prilejui nițică jenă din cauza expunerii publice a unei laturi de-a ta pe care ți-ai menținut-o în penumbră până acum. Acest lucru poate fi, totuși, de bun augur. Chiar dacă ții mult la viața ta privată, nu este rău ca oamenii să-și releve cine ești cu adevărat. Numai așa, vei putea să trăiești deschis, să îți expui cu curaj valorile tale veritabile, fără să mai fii nevoit să te conformezi unor prejudecăți, opinii în care nu crezi!

Relaționarea cu oamenii neobișnuiți, chiar excentrici te sprijină să îți extinzi perspectiva asupra lumii pe 7 iunie 2019, când Mercur se amplasează în sextil cu Uranus. Află-ți timp și energie pentru a aduce o împrospătare semnificativă în viața ta în această zi, și nu vei avea de ce să regreți asta!

În data de 14 iunie 2019, Marte se poziționează în trigon cu Neptun și în opoziție cu Saturn. Dacă ți-ai trecut cu vederea responsabilități importante, nu mai ai cum să scapi din prinsoarea lor, este necesar să te ocupi de îndată de ele. Dacă, însă, nu ai făcut așa ceva, ar fi indicat să nu te supui unei agende bătute în cuie, ci să te pliezi unor circumstanțe care, cu cât sunt mai neașteptate, cu atât tind să te bucure mai tare și să-ți ofere împliniri mai mari!

Mercur este în opoziție cu Saturn și în trigon cu Neptun în ziua de 16 iunie 2019 , o conjunctură astrală ce-ți pune la încercarea capacitatea de a te concentra asupra unor activități necesitând o logică strictă și atenție față de detalii. În plus, orice obstacol, cât de mic, te poate determina să-ți pui la îndoială abilitățile. Nu ar fi rău să-ți iei astăzi o zi liberă de la serviciu.

Femeia Rac – Iubită, prietenă, soție și mamă

Sub vibrațiile Lunii pline ivite pe 17 iunie 2019 în Săgetător, ești călăuzit să ieși din zona ta de confort, să îți mărturisești deschis, fără ezitări, năzuințele și simțămintele persoanelor apropiate. În pofida impresiei tale, subiective, ele nu au cum să ghicească ce-ți dorești de la ele!

Înainte să le lansezi într-o ofensivă, calculează-ți cu grijă, minuțiozitate, strategia! Cel puțin, așa eșți sfătuit în data de 18 iunie 2019, ca urmare a conjuncției dintre Mercur și Marte. Iritabilitatea, impulsivitatea, par să-ți scadă șansele de a obține ceea ce vrei, inclusiv în punerea la punct a unei călătorii.

Ca efect al opoziție lui Mercur cu Pluton din 19 iunie 2019, se impune să fii extrem de receptiv la ce ți se spune. Ceea ce-ți transmit alți oameni te poate provoca să te confrunți cu aspecte ale sinelui pe care, de obicei, le ignori. Gândește-te de două ori înainte de a acționa, nu te arunca orbește în demersuri riscante!

Pe 20 iunie 2019, o altă opoziție, între Marte și Pluton, pare să-ți insufle egocentrism, obsesia de a-ți vedea de treburile tale fără să mai ții cont de părerile și interesele altora. Păstrează-ți calmul și pune-ți în frâu predispoziția de a-i domina pe cei din jur, pentru a nu ți-i transforma în adversari de temut!

Ești plin de neastâmpăr, dornic să ocolești întreprinderi plictisitoare ori laborioase, sub impactul sextilului Soarelui cu Uranus din 27 iunie 2019. Pari să cauți să te distrezi cât mai mult, să te bucuri de compania prietenilor, a unor discuții incitante cu aceștia. Dai dovadă de eficiență într-o acțiune comună, împreună cu oameni animați de aceleași convingeri, opinii ca și tine.

Horoscop Rac iunie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești deja norocos în dragoste, conexiunea cu partenerul tău tinde să se dezvolte cumva spiritual, să ia o turnură mai profundă. Romantismul crescând care vă guvernează sufletele, vă poate convinge să petreceți cât mai mult timp numai în doi, departe de învolburarea vieții sociale.

În caz că ești solo, există posibilitatea să fii ispitit de trasee secrete ale iubirii. Străduiește-te să nu te îndrăgostești de cineva care face parte dintr-un cuplu, sau care îți este, într-un fel ori altul, intangibil. De asemeni, nu este exclus ca o persoană din preajma ta să te ia prin surprindere cu o declarație de dragoste. Cea mai bună cale de a te implica într-o idilă este împreună cu cineva capabil să-ți descifreze și împărtășească aspirațiile cele mai adânci, să te încurajeze să-ți continui drumul spre idealurile tale.

Horoscop Rac iunie 2019: Muncă și bani


Ești cutreierat de o mulțime de idei productive, realiste de a face bani și a-ți asigura independența materială. Traversezi o perioadă auspicioasă planificării și organizării financiare. Poți face o călătorie în interes de afaceri.

Horoscop Rac mai 2019
Horoscop Rac iunie 2019 Horoscop Rac iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.