Horoscop Rac iulie 2019

În horoscopul Racului din luna iulie 2019 se pune accentul pe o relaționare socială intensă și avantajoasă, eficientizarea promovării sinelui și intereselor tale, atașamentul față de familie, o viață amoroasă auspicioasă, stabilă, și întreprinderi financiare de succes.

Horoscop Rac iulie 2019: Previziuni generale


Năzuința de a adaugă un plus de savoare vieții tale nu-ți dă pace și te aduce alături de oameni care par să trăiască cu pasiune fiecare clipă. Prietenos, binevoitor, amabil, te integrezi în mod fericit în societate. Pe de altă parte, Venus te inspiră în reinventarea imaginii tale exterioare, în optimizarea acesteia.

Mai ales în ultima decadă din lună ești, de altfel, silit de împrejurări să-ți ajustezi felul cum ești perceput de cei din jur,  să înlături orice piedică potențială din drumul către progresul tău.

În cele din urmă zile din iulie, căminul și familia capătă întâietate în traiul tău. Te simți împlinit înconjurându-te de persoane dragi, de încredere, și ești mai puțin dispus să întâlnești noi oameni.

Luna nouă apărută pe 2 iulie în Rac te încurajează să-ți protejezi emotivitatea crescândă, astfel încât să nu devii vulnerabil în fața unor inși dornici să profite de tine. Ferește-te să-ți deschizi sufletul unor persoane pe care nu le cunoști foarte bine.
Horoscop iulie 2019 Rac

Câteva piedici neașteptate îți dau de furcă în data de 9 iulie 2019, când Soarele se amplasează în opoziție cu Saturn. În ciuda frustrărilor resimțite, ai prilejul să-ți conștientizezi mai clar impactul asupra altora și modul în care ți-l poți crește. Lecțiile de viață din această zi provin de la persoane care îți pun la încercare abilitatea de lider.

Trigonul dintre Soare și Neptun din 11 iulie 2019 te eliberează de stresul acumulat în ultimul timp. Credința în tine însuți îți deschide porți ferecate, inaccesibile, până acum. Întrucât percepi cu ușurință ceea ce alții par să nu observe, ai șansa să le-o iei înainte competitorilor tăi.

Tensiunea adunată în relațiile cu persoane ce-ți sunt potrivnice este pe punctul să explodeze, să te ducă la o bătălie pe câmp deschis cu aceștia, ca efect al opoziției Soarelui cu Pluton de pe 14 iulie 2019. Voința ta impresionantă de a obține ce-ți dorești îți facilitează o realizare de excepție!

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite în ziua de 16 iulie 2019 în Capricorn, ești îmboldit să-ți măreșți stabilitatea relațiilor cu cei apropiați. Din nefericire, poți ajunge într-un impas din acest punct de vedere. Nu mai ai cum să-ți menții iluziile despre cineva din preajma ta și este necesar să te îndepărtezi de acesta!

Venus în opoziție cu Saturn pe 17 iulie 2019 îți prilejuiește o discuție serioasă cu o persoană care te face să înțelegi ce este cu adevărat important în viața ta. Tinzi să îți vezi responsabilitățile prin prisma altora și să primești un sprijin consistent de la un amic. Modalitatea în care îți echilibrezi munca cu distracția determină cât de satisfăcut ești azi.

Îți uiți temerile și te bucuri de conexiunea cu oamenii pe 18 iulie 2019, sub influențele trigonului lui Venus cu Neptun. Veselia ta este molipsitoare! Datorită înaltei tale empatii, le poți oferi fericire celor care au nevoie de tine.

Pe 21 iulie 2019, opoziția dintre Venus și Pluton îți insuflă o oarecare încăpățânare, subiectivism, în interacțiunea cu ceilalți. Îți este greu să accepți opinii diferite de ale tale, să îți apleci urechea la sfaturile altora. Străduiește-te să nu te avânți în dueluri verbale păguboase!

În urma conjuncției lui Mercur cu Venus din 25 iulie 2019, cuvintele tale meșteșugite îți măresc popularitatea, comunici nestingherit, direct și cu plăcere cu ceilalți. Preferi să iei în seamă numai frumusețile lumii, nu și ceea ce o urâțește, și pari să fii atras de un mod de deconectare cu o tentă artistică.

Horoscop Rac iulie 2019: Dragoste și cuplu


Nativii solitari sunt dăruiți cu un farmec special, aparte, care le înlesnește numeroase oportunități în amor. Cei aflați într-o legătură de cuplu tind să-și reînnoiască conexiunea cu persoana iubită, să și-o învigoreze, făcând apel, dacă este nevoie, la compromsuri.

Poveștile de dragoste mai noi ori mai vechi sunt caracterizate, oricum, de prețuirea reciprocă a celor doi tovarăși de viață.

Horoscop Rac iulie 2019: Muncă și bani


Înclini să-ți dinamizezi activitatea financiară, să-ți asumi mai multe riscuri în afaceri și să ai beneficii sporite grație lor.

Cu toate astea, mai ales în primele două săptămâni ale lunii, este indicat să-ți ții în frâu impulsul de a cumpăra pentru tine sau alții lucruri costisitoare și să faci investiții considerabile, însemnate.

În schimb, poți să-ți pui la treabă idei noi, originale, de a-ți crește contul din bancă.

Horoscop Rac iunie 2019
Horoscop Rac iulie 2019 Horoscop Rac iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.