Horoscop Săgetător iunie 2019

Horoscopul Săgetătorului din luna iunie 2019 aduce în prim plan împletirea dintre focalizarea spre sine cu cea către activitatea socială, vești bune ori incitante de pe alte meleaguri, o viață sentimentală în general auspicioasă și demersuri financiare avantajoase.

Horoscop Săgetător iunie 2019: Previziuni generale


Treci printr-un ciclu astral foarte propice intrării în contact cu zone ascunse, subconștiente ale universului tău lăuntric. Poți, în acest fel, să-ți armonizezi această zonă cu cea conștientă, și să fii mai echilibrat, mai constant, coerent în exprimarea personalității tale.

Este posibil să fii cuprins de nostalgie, rememorând clipele fericite trăite cu o persoană îndrăgită, decedată de câtăva vreme.

De asemeni, grație unei intuiții fine, ești capabil să înțelegi motivațiile, intențiile tăinuite ale altora.

Ești deschis și spre lumea exterioară, având numeroase ocazii de a participa la evenimente sociale și a întâlni o grămadă de oameni. Este o vreme excelentă pentru a-ți lărgi rețeaua de cunoștiințe utile, persoane influente.
Horoscop iunie 2019 Săgetător

O situație familială neașteptată, din ultima decadă a lunii, te mobilizează să te concentrezi asupra sa. Poate fi nevoie să găsești o soluție de compromis pentru a aplana un conflict dintre cei dragi.

În cele din urmă zile din iunie pari să interacționezi intens cu oameni din străînătate, direct, față în față, sau prin internet. O chestiune arzătoare asociată cu o altă țară tinde să te acapereze. La ordinea zilei sunt călătorii, deocamdată scurte.

Un șir de alte evenimente astrale, de o durată mai mică, se alătură celor de mai sus...

Astfel, opoziția dintre Soare și Jupiter din 10 iunie 2019 te stimulează să te bucuri de o libertate sporită, să prinzi din zbor orice oportunitate ți se ivește în cale. Ai prilejul să deslușești cu luciditate care legături umane sunt cu adevărat importante pentru tine, în ce persoane te poți încrede întru totul.

Femeia Săgetător - Prietenă, iubită, soție și mamă

Pe 16 iunie 2019, Jupiter în cuadrat cu Neptun îți poate da senzația că este necesar să te ancorezi de un reper solid din realitate, pentru a evita să fii orbit de o fantezie ieșită din tătâni. Poți desluși pur instinctiv aspecte ale lumii ce sfidează rațiunea, logica.

Luna plină apărută în data de 17 iunie 2019 în Săgetător te încarcă cu o emotivitate ieșită din comun, care te determină să fii iritat de oricine te contrazice ori ți se împotrivește. Ești îmboldit să mergi până în pânzele albe pentru a-ți apăra punctele de vedere. Străduiește-te să asculți ce au și alții de spus, și nu vei avea de ce regreta asta!

 Ispitele care te înconjoară în ziua de 23 iunie 2019 sunt aproape irezistibile sub impactul opoziției dintre Venus și Jupiter. Vrei să-i mulțumești pe toți din preajma ta, dar unele persoane atentează să profite de generozitatea ta!

Horoscop Săgetător iunie 2019: Dragoste și cuplu


Sub efluviile Lunii noi poposite pe 3 iunie 2019 în Gemeni, o legătură incipientă de cuplu se poate tensiona brusc. Poți simți că partenerul tău te apreciază pentru lucruri superficiale, și nu pentru cum ești în mod autentic. Dacă nu lămurești acesta situație, poți ajunge rapid la o despărțire de el!

Relaționarea substanțială din sfera socială și atractivitatea pe care ți-o conferă Venus îți oferă în această lună numeroase oportunități de a te lansa într-o idilă.

În caz că ești deja implicat într-o într-o conexiune amoroasă, tinzi să ți-o fortifici, iar, dacă nu ți-ai pus încă pirostriile, este de așteptat să fii cerut în căsătorie de persoana iubită!

Horoscop Săgetător iunie 2019: Muncă și bani


Dacă ai o afacere, acestea pare să se extindă, să se dezvolte, să-ți aducă beneficii sporite, inclusiv grație unui parteneriat.

Câștiguri financiare consistente pot decurge din investiții mai vechi și chiar dintr-o moștenire!

Horoscop Săgetător mai 2019
Horoscop Săgetător iunie 2019 Horoscop Săgetător iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.