Horoscop Capricorn iunie 2019

În horoscopul Capricornului din luna iunie 2019 se remarcă dinamizarea interacțiunii cu persoane din toate planurile existenței tale, o atitudine francă, onestă în relațiile cu acestea, beneficii rezultate din parteneriate, o viață sentimentală stabilă și una profesională ambițioasă.

Horoscop Capricorn iunie 2019: Previziuni generale


Tinzi să-ți intensifici comunicarea cu oameni importanți pentru tine și cu cei de care te leagă parteneriate personale, sociale sau profesionale. Porți cu ei discuții, dezbateri pe teme fierbinți, actuale, care au un impact însemnat asupra viitorului vostru.

Pari să formezi alianțe, asocieri cu persoane cu un înalt nivel intelectual
 sau recunoscute pentru temeritatea lor, respectate pentru realizările, competența lor.

În ultima decadă din lună, ești motivat să pui pe primul loc sinceritatea din relaționarea cu cei din jur. Nu te jenezi să spui, cu glas tare, adevărul și le pretinzi același lucru celor cu care vorbești.

Impetuoasei forțe logice a gândirii tale i se adaugă o intuiție pătrunzătoare, ce-ți relevă cum să-ți extinzi sfera de influență. Un secret bine păstrat al unei rude este pe cale să iasă la iveală!

Acestor evenimente astrologice li se adaugă altele, de o durată mai scurtă...
Horoscop iunie 2019 Capricorn

Astfel, pe 3 iunie 2019, ca urmare a trigonului dintre Venus și Pluton, îți găsești timp pentru a te ocupa de ceea ce-ți place mai mult. Satisfacțiile de care ai parte astăzi îți împrospătează bucuria trăirii. Relațiile cu prietenii pot și ele să se aprofundeze, să conducă către mărturisiri ale preocupărilor cele mai intime.

Te poți simți frustrat peste măsură din cauza unor obstacole ce-ți apar în demersurile principale în data de 14 iunie 2019, când Marte se amplasează în opoziție cu Pluton. Oamenii par să-ți fie mai mereu potrivnici, și este nevoie să faci eforturi suplimentare pentru a-ți păstra calmul, a nu răbufni împins de nervozitate. Încearcă să te apleci asupra detaliilor proiectelor tale și să progresezi în ele pas cu pas, punându-le baze solide.

 Mercur în opoziție cu Saturn pe 16 iunie 2019 îți stânjenește comunicarea cu alții. Tinzi să fii iritat de sfaturile care ți se dau, să te agăți cu încăpățânare de opiniile tale. Nu te lăsa îngrijorat excesiv de niște chestiuni nesemnificative, de detaliu!

Luna plină găzduită pe 17 iunie 2019 de Săgetător îți insuflă o oarecare nesiguranță despre parcursul viitor al existenței tale. De fapt, se impune să câștigi o perspectivă obiectivă despre obișnuințele tale ce te împiedică să ajungi la cel mai înalt potențial al tău, și să le elimini din rădăcină.

Femeia Capricorn - Prietenă, iubită, soție și mamă

În ziua de 18 iunie 2019, ca efect al sextilului dintre Saturn și Neptun, ai abilitatea de a-ți dezvălui ce se ascunde în spatele aparențelor, un avantaj notabil pentru transformarea viselor tale în realitate. În plus, posezi capacitatea de a aborda cu ușurință activități de o mare complexitate.

Nu suporți conversațiile ușoare, facile, și năzuiești să dialoghezi despre subiecte cât se poate de serioase în urma opoziției lui Mercur cu Pluton din 19 iunie 2019. Poți să-ți dai seama de forța magnifică a cuvintelor tale asupra celor din imediata ta apropiere. Nu te lasă antrenat în dispute înverșunate, neproductive și forțează-te, în schimb, să-ți menții o perspectivă de ansamblu a acțiunilor tale.

O altă opoziție, între Marte și Pluton, de pe 20 iunie 2019, te ambiționează să nu faci nici un compromis în întreprinderile tale, să înfrunți cu îndârjire orice atac al unora. Dacă știi cu adevărat ce vrei, ai voința să urmărești un obiectiv cu toată energia pe care o ai la îndemână. Dacă chiar este necesar să te angajezi în niște dueluri, alege-le pe cele mai însemnate!

Horoscop Capricorn iunie 2019: Dragoste și cuplu


Nativii singuri par să fie mai pretențioși decât de obicei în dragoste, să aibă așteptări foarte (prea) înalte de la un potențial partener. Dacă reușesc să se dezbare de această tendință, pot înfiripa o idilă cu cineva din zona lor profesională.

Cei care fac parte deja dintr-un cuplu sunt înclinați, alături de tovarășul lor de viață, să se concentreze pe demersuri având menirea de a le crește stabilitatea relației, siguranța acesteia, inclusiv din punct de vedere material.

Horoscop Capricorn iunie 2019: Muncă și bani


Unele îndatoriri sau proiecte noi de la locul de muncă pot să ți se pară neclare, vagi, sub vibrațiile Lunii noi ce adastă pe 3 iunie 2019 în Gemeni. Pare să-ți fie dificil să obții niște răspunsuri pe șleau de la șeful tău în această privință, dar nu trebuie să te dai bătut. Nu-ți pierde răbdarea, insistă să-ți fie date lămuriri, mai ales că, specific, zodiei tale, nu te simți bine deloc cand ești în pragul derutei.

Oricum, în restul lunii, ești predispus să te dedici organizării, optimizării stricte a sarcinilor tale profesionale. Tinzi să fii foarte critic cu alții, dar și extrem de autocritic. Năzuiești să dai dovadă de o eficiență maximă.

În ultima decadă din  iunie ești acaparat de activitatea financiară, din afaceri, îndeosebi în parteneriat.  Unele din ele te pot solicita să faci câteva călătorii scurte.

Horoscop Capricorn mai 2019
Horoscop Capricorn iunie 2019 Horoscop Capricorn iunie 2019 Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.