Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama


Atitudinea franca, lipsita de menajamente a femeii Sagetator poate pune pe fuga, in prima instanta, unii barbati atrasi de magia ispitelor sale. Chiar atunci, insa, cand pare a fi mai directa si mai necrutatoare, are obiceiul de a spune ceva atat de frumos, iesit din comun sau sarmant incat urmasii lui Adam se simt, dintr-o data, in al saptelea cer. Degeaba isi pun ei, apoi, vointa la incercare si incearca sa se indeparteze de ea, pentru ca nu mai pot face acest lucru nici in ruptul capului. Sunt prinsi iremediabil in mrejele farmecului sau. Odata ce s-a indragostit de o fata Sagetator, aproape orice barbat este destinat unei indelungate relatii amoroase. Mai mult decat placuta, agreabila, prietenoasa si vorbareata, ea este caracterizata de o clara nemijlocire in interactiunea cu oamenii, ce provine din faptul ca nu isi face nici o iluzie in privinta lumii.


Femeia Sagetator apreciaza cu realism ceea ce vede si da glas, fara vreo opreliste, lucrurilor pe care le-a vazut. Uneori, persoanele apropiate ei tind a-si dori sa fie mai putin onesta. In acest caz, insa, ea ar fi, probabil, la fel ca si celelalte fete, pierzandu-si atractivitatea si intriganta unicitate. O astfel de stranepoata a Evei este foarte optimista, fara a fi irationala. Este inclinata sa judece orice situatie prin prisma faptelor concrete, sa-i analizeze posibilele consecinte, continuand totusi sa creada ca lucrurile se pot  imbunatati. In cea mai marea parte a timpului este calma si echilibrata. Daca, totusi, un barbat devine nepoliticos cu ea sau o ofenseaza, se poate preschimba intr-un balaur azvarlind cu foc prin toate cele sapte capete ale sale.

Barbatul Sagetator - Dragoste si cucerire

Femeia Balanta - Prietena, iubita, sotie si mama

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Femeile Sagetator sunt foarte independente si tin la libertatea lor. Sunt atasate de familie, dar nu intr-o prea mare masura. Daca iti doresti ceva de la o astfel de femeie nu trebuie decat sa ii ceri, dar in nici un caz sa ii ordoni. In cea de-a doua situatie, nu te va ajuta nici in ruptul capului! Ea este jumatatea cea mai buna a unui barbat, iar acesta nu trebuie nicicand sa uite lucrul asta. Pe de alta parte, nu isi doreste alaturi, ca sot ori prieten, un fatalau, ci un adevarat barbat, sigur pe el si pe valorile sale. Partenerul ei ar trebui, asadar, sa impleteasca in viata de cuplu politetea cu fermitatea.

Impreuna cu o fata nascuta in aceasta zodie, un reprezentant al sexului tare nu are cum sa se trezeasca vreodata in pragul derutei sau echivocului. Ea spune ceea ce gandeste si actioneaza in functie de ceea ce simte. Acest comportament ii poate da de furca uneori, aducand-o inclusiv pe punctul de a provoca o despartire. Chiar daca se intampla asa ceva, ea se va purta ca si cum n-ar fi deloc afectata sufleteste, lasand sa se inteleaga ca a pus capat, de fapt, unuia din numeroaselor sale flirturi, trecatoare si nesemnificative. Oamenii din jur vor fi convinsi ca aceasta este realitatea, in vreme ce ea isi va jeli si isi va obloji ranile din strafundurile fiintei sale. Totodata, probabil ca se va stradui sa despice firul in patru, si sa analizeze la sange unde si cum a gresit!

Cuvantul "casatorie" o face cumva nervoasa pe o femeie Sagetator, ea trebuind a fi convinsa cu binisorul si cu o mare dragoste pentru a face acest important pas. Greu de incatusat in constrangerile mariajului, este nitel cam baietoasa. Asta nu inseamna ca este arata ori se comporta ca un baiat. De fapt, este la fel de feminina ca oricare alta fata, dar nu da doi bani pe societate si normele acesteia. Nu poate sa fie la fel de ipocrita ca majoritatea oamenilor si din aceasta pricina da apa la moara gurii rele a lumii. In mod frecvent, nu descurca prea bine cu banii, fiind ispitita catre multe extravagante.  Onestitatea si bruschetea sa nu fac decat sa intareasca unele aspecte de care se leaga persoanele inchistate in prejudecati si aparente.

In adancurile fiintei sale, femeia Sagetator nazuieste sa-si traiasca viata din plin, si sa se increada in ceilalti. Tocmai din aceste motive, este vulnerabila afectiv. Inima ii poate fi franta de cateva ori, dar apoi stie cu siguranta cum sa-si croiasca destinul. Partenerul sau tinde sa aiba mare grija de ea, sa o inconjoare cu un inalt zid de aparare si afectiune. Un lucru cat se poate de normal, pentru ca putini barbati pot rezista efervescentei si fermecatoarei sale personalitati.




Iubita din zodia Sagetatorului este extrem de sentimentala si emotiva, cu toate ca pare a fi cu totul altfel la prima vedere. Cel putin atunci cand sunt la mijloc simtamintele sale devine foarte, foarte timida. Dupa casatorie, are predispozitia de a-si mentine casa intr-o ordine si curatenie desavarsite. Neoranduiala este insuportabila pentru ea intrucat nu se potriveste nicicum ascutitei sale sensibilitati. Chiar daca nu este o bucatareasa exceptionala, nu ajunge pana acolo incat sa arda zilnic mancarea.

Sotia Sagetator poate slobozi unele din cele mai sarcastice comentarii atunci cand ajunge in culmea maniei, dar uita degraba de suparare, fara a pastra resentimente.

Ca mama, o astfel de femeie intretine cu copiii sai o calda relatie de prietenie. De fapt, pare a fi adeseori mai curand o tovarasa de joaca decat o mama. Din aceasta cauza, este necesar uneori ca tatal sa-si spuna cuvantul, sugerandu-i sa impuna o minima disciplina. In acelasi timp, sub obladurile sale, copiii sunt incurajati sa ajunga la fel de independenti ca si ea.

Daca tovarasul ei de viata nu incearca cu tot dinandinsul sa o schimbe si sa-i impieteze individualitatea, femeia Sagetator are darul de a-i ilumina existenta cu un inviorator optimism, o credinta de neclintit, o incredere aproape oarba si o mereu innascuta afectiune. Ea isi incurajeaza barbatul sa isi vada visele cu ochii, sprjinindu-l intru transfomarea lor in realitate.


Copyright © diane.ro

Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama Femeia Sagetator - Prietena, iubita, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2013 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. Foarte bun articolul -Femeia Sagetator-.Ma regasesc intru totul.Felicitari,Diana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma regasesc 100 %. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ideea! :P Vrem însă și o caracterizare astrologică Bărbatul Săgetător - Prieten, iubit, soț și tată! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos scris..m-am regasit cu totul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce sa spunem..foarte frumoasa caracterizare dar daca autorul ar fi scris"mai mult de rau decat de bine"cu siguranta l-ati fi ignorat toate :))..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU CRED CA ESTE CEVA DE RĂU LA FEMEIA SĂGETĂTOR, DE RĂU ESTE CĂ NU POATE SĂ RENUNŢE PREA UŞOR LA A FACE BINE OAMENILOR ŞI NU AŞTEAPTĂ CEVA ÎN SCHIMB. ÎŞI AJUTĂ ŞI DUŞMANII FĂRĂ A PRIMI RECUNOŞTINŢĂ...îN CONSECINŢĂ FEMEIA SĂGETĂTOR NU POATE VEDEA OAMENII CARE SUFERĂ, FĂRĂ SĂ LE SARĂ ÎN AJUTOR.

      Ștergere
    2. Buna ziua chiar asa sunt?

      Ștergere
  6. si eu ma regasesc .f frumos spus multumesc

    RăspundețiȘtergere
  7. In mare parte ma regasesc in tot ce scrie , felicitari !!

    RăspundețiȘtergere
  8. toate descriierile zodilor sunt perfecte nici un defect decat poate marunte si acelea relative, probabil exista o a treisprazece zodie a celor ca mine, a celor mincinosi, a infidelilor, a egoistilor si a tuturor celor cu defecte iar acestia sunt se pare cam toti nascuti in a treisprezecia zodie

    RăspundețiȘtergere
  9. Excelenta descriere. Felicitari.! Sunt si eu acolo, totalmente.

    RăspundețiȘtergere
  10. super de tot de parca e descrierea mea

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta este persoana mea.. O sa I trimit Si sotului meu link-ul sa il citeasca, ca sa poata sa ma cunoasca mai bine :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte bun articolul.. Aceasta persoana din descriere sunt chiar eu.... O sa-i trimit Si sotului link-ul sa il citeasca...poate ASA o sa ma cunoasca mai bine :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.