Horoscop Taur august 2019

Horoscopul Taurului din luna august 2019 insistă pe necesitatea reajustării integrării sociale și promovării intereselor tale, beneficii neașteptate generate de relaționarea cu familia, năzuința de a bea până la fund din cupa plăcerilor existenței, o viață sentimentală ce trebuie să-și afle câteodată echilibrul între îndrăzneală și sensibilitate emoțională.

Horoscop Taur august 2019: Previziuni astrologice generale


Sub vibrațiile Lunii noi răsărite pe 1 august 2019 în Leu, ești inspirat să dai nouă față, mai favorabilă, legăturilor cu cei dragi. Armonia de acasă, conexiunea fericită cu rudele tale, te sprijină să ai rezultate excepționale în lumea exterioară, în întreprinderile tale publice și profesionale.

În data de 2 august 2019, cuadratul dintre Venus și Uranus te aduce în preajma unor oameni excentrici, ba chiar iresponsabili. Poți fi cuprins de derută întrucât nu-ți dai seama cum pot reacționa la vorbele și gesturile tale. Pe de altă parte, tu însuți te poți comporta într-un mod imprevizibil, tulburandu-i și iritându-i pe cei din imediata ta apropiere.

Oricum, în prima decadă a lunii, pari să te confrunți cu probleme de comunicare în sfera socială, să fii greșit înțeles de alții ori să-i înțelegi tu greșit. Ai mare grijă cum îți expui gândurile și opiniile! Totodată, există posibilitatea să ai dificultăți în transport, să ajungi cu întârziere mai mereu la destinațiile tale, să fii afectat de defecțiuni ale mașinii tale sau ale unor mijloace de transport în comun!
Horoscop august 2019 Taur

În a doua treime din august, ești cuprins de o emotivitate extremă, și poți lua unele decizii bazându-te pe simțăminte, și nu pe rațiunea ta! Te simți ca în sânul lui Avram în mijlocul familiei și cele mai bune idei îți apar atunci când ești acasă sau când ești înconjurat de cei îndrăgiți.

De asemeni, poți fi cuprins de niște îndoieli în privința modului cum să îți impui personalitatea și să-ți promovezi acțiunile majore. Ți se atrage atenția asupra eficientizării, punerii în lumină a avantajelor colaterale, împărtășite cu alții, ale întreprinderilor tale esențiale. 

Mercur în cuadrat cu Uranus, în data de 16 august 2019, îți transmite o senzație de inapetență față de sarcinile, obligațiile cotidiene. Pari să reacționezi impulsiv la vești, informații care nu-ți sunt pe plac. Străduiește-te să nu te avânți în certuri păguboase cu oamenii din cauza unor lucruri mărunte.

În ultima decadă din lună, imboldul de a trăi la maximum, a trece prin aventuri cât mai trepidante, te poate expune, uneori, unor riscuri foarte mari. Oricum, nu mai ești dispus să rămâi în carapacea unei relative izolări față de lume,  ci să îți exprimi plenar personalitatea, să te dezvălui altora, cu spontaneitate, prin ceea ce ai mai frumos și mai autentic în tine însuți. Oamenii nu au cum să nu te remarce, sunt impresionați de vitalitatea ta, capacitatea de a-i molipsi cu vioiciunea, pofta ta de viață, și îți caută constant tovărășia.

Trigonul lui Venus cu Uranus din 26 august 2019 îți facilitează și el integrarea armonioasă în plan social, dar și șansa de a întâlni persoane insolite, capabile să-ți furnizeze o viziune specială, ieșită din comun, asupra trăirii. Gândirea ta pozitivă pare să-ți atragă, nemijlocit, oportunități rare, împliniri deosebite.

Un alt trigon, între Marte și Uranus, de pe 28 august 2019, te îmbie, la rândul său, să oferi lumii o imagine cu totul diferită de cea cu care ai obișnuit-o. Dacă te lași în voia instinctului, a pornirilor tale spontane, pari să ai satisfacții rare, aproape imposibile atunci când te înscrii în rutina cotidiană.

Traversat de o energie efervescentă, ești gata iar să te arunci cu capul înainte în experimente de viață trepidante în ziua de 30 august 2019, când Soarele se poziționează în trigon cu Uranus. Ai prilejul să-ți faci noi prieteni ori să ai un beneficiu însemnat, neașteptat, de la un amic mai vechi.

Horoscop Taur august 2019: Dragoste și cuplu


Spre mijlocul lui august, disputele din unele legături de cuplu tind să se aplaneze, lăsând loc unei atmosfere de armonie, înțelegere totală dintre parteneri.

În ultimele zece zile din lună, ești dinamizat de o temeritate foarte mare (câteodată excesivă) în iubire, ce îți permite să îți inchegi o idilă cu cineva care te fascinează de ceva vreme. Ai grijă, totuși, să nu-ți pui singur bețe în roate prin agresivitatea cu care te apropii de persoana la inima căreia râvnești!

Poți chiar să fii prins în mrejele amoroase ale unei persoane care te admiră de ceva timp în tăcere și, îndrăznește, în fine, să îți releve acest lucru.

De altfel, atât în conexiunile romantice formate deja, cât și în cele incipiente, se remarcă o spontaneitate năvalnică, care are menirea de a le înălța pe valul unei efervescențe inimaginabile, a le purta către satisfacții incredibile!

Horoscop Taur august 2019: Muncă și bani


Traversezi o perioadă de-a lungul căreia alegerile tale pur intuitive te poartă în pragul împlinirii visurilor, independenței tale financiare.

Luna plină apărută pe 15 august 2019 pare să-ți creeze un conflict între sfera familială și cea profesională. Se impune să nu ți le interferezi prea mult, să faci o distincție clară între ele, și să nu îți dedici un timp sporit uneia în defavoarea celeilalte!

Spre finele lunii, ești avantajat la serviciu de o creativitate bogată, ce-ți îngăduie să afli soluții neconvenționale, dar eficiente, unor probleme aparent de nerezolvat.

De asemeni, poți face niște investiții foarte fertile în afaceri în viitorul apropiat și cel mai îndepărtat.

Horoscop Taur iulie 2019
Horoscop Taur august 2019 Horoscop Taur august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 27, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Mereu taurii nu sunt intelesi de majoritatea persoanelor. Sunt zodia taur si spun asta pe propria piele. De foarte multe ori ma fac greu inteles in fata celorlalti si ma enerveaza la culme acest lucru.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.