Horoscop Berbec august 2019

Potrivit horoscopului Berbecului din luna august 2019, ești impulsionat să-ți armonizezi relațiile familiale, te integrezi cu tact și inspirație printre oameni, ai succes într-un demers de pe alte meridiane ale lumii, și este necesar să-ți impui calm, receptivitate, în legăturile cu amicii.

Horoscop Berbec august 2019: Previziuni astrologice generale


Luna nouă poposită în ziua de 1 august 2019 în Leu îți insuflă spontaneitate, dându-ți șansa de a-ți trage sufletul după concentrarea pe responsabilități majore, presante, și a-ți reinstaura echilibrul în viață. În loc să te focalizezi pe un viitor vag, îți trăiești cu intensitate, bucurie, fiecare clipă a prezentului.

Interacțiunea în familie îți poate fi afectată în cea dintâi decadă din lună de o tensionare crescândă. Interesele membrilor săi par să fie contradictorii, să se lovească cap în cap. Este necesar să găsești un compromis care să îi satisfacă pe toți, să-și respecte valorile unuia altuia.

Tinzi, așadar, să petreci mai mult timp acasă, mai ales că ești motivat și să te ocupi de probleme mereu amânate ținând de locuintă, de reorganizarea, reamenajarea acesteia.
Horoscop august 2019 Berbec

Nu te retragi însă, cu totul, din sfera socială, în care te faci remarcat prin atitudinea ta binevoitoare, prietenească și simțul umorului. Simți nevoia să-ți alungi din minte îngrijorările casnice, să te detensionezi, să-ți rezervi răstimpuri pentru a te distra, a face ceea ce-ți place.

În a doua decadă a lui august, pari să năzuiești să nu-ți mai risipești în van libertarea, ci să profiți de ea pentru a-ți depăși granițele interioare și exterioare, a te canaliza pe credințele tale autentice, inclusiv spirituale.

Câștigi o perspectivă de ansamblu asupra țelurilor tale și, în plus, beneficiezi de niște oportunități asociate cu străinătatea, ce păreau, la un moment dat, să-ți fie refuzate.

În ultimele zece zile ale lunii, ești îmboldit să-ți optimizezi tonsul fizic și psihic, să te debarasezi de un stil de viață oarecum toxic. Poți pleca într-o călătorie, într-o stațiune, în scopul îmbunătățirii stării tale de sănătate.

Pe 15 august 2019, Luna plină din Vărsător poate să-ți destabilizeze relațiile cu prietenii din pricina nervozității tale, a înclinației de a-ți sări țandăra ori de câte ori ești contrazis. Străduiește-te să vezi și viabilitatea opiniilor celorlalți, să recunoști și meritele altora.

Horoscop Berbec august 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea înflorește, se dezvoltă grație expresivității comunicării, mărturisirii inspirate a sentimentelor profunde...

În prima parte a lunii, dacă ai un tovarăș de viață, conexiunea ta emoțională și intelectuală cu el se sensibilizează, până pe punctul de a vă înțelege reciproc fără a mai avea nevoie de cuvinte.

În eventualitatea că ești solo, ai ocazia să infiripi o idilă cu cineva cunoscut în cercul tău social, o persoană care te revitalizează prin comportamentul său spontan, imprevizibil.

Spre finele lui august, nativii singuri tind să-și treacă simțămintele prin filtrul unei rațiuni reci, să își înalte foarte mult standardele în alegerea unui partener de cuplu.

Horoscop Berbec august 2019: Muncă și bani


Efluviile îmbelșugate ale creativității tale își află împlinirea în muncă numai dacă sunt însoțite de o perseverență constantă.

În a doua decadă din lună, dai întâietate realizărilor și competenței tale profesionale. Te ambiționezi să te apropii de perfecțiune în tot ce întreprinzi și nu precupețești nici un efort pentru a-ți duce la bun sfârșit sarcinile, proiectele.

Poți fi mobilizat să lucrezi de unul singur tocmai pentru a-ți evidenția abilitățile, priceperea.

Concentrarea asupra imaginii globale a responsabilităților tale nu te face să pierzi din vedere lucrurile de amănunt ale acestora.

O conjunctură nefavorabilă în plan financiar te poate determina să-ți revizuiești bugetul personal, balanța de venituri și cheltuieli.

Horoscop Berbec iulie 2019
Horoscop Berbec august 2019 Horoscop Berbec august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.