Horoscop Gemeni septembrie 2019

În horoscopul Gemenilor din luna septembrie 2019 se pune accentul pe creșterea prestigiului tău, comunicarea eficientă cu oamenii, un comportament degajat, eliberat de conformisme, convenții, o viață amoroasă extrem de promițătoare și o creativitate efervescentă din muncă.

Horoscop Gemeni septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Pari să ai o interacțiune socială neobișnuit de bogată și diversă, mai ales că ești foarte popular în cercul  tău de amici, colegi și cunostiințe, și te remarci prin inspirație, spontaneitate, grație aducerii la suprafață a copilului din interiorul tău.

Îți clarifici poziția, atitudinea față de orice tendința majoră din existența ta și îți exprimi cu limpezime, într-un stil concret, sugestiv, gândurile și opiniile. Pari să fii ispitit mai cu seamă de activități intelectuale ori artistice.
Horoscop septembrie 2019 Gemeni

În același timp, după o perioadă în care ți-ai alungat monștrii cei mai întunecați din universul tău lăuntric, drumul spre obiectivele tale nu mai este împietat de temeri subconștiente, nejustificate.

Pe 28 septembrie 2019, Luna nouă din Balanță scoate și ea la iveală artistul din tine, îmboldindu-te să-i faci pe cei din jur să vadă lumea prin prisma subiectivității, originalității ale. Este posibil să te desprinzi de un proiect în cooperare, întrucât îți surprinzi unii colaboratori cu ideile tale neconformiste, incendiare!

Horoscop Gemeni septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Venus îți dăruiește, cu generozitate, numeroase ocazii, împrejurări norocoase în dragoste...

În eventualitatea că ești solo, încrederea în tine și optimismul pe care le radiezi, precum și participarea ta în diferite reuniuni, evenimente sociale, îți făgăduiesc o mulțime de oportunități de a începe o idilă, probabil cu cineva în stare să-ți deschidă ochii asupra unor frumuseți și plăceri nebănuite ale vieții.

Dacă ești angajat într-o relație amoroasă, aceasta tinde să ia turnuri surprinzătoare, dar extrem de plăcute, să se invigoreze prin redescoperirea fiorilor dintâi ai dragostei.

Horoscop Gemeni septembrie 2019: Muncă și bani


Treci printr-o perioadă de bun augur investițiilor pe termen scurt și lung.

Creativitatea incandescentă îți poate furniza o serie de idei prețioase în proiectele profesionale. Dacă nu reușești să le pui în aplicare acum, păstrează-ți-le cu grijă în minte, pentru o fructificare ulterioară.

Luna plină poposită în ziua de 14 septembrie 2019 în Pești îți poate înlesni sprijinul unei persoane influențe în obținerea unei promovări în muncă sau în ajungerea pe o treaptă mai înaltă în carieră. Oricum, este nevoie să fii încrezător în forțele tale și să-ți lași deoparte temeri ori simțăminte negative, neproductive.

Horoscop Gemeni august 2019
Horoscop Gemeni septembrie 2019 Horoscop Gemeni septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.