Horoscop Gemeni august 2019

În horoscopul Gemenilor din luna august 2019, se reliefează o agilitate a gândirii ieșită din comun, dar neproductivă în planuri laborioase, obținerea unor beneficii importante din legăturile de parteneriat, focalizarea spre valorile familiei și autenticității sinelui, o viață sentimentală eliberată de superficialism, și o activitate financiară ce pune accentul pe o prudență sporită. 

Horoscop Gemeni august 2019: Previziuni astrologice generale


Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 1 august 2019 în Leu, trebuie să ai grijă să nu te lauzi excesiv cu ce poți face, ci să îți relevi rezultate palpabile ale demersurilor tale. Nu promite ceea ce nu ai cum îndeplini, nu te lansa în întreprinderi mărețe fără să îți estimezi cu realism abilitățile tale!

În primele 10 zile ale lunii, ești străbătut de o efervescență mentală deosebită, ce te poate ajută să rezolvi niște probleme de moment, dar îți este greu să te concentrezi asupra unor proiecte ce-ți necesită concentrare pe termen lung. Ești antrenat într-o mulțime de comunicări cu cei din jur, în tot felul de obligații, comisioane, călătorii prin oraș. O grămadă de informații ce-ți parvin trebuie să fie selectate, prioritizate cu mare atenție!

După un ciclu de revizuire a parteneriatelor tale esențiale din plan personal, social și profesional, știi extrem de bine pe cine te poți baza. Onestitatea limpezită față de tine însuți și față de cei din imediata ta apropiere, îți asigură progrese notabile spre obiectivele tale principale.
Horoscop august 2019 Gemeni

Cu toate astea, se impune câteodată dezideratul de a-ți recunoaște impulsuri interioare, subconștiente, ce au potențialul să te împiedice să faci ceea ce năzuiești în zona conștientă, rațională, a ființei tale.

Luna plină găzduită, în data de 15 august 2019, în Vărsător, poate să aducă niște modificări neașteptate în planurile tale legate de o călătorie. Astfel de schimbări nu sunt cu totul întâmplătoare. Ele au menirea să te călăuzească spre cea mai potrivită alegere din acest punct de vedere.

A treia decadă a lui august este dedicată preocupării față de cămin, familie. Este necesar să nu mai neglijezi năzuințele celor dragi, ci să le susții prin orice mijloace. Nu trebuie, cu nici un preț, să te erijezi într-un fel de șef al clanului, să le dictezi persoanelor apropiate ce să facă conform principiilor, ideilor tale.

Ești, de altfel, inspirat cum să reintroduci armonia în relaționarea cu rudele, atâta timp cât îți elimini pornirile egocentrice. Este probabil să găzduiești o serie de agape, petreceri, cu neamurile.

Poți, totodată, să ai planuri noi asociate cu locuința, casa, pe care, câteodată, nu este recomandat să le mărturisești altor persoane, oricât de bine intenționate ți se pare că sunt ele.

În plus, pari să fii inspirat să îți revezi fundamentul sinelui, să te desprinzi de împrejurări, circumstanțe ce pot să te detașeze de valorile tale veritabile.

Horoscop Gemeni august 2019: Dragoste și cuplu


După o perioadă de reevaluare a conexiunii tale amoroase, presupunând chiar despărțirea de un partener nociv, tinzi să ai perspective pozitive în dragoste...

Ești încrezător, cu realism, în atașamentul tovarășului tău de cuplu, și nu mai eziți să-i demonstrezi, cu fervoare, iubirea.

În cea din urmă decadă din lună, nativii solitari sunt îmboldiți să nu se mai avânte în aventuri amoroase superficiale, de scurtă durata. Ei pot să se implice într-o idilă cu o persoană serioasă, capabilă să le fie alături la bine și la greu pe termen lung.

Cei angajați într-o poveste de dragoste par să-și stabilizeze conexiunea afectivă cu partenerul lor, să își pună pirostriile, dacă nu au făcut-o deja.

Horoscop Gemeni august 2019: Muncă și bani


În prima treime din august, nu este indicat să te dedai unor cheltuieli însemnate pentru achiziționarea unei case sau a unui lucru de folosință îndelungată, întrucât poți fi pândit de niște riscuri mari, nebăgate în seamă!

Este bine să îți pui deoparte niște bani albi pentru zile negre, mai cu seamă că poți fi amenințat de o criză financiară neprevăzută!

Horoscop Gemeni iulie 2019
Horoscop Gemeni august 2019 Horoscop Gemeni august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.