Horoscop Gemeni iulie 2019

Conform horoscopului Gemenilor din luna iulie 2019 relaționezi cu plăcere și eficiență cu cei din jurul tău, ai o activitate socială substanțială, o viață amoroasă canalizată  pe siguranță emoțională și autenticitate, iar întreprinderile financiare îți sunt profitabile, dar îți solicită un plus de cumpătare.

Horoscop Gemeni iulie 2019: Previziuni astrologice generale


Îți dinamizezi comunicarea cu cei din preajmă, îți extinzi cu entuziasm și perseverență cercul social, te remarci prin forța cuvintelor tale, puterea ta de convingere. Ai capacitatea să spargi gheața în situații conformiste, încordate, așa că-i deschizi pe oameni întru sinceritate.

Traversezi o perioadă extrem de încărcată de activități diverse, trimiterea și primirea de mesaje, reuniuni, întâlniri, comisioane, călătorii pe distanțe scurte. Ți se furnizează o grămadă de informații, fiindu-ți uneori greu să le sortezi, să le alegi pe cele cu adevărat utile.

Dacă există neînțelegeri între tine și unele rude, acestea tind să se adâncească, să se acutizeze.

În a doua decadă a lunii, ești însoțit mai mereu de noroc în reluarea unor teste, examene. Este o vreme prielnică perfecționării abilităților tale, scoaterii de la naftalină a unor atuuri personale neglijate. Poți avea probleme legate de transport, sejururi, mașină, și trebuie să te pregătești să faci față unor întârzieri, amânări ale planurilor tale.
Horoscop iulie 2019 Gemeni

Sextilul dintre Venus și Uranus din 8 iulie 2019 dă o turnură incitantă, neobișnuită, discuțiilor tale cu alții. Te bucuri de întâlnirea unor oameni interesanți, excentrici, de evenimente publice neașteptate, spontane. Te implici în acțiuni pasionante cu amicii, colegii.

Pari gata să-ți riști confortul pentru a te confrunta cu o chestiune emoțională profundă. Lămurirea a ce anume dorești de la ceilalți îți facilitează progresul personal și cel profesional pe 16 iulie 2019, când Luna plină strălucește pe cerul Capricornului. Deși imaginația bogată te sprijină în obținerea unor succese, ea îți poate impieta interesele prin izvodirea unor simțăminte păguboase.

Horoscop Gemeni iulie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești solo, poți fi tentat să te apropii sentimental de cineva care te face să te simți în siguranță, îți oferă stabilitate, îți împărtășește valorile, îți crește încrederea în tine însuți.

În caz că ai un partener, vă prețuiți reciproc înre-o măsură sporită calitățile, trăsăturile interioare și exterioare care v-au trezit cei dintâi fiori ai dragostei.

În cele din urmă zile ale lui iulie, nativii singuri par să fie captivați nu de una, ci de două persoane, fiind necesar să se hotărască degrabă căreia din ele îi vor încredința inima!

Horoscop Gemeni iulie 2019: Muncă și bani


În ziua de 2 iulie 2019, Luna plină din Capricorn îți semnalează că, pentru a-ți echilibra bugetul, este nevoie să îți limitezi cheltuielile. Pe de altă parte, este posibil să ai o oportunitate în afaceri ce-ți impune seriozitate și exploatarea la maximum a abilităților tale.

De altfel, pe parcursul întregii luni, ai noroc la bani, însă ești străbătut de predispoziția de a-ți cumpăra obiecte frumoase și scumpe!

În a treia decadă, ești amenințat de o criză financiară, impunându-se, încă o dată, să-ți organizezi la sânge balanța de venituri și cheltuieli.

În muncă, către sfâșitul lui iulie, ai capacitatea să-ți promovezi cu persuasiune realizările, competențele, în scopul obținerii unei promovări. Treci printr-un ciclu astral favorabil unor negocieri profesionale!

Horoscop Gemeni iunie 2019
Horoscop Gemeni iulie 2019 Horoscop Gemeni iulie 2019 Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.