Horoscop Rac august 2019

Reperele prioritare ale horoscopului Racului din luna august 2019 sunt ajustarea și consolidarea interacțiunii tale sociale, și apoi fructificarea armonizării acesteia, oportunitatea de a-ți face o perspectivă realistă, largă, a evoluției tale, seriozitatea ce guvernează viața amoroasă și o activitate financiară marcată de suișuri și coborâșuri.

Horoscop Rac august 2019: Previziuni astrologice generale


Niște încurcături, tendințe ambigue din plan social par să te ia prin surprindere la începutul lunii, inclusiv din punct de vedere al afirmării personalității și demersurilor tale. Ești atenționat să nu te arunci cu capul înainte în acțiuni impulsive, să îți strategizezi la maximum întreprinderile, evaluându-te toate riscurile, înainte de a le iniția ori continua.

Drept urmare, în a doua decadă a lui august, pari să iei cu o mai mare prudență, uneori, exagerată, decizii importante.

Nu-ți poți, totuși, înfrâna bucuria de a trăi din plin tot ce-ți pune viața la dispoziție. Îți vezi cu claritate destinul pe termen lung, și modalitățile cele mai eficiente de a-ți atinge țelurile esențiale.
Horoscop august 2019 Rac

În ultima decadă din lună, te avânți cu năvălnicie în activitatea socială, și este posibil să fii mai mereu pe drumuri, în călătorii, inclusiv în interes de serviciu. Câteodată, poate fi necesar să-ți ții în frâu înclinația de a-ți promova prea agresiv ideile, proiectele, astfel încât să nu obții rezultate contrare celor dorite.

Ai numeroase întâlniri fertile, de bun augur, cu rudele și prietenii.

Te remarci prin responsabilitatea cu care te implici în existență, și pari să le ceri și altora să dea dovadă de ea.

Observi cu acuitate tot ce se întâmplă în jurul tău, ai posibilitatea să inchegi noi alianțe și să ți le fortifici pe cele existente. Viața publică îți rezervă evenimente foarte plăcute și nu te mai saturi să interacționezi cu oameni din diverse sfere sociale. Tinzi, uneori, să te ocupi de prea multe lucruri deodată, să-ți asumi mai multe obligații decât îți permit timpul și energia.

Oricum, relaționarea ta intensă cu alții îți oferă oportunitatea de a avea acces la informații extrem de utile pentru a-ți pune în practică năzuințele.

Horoscop Rac august 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ești solo, pari să te apropii sentimental de cineva serios, având harul de a te focaliza pe valorile tale individuale, a-ți asculta cu maximă receptivitate păsurile și idealurile, și a te încuraja să îți scoți la lumină comorile din universul interior.

În caz că ai un tovarăș de viață, înclini să te canalizezi, împreună cu acesta, pe aceleași aspirații, și să vă debarasați de orice diferență de opinii, punând mai presus de orice ceea ce vă unește în plan emoțional și intelectual.

Horoscop Rac august 2019: Muncă și bani


Sub efluviile Lunii noi poposite pe 1 august 2019 în Leu, ești avertizat să nu te lansezi, cu una, cu două, într-o asociere financiară aparent promițătoare. Pe de altă parte, pari să-ți pui la punct, cu inspirație, noi planuri de a face bani, ce presupun să-ți pui la treabă abilități ignorate cumva.

În cea de-a doua treime a lunii, ai posibilitatea să-ți revizuiești cu minuțiozitate, în amănunt, bugetul personal.

Luna plină apărută în data de 15 august 2019 în Vărsător te poate determina să faci niște cheltuieli neașteptate însemnate, ce te obligă să strângi cureaua, să fii mai econom în următoarele zile. Dacă te desprinzi de inerția cotidiană, poți afla o cale de a-ți contrabalansa rapid pierderile financiare!

Horoscop Rac iulie 2019
Horoscop Rac august 2019 Horoscop Rac august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.