Horoscop Leu septembrie 2019

Orientările de bază în horoscopul Leului din luna septembrie 2019 sunt o agilitate a gândirii de excepție, o activitate socială tumultuoasă, dar fructuoasă, datorată adaptabilității și empatiei tale, optimizarea stării tale de sănătate, o viață sentimentală favorizată de exprimarea sugestivă a sentimentelor tale. 

Horoscop Leu septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Procesele mentale ți se accelerează, trec peste orice bariere interioare și exterioare, aparent asemeni unui tren scăpat de sub control. Aparent, deoarece îți sunt, de fapt, de ajutor în luarea unor decizii și implementarea unor planuri importante pentru viitor.

Discuțiile online, cele față în față, mesaje, schimburi de idei, te pot solicita mai des decât de obicei, fiind nevoie mai mereu să-ți menții calmul, obiectivitatea, flexibilitatea și disponibilitatea de a trece prin experiențe de viață nemaîncercate.

Profiți din plin de interacțiunea ta socială întețită, ai capacitatea să dai glas vorbelor potrivite la momentul potrivit, te exprimi cu forță de convinegere, și poți fi invitat frecvent să iei cuvântul în adunări publice.
Horoscop septembrie 2019 Leu

Atitudinea ta amicală, diplomația și bunăvoința ta îți permit să ceri și să iei ceea ce ți se cuvine fără să-i superi, iriți, pe alții. Este o circumstanță astrologică favorabilăimplicării tale în demersuri însemnate, pe care le-ai amânat de mult timp.

După o perioadă de puneri la încercări, sănătatea ta se îmbunătățește în mod evident, probabil fiindcă ai luat cele mai eficiente măsuri în acest sens, fără să te mulțumești cu amănunte nesemnificative, ci centrându-te pe armonizarea relației dintre trup și minte.

Sub influențele Lunii noi instalate pe 28 septembrie 2019 în Balanță, generozitatea capătă întâietate în legăturile cu prietenii apropiați, care nu numai că îți aprobă ideile, ci aduc și o contribuție notabilă în dezvoltarea lor. Poți să-ți faci în grabă bagajele deoarece o oportunitate neașteptată, ținând de o călătorie peste hotare, îți făgăduiește o lărgire consistentă a orizonturilor, ba chiar și a veniturilor tale!

Horoscop Leu septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își află surse bogate de evoluție printr-o comunicare deosebită, sensibilă, eliberată de orice fel de constrângeri, obstacole...

În caz că ești singur, poți iniția o poveste de amor cu cineva întâlnit în imediata ta apropiere, în sfera ta socială, grație modului direct, expresiv, prin care îi faci o declarație de iubire.

Dacă ai deja un tovarăș de viață, conexiunea ta afectivă cu acesta câștigă în intensitate, ca urmare a intuiției fine cu care vă percepeți reciproc simțămintele, dorințele. Adeseori, în acest context astral, dragostea nu mai are nevoie de cuvinte pentru a se releva!

Horoscop Leu septembrie 2019: Muncă și bani


Este un răstimp propice negocierii unui contract, scrierii și trimiterii unui CV pentru un job, achiziției în condiții avantajoase a unui bun de folosință îndelungată.

Luna plină apărută în ziua de 14 septembrie 2019 în Pești poate prilejui ivirea unei cotituri însemnate în plan financiar, una care nu este așa de rea cum pare la prima vedere. Dacă ai vreo chestiune nerezolvată din acest punct de vedere, corelată cu o datorie ori o obligație, este posibil să găsești degrabă, intuitiv, o soluție de a te achita de ea. În activitatea profesională, ai șansa de a primi o sumă semnificativă de bani provenită dintr-un contract sau un comision.

Horoscop Leu august 2019
Horoscop Leu septembrie 2019 Horoscop Leu septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.