Horoscop Leu august 2019

În horoscopul Leului din luna august 2019 se pune accentul pe actualizarea și soluționarea unor chestiuni din trecut, agilitatea mentală, intelectuală, recâștigarea unor atuuri în dezvoltarea personală, securitatea și echilibrarea atât din viața sentimentală, cât și din sfera profesională. 

Horoscop Leu august 2019: Previziuni generale


În primele zile din lună, înclinația de a-ți revizita trecutul îți poate prilejui dezvăluirea unor secrete cutremurătoare, o revelație despre ceva uitat, îngropat adânc în memoria ta. Ești dornic să te purifici de aspecte toxice de altădată, iar intuiția ți se ascute, sprijinindu-te să-ți recunoști reperele cu adevărat importante ale existenței.

În a doua decadă, mintea îți devine alertă și ești predispus să-ți analizezi pe toate fețele, uneori prea mult, orice acțiune ori împrejurare. Comunici intens cu cei din jur, și ai realizări mai ales în demersuri mici, de detaliu.

Totodată, după o perioadă de redescoperire a universului tău interior, ești extrem de încrezător în tine însuți, știi cum să profiți de libertatea ta, și, în acest fel, să te ocupi de planurile tale pe termen lung. Creativitatea ți se îndreaptă către făgașuri productive, fără a se mai risipi în zadar.

Mai cu seamă, în ultima decadă din august, simți nevoia să nu te mai lansezi în riscuri majore, te pui la adăpostul prudenței, te concentrezi asupra valorilor tale autentice și nu mai ești dispus să consumi timp și energie în activități superficiale, care nu te reprezintă în mod veritabil.
Horoscop august 2019 Leu

O serie de influențe astrologice de o durată mai mică se adaugă celor anterioare...

Pe 1 august 2019, Luna nouă din Leu te poate călăuzi cum să distingi legătura dintre evenimente, circumstanțe aparent izolate, disparate, să descifrezi astfel un trend general al existenței, din care poți extrage profituri însemnate. Chiar dacă unele conjuncturi sunt pe punctul să te distragă, nu te lăsa abătut din drumul spre năzuințele tale principale!

Sub impactul conjuncției dintre Venus și Uranus, din 2 august 2019, oamenii par să te ia prin surprindere în mod plăcut. Pe de altă parte, comportamentul tău imprevizibil poate să te ajute să prinzi o persoană anume cu garda jos, intrezărindu-i în acest fel adevăratele intenții. Este posibil să apară un conflict între dorința ta de a coopera și obiectivele tale strict individuale.

Norocul este de partea ta atâta timp cât îți menții o atitudine optimistă în data de 7 august 2019, când Soarele se poziționează în trigon cu Jupiter. Dacă o problema persistă, continuă să te deranjeze, ai capacitatea să-i pui capăt fără prea mari eforturi.

O zi prielnică pentru a ieși în public și a fi remarcat se anunță pe 14 iunie 2019, grație conjuncției dintre Soare și Venus. Atât în activitățile în comun, cât și în cele personale, tinzi să petreci clipe foarte plăcute, memorabile.

Efluviile Lunii pline ivite în ziua de 15 august 2019 în Vărsător par să-ți aducă gândurile, logica, în contradicție cu simțămintele. Primești de la cei din jur mesaje neclare, confuze, așa că este necesar să deslușești în profunzime semnificațiile lor. Încearcă să nu-ți impui cu o prea mare forță voința celor din imediata ta apropiere!

Mercur în trigon cu Jupiter pe 21 august 2019 îți dă frâu liber unor numeroase idei inedite, ingenioase, și conferă persuasiune vorbelor tale. Întrucât ai acces la oameni potriviți și informații potrivite la momentul potrivit scopurilor tale, îți promovezi cu ușurință interesele.

Horoscop Leu august 2019: Dragoste și cuplu


Niște piedici notabile în întărirea unei relații de cuplu existente sau în înfiriparea alteia, noi, par să dispară ca prin minune în cea de-a doua decadă a lunii.

În a treia decadă, Venus instaurează stabilitate atât în legăturile amoroase deja formate, cât și în cele incipiente. Dacă ai un partener, tinzi să îl apreciezi într-o măsură sporită, să-i prețuiești capacitatea de a te îndrăgi atât pentru calitățile, cât și pentru defectele tale. Nativii singuri pot închega o poveste de dragoste cu cineva care-i face să se simtă în siguranță, în stare să le încurajeze către materializarea visurilor lor celor mai înalte.

Horoscop Leu august 2019: Muncă și bani


Începând cu 12 august 2019, unele proiecte profesionale ambițioase par să-ți fie stăvilite de niște situații neprevăzute, ce îți necesită reajustarea, revizuirea lor, în funcție de contextul actual.

Oricum, în a treia decadă din august, ai perspective pozitive din punct de vedere financiar. Efuziunea de a te deda unor riscuri și unor cheltuieli exagerate îți este, la un moment dat, stăvilită de năzuința de a-ți asigura securitate financiară. Traversezi un ciclu astrologic favorabil negocierii și relansării demersurilor din afaceri!

Horoscop Leu iulie 2019
Horoscop Leu august 2019 Horoscop Leu august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.