Horoscop Fecioară august 2019

Horoscopul Fecioarei din luna august 2019 evidențiază o inițială, relativă izolare de sfera socială, dezideratul regândirii unor proiecte asociate cu un voiaj peste hotare și, apoi, o promovare dinamică, fericită, a personalității și intereselor tale. Viața amoroasă tinde să-ți fie promițătoare, cu condiția de a-ți impune unele restricții.

Horoscop Fecioară august 2019: Previziuni generale


În cele dintâi zile ale lunii, poți fi tentat să te retragi nițel din viața publică, având sentimentul că nu ești bine înțeles de cei din imediata ta apropiere. Pari motivat să-ți reevaluezi prietenii, mai ales că unii dintre ei sunt pe punctul să te dezamăgească, să-ți înșele așteptările.

De altfel, și în a doua decadă din august tinzi să fii mai reținut, mai lipsit de încredere în capacitatea altora de a te înțelege, a te aprecia la adevărata ta valoare. Ești înclinat să-ți treci în revistă trecutul și să te debarasezi de aspecte ale sale care își pun o amprentă negativă asupra prezentului.

De asemeni, poți fi silit de împrejurări să îți amâni ori revizuieșți niște planuri ținând de studii sau călătorii. O promisiune legată de străinătate pare să se lovească de piedici neprevăzute.

Oricum, în a treia decadă din lună, se reliefează forța personalității tale, fără a avea însă intenția să-i domini pe cei din jurul tău. Ai posibilitatea să te delectezi cu o sporită libertate, ce-ți îngăduie să te focalizezi pe ceea ce-ți place. Vrând-nevrând, ești mai mereu în centrul atenției datorită carismei tale ieșite din comun și a stilului tău direct, nemijlocit, de a comunica.
Horoscop august 2019 Fecioară

Ești gata să te avânți în aventuri inedite, incitante, să te exprimi liber, spontan, fără să mai ții cont de convenții, conformisme.

Cutreierat de o mare ambiție și un impresionant spirit de inițiativă, ești pe cale să-i arăți lumii de ceea ce ești capabil, să perseverezi spre niște realizări de excepție!

Câteva alte influențe astrologice, cu influențe de durate mai scurte, se întrepătrund cu cele de mai sus...

Pe 1 august 2019, Luna nouă poposită în Leu îți sugerează să pui cu răbdare bazele proiectelor tale de mare anvergură, înainte să ți le expui altora. Experiențele de viață trecute îți indică cum să acționezi acum.

Venus în conjuncție cu Marte în ziua de 24 august 2019 îți pune pe jar starea emoțională. Nu te poți stăpâni să faci tot ce-ți stă în putință pentru a face ce vrei. Nu ai astâmpăr, și ești în apele tale numai când acționezi, te implici adânc în ceva!

Prieteni mai vechi par să te surprindă prin lucruri insolite și plăcute pe 26 august 2019, când Venus se amplasează în trigon cu Uranus. Schimbarea modului cum interacționezi cu alții îți rezervă clipe de satisfacție rare. Te simți în al nouălea cer ori de câte ori faci ceva cu totul deosebit, diferit de rutina zilnică!

Horoscop Fecioară august 2019: Dragoste și cuplu


Magnetismul, farmecul pe care îl pogoară asupra ta Venus îți făgăduiește împliniri însemnate în amor.

Dacă ești solo, îți inchegi fără nici o problemă o poveste de dragoste cu o persoană care te captivează de mult timp.

În caz că ai un partener, posezi potențialul de a-ți revitaliza conexiunea afectivă cu el, pari să fii înconjurat cu o atenție specială de către acesta, însă trebuie să te ferești câteodată să te lași ispitit de narcisism.

Horoscop Fecioară august 2019: Muncă și bani


Niște investiții făcute cu mai mult timp în urmă par să-și dea roadele, să-ți furnizeze beneficii importante.

Luna plină răsărită în data de 15 august 2019 în Vărsător îți poate inspira niște idei strălucite în plan profesional, dar care pot fi cu greu puse în practică. Pentru a-ți crește eficiența în muncă, trebuie să faci, cu luciditate, diferența dintre idealism și realitate!

Horoscop Fecioară iulie 2019
Horoscop Fecioară august 2019 Horoscop Fecioară august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.