Horoscop Balanță august 2019

Principalele orientări din horoscopul Balanței în luna august 2019 sunt incandescența ta mentală, o relaționare fertilă cu oameni aflați pe aceeași lungime de undă ca și tine, o cufundare auspicioasa în zonele cele mai adânci ale sinelui tău, și o viață sentimentală cam întortocheată pentru nativii singuratici. 

Horoscop Balanță august 2019: Previziuni astrale generale


Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 1 august 2019 în Leu, nu mai ești dispus să te lași în voia inerției existenței, să fii purtat, impresionat de trendurile majorității oamenilor cu care ai de a face. Ești mobilizat să-ți afli propriul drum, să nu te abați în nici un fel de la el, să te înscrii pe un traseu al evoluției individuale poate dificil la început, dar tot mai dinamic în viitorul apropiat și cel îndepărtat.

În cea de-a doua decadă a lunii, te implici cu fervoare în interacțiunea socială, comunici din plin și fructuos cu amicii și ești străbătut mai tot timpul de idei inovatoare, stranii pentru unii, dar care au mari șanse de a fi puse în valoare. Ești motivat să te întâlnești cu persoane care au aceleași crezuri ca și tine, mai ales că discuțiile cu acestea te stimulează mental și îți oferă posibilitatea de a-ți verifica gândurile aparent trăznite!
Horoscop august 2019 Balanță

Tot în aceeași perioadă, pari să te desprinzi de dubii ținând de cunoașterea ta, țelurile tale, devenind foarte sigur pe ceea ce te motivează să te angajezi în ceea ce faci în prezent. Știi foarte bine cum să spui cuvintele potrivite la momentul potrivit, și să-ți mărești astfel impactul asupra celor din jur. Drumul spre țelurile tale pe termen lung ți se clarifică, fără să mai lase loc unor îndoieli!

Cu toate astea, se impune să îți verifici încă o dată niște asocieri umane, îndeosebi din plan financiar. Unele parteneriate par să șchioapăte, să te determine să le pui capăt ori să le invigorezi, cu fermitate!

În a treia decadă din august ești călăuzit de voință proprie ori de circumstanțe exterioare, să faci un pas înapoi de pe scena socială, să te concentrezi asupra lumii tale interioare.  Nu mai bagi în seamă strălucirea de fațadă, superficială, din mediul tău exterior, fascinat de cea autentică, profundă, a diamantelor îngropate adânc în sinele tău.

Explorarea și valorificarea comorilor din universul tău lăuntric, subconștient, se poate împleti cu o procupare sporită față de dimensiunea spirituală a existenței.

Deși, pentru scurtă vreme, tinzi să fii mai puțin competitiv, ești focalizat benefic către înlăturarea unor tendințe trecute și prezente ce îți pun piedici în dezvoltarea ta personală și spre regenerarea ta mentală, sufletească.

Horoscop Balanță august 2019: Dragoste și cuplu


Luna plină găzduită în data de 15 august de Vărsător te inspiră să creezi conexiune de cuplu perfectă, dar te poți concentra prea mult asupra năzuințelor tale, pierzându-le din vedere pe cele ale partenerului tău. Ești dornic să-i împărtășeșți sentimentele tale de iubire, să îi mărturisești cum visezi să fie relația dintre voi doi, fără să îi ceri să-ți spună care sunt visele sale în această privință. Într-o legătură în doi veritabilă, fiecare dintre cei doi tovarăși de viață trebuie să încurajeze ieșirea la lumină a celei mai bune versiuni a celuilalt.

După aproape o săptămână, Venus dă o turnură nițel stranie vieții amoroase. Tinzi să te joci de-a v-ați ascunselea cu dragostea ori se poate întâmpla ca dragostea să te antreneze într-un astfel de joc.

Nativii solitari pot începe să nutrească sentimente de iubire nemărturisite, ascunse, față de cineva care le-a vrăjit inima, sau, din contra, o persoană din imediata lor apropiere poate să tânjească în secret la inițierea unei idile cu ei.

Cei care fac parte deja dintr-un cuplu par să petreacă clipe magice de împărtășire afectivă, erotică, cu partenerul lor, necesitând, de obicei, o oarecare îndepărtare de interacțiunea socială.

Horoscop Balanță august 2019: Muncă și bani


În prima decadă din lună, activitatea profesională îți poate fi umbrită de câteva aspecte negative, izvorâte probabil dintr-o comunicare defectuoasă, ineficientă, cu unii șefi. Este nevoie să-ți măsori cu maximă precauție cuvintele, să dai dovadă de un plus de prudență în muncă, să nu te avânți încă în inițiative îndrăznețe la serviciu.

De altfel, în aproape toate zilele din august, pari să ai succese în carieră și în afaceri numai în demersuri strict individuale.

Horoscop Balanță iulie 2019
Horoscop Balanță august 2019 Horoscop Balanță august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.