Horoscop Scorpion august 2019

Conform horoscopului Scorpionului din luna august 2019, poți fi nevoit să aduci niște rectificări obiectivelor tale principale, ești fortificat de o atitudine pozitivă în tot ce întreprinzi, însă îți sunt puse la încercare unele relații de asociere. Dragostea se împletește cu camaraderia, iar norocul și ambiția îți favorizează adeseori atât activitatea profesională, cât și cea financiară. 

Horoscop Scorpion august 2019: Previziuni astrologice generale


În primele 10 zile din lună, ești cuprins de dubii vizavi de planurile tale pe termen lung. Nu este vremea să schimbi la 180 de grade macazul spre țelurile tale, ci să ți le reanalizezi, reajustezi pe cele actuale. Mai ales în privința educației, studiilor, intereselor tale de peste hotare, poate fi nevoie să adopți o nouă strategie!

A doua decadă din august este marcată de realismul cu care îți estimezi demersurile principale, simțul practic de care dai dovadă în orice activitate.

De asemeni, pari să-ți regăsești încrederea în valorile personalității tale, să te orientezi către ceea ce este cu adevărat important pentru tine.

Relațiile de parteneriat din toate sferele existenței îți sunt, în schimb, cutremurate de situații neplăcute, ce te forțează să le reevaluezi și să renunți fără vreo șovăială la cele care îți sunt toxice!
Horoscop august 2019 Scorpion

Pe 15 august 2019, Luna plină din Vărsător îți sugerează să-ți recâștigi stabilitatea existenței, să îți echilibrezi viața profesională și cea socială, cu cea familială. Poate că ai acordat o prea mare atenție muncii, și ai neglijat relaționarea cu rudele, cu persoanele îndrăgite!

În a treia decadă a lunii, ești iarăși impulsionat să iei măsuri ferme pentru materializarea visurilor, aspirațiilor tale. Ai ocazia să îți facilitezi drumul spre ele grație discuțiilor cu prietenii, cu oameni animați de aceleași idealuri ca și tine, dar și al sprijinului pe care ți-l acordă unii dintre ei. Pari să ai, de altfel, oportunitatea de a-ți extinde cercul de cunoștiințe utile pe termen lung.

Străbătut de un optimism viguros, sănătos, ești pe cale să petreci momente extrem de plăcute, deconectante, stimulatoare, în diverse medii sociale.

Horoscop Scorpion august 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se orientează spre o reală comuniune afectivă și intelectuală.

Dacă ești parte a unui cuplu, te bucuri de tovărășia partenerului tău în tot ceea ce întreprinzi. Ești încurajat, stimulat de el  să îți pui în practică cele mai dragi idei, năzuințe.

În eventualitatea că ești solo, poți iniția o idilă cu cineva capabil să te aprecieze, să te iubească pentru cine ești cu adevărat, fără să-și facă vreo iluzie păguboasă despre tine. O astfel de persoană pare să fie mai mereu pe aceeași lungime de undă ca tine, atât din punct de vedere emoțional, cât și mental.

Horoscop Scorpion august 2019: Muncă și bani


Sub efluviile Lunii noi răsărite în ziua de 1 august 2019 în Leu, viața ta profesional ăse dinamizează, aduce în prim plan realizările tale, competența ta. Ești hotărât să faci pași importanți în carieră, și poți realiza acest lucru cu o organizare și o planificare extremă. Impunerea unor obiective foarte înalte îți mărește șansa de a evolua într-un mod spectaculos.

În a doua decadă din august, beneficiezi de sfaturi și îndrumări prețioase în muncă din partea unui fel de guru sau a cuiva care se aliază dezinteresat demersurilor tale profesionale. Capacitatea de a avea o perspectivă de ansamblu a acțiunilor asociate cu jobul tău își aduce o contribuție majoră în dezvoltarea planurilor tale cu o bătaie lungă în viitor.

În plus, posezi abilitatea de a-ți exploata cu brio resursele exterioare și interioare pentru a-ți crește impetuos contul din banca. Nu ești, totuși, mobilizat să faci bani de dragul banilor, ci în scopul lărgirii opțiunilor tale, a libertății de a face ceea ce vrei atunci când vrei.

Horoscop Scorpion iulie 2019
Horoscop Scorpion august 2019 Horoscop Scorpion august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.