Horoscop Scorpion septembrie 2019

Conform horoscopului Scorpionului din luna septembrie 2019, beneficiezi de claritate în înțelegerea universului tău lăuntric, te integrezi fericit în sfera socială, iar viața amoroasă îți poate fi marcată câteodată de un fel de joc de-a baba oarba. 

Horoscop Scorpion septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Intri cu ușurință în lumea ta interioară, subconștientă. Intuiția și imaginația îți ajung la cote înalte și, alături, de o serie de vise purtând indicii semnificative, te pot călăuzi spre o revelație spirituală.

Te poți retrage uneori în singurătate pentru a te odihni, relaxa, însănătoși, purifică sufletește prin redezvăluirea nevoilor, emoțiilor și sentimentelor tale profunde.

Este posibil să fii ispitit de o teorie a conspirației sau ca unii să încerce să te atragă într-un grup cumva secret ori exclusivist.
Horoscop septembrie 2019 Scorpion

În pofida orientărilor de mai sus, comunicarea din plan social ți se îmbunătățește notabil. Îți cunoști foarte bine responsabilitățile din viața publică, iar acest lucru este apreciat, respectat de oameni. Are loc o armonizare a relațiilor tale interumane, ce nu-ți umbrește însă personalitatea.

Pe 28 septembrie 2019, Luna plină din Balanță te îmboldește să evadezi din temnița rutinei, constrângerilor cotidiene, pentru a te dedica iarăși unei explorări spirituale, descoperii comorilor ascunse în adâncurile ființei tale.

Horoscop Scorpion septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să se împlinească, dar și să-ți întindă capcane în culisele, în spatele cortinei existenței...

Unii nativi singuri trebuie să-și țină în frâu dezvoltarea unei iubiri față de cineva căsătorit ori aflat deja într-o legătură de cuplu. Alții pot, la rândul lor, să se îndrăgostească în taină de o persoană atractivă din cercul lor social, fără să cuteze să-și mărturisească sentimentele din pricina unei timidități exagerate.

De asemeni, unii Scorpioni pot fi luați prin surprindere de declarația de dragoste a cuiva din preajma lor despre care nu aveau nici cea mai mică idee că poate simți așa ceva pentru ei.

Cei mai norocoși sunt pe cale să-și închege o idilă întrucâtva platonică, cel puțin la început, cu cineva care le împărtășește un ideal foarte înalt.

Nativii integrați într-un cuplu sunt tentați, la fel ca și partenerii lor, să se bucure din plin de intimitate și delicii amoroase petrecând cât mai mult timp de calitate numai împreună, fără să mai interfereze frecvent cu amicii și cunoștiințele lor.

Horoscop Scorpion septembrie 2019: Muncă și bani


Activitatea financiară îți poate fi prejudiciată de nesinceritatea unui partener de afaceri sau pierderi din speculații foarte riscante.

Deși intenționezi să te focalizezi pe sarcinile din muncă, câteodată este necesar să te străduiești să-ți înfrânezi tendința de a visa cu ochii deschiși la serviciu. Proiectele tale profesionale pot progresa rapid grație creativității tale îmbelșugate, atâta vreme cât aceasta este însoțită de perseverență.

Horoscop Scorpion august 2019
Horoscop Scorpion septembrie 2019 Horoscop Scorpion septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.