Horoscop Berbec noiembrie 2019

Principalele orientări din horoscopul Berbecului în luna noiembrie 2019 sunt oportunitățile de a explora zone incitante, virgine ale lumii, inclusiv pentru a-ți extinde orizonturile cunoașterii, focalizarea către un sens atotcuprinzător al existenței, evidențierea originalității tale, împrospătarea vieții tale amoroase și posibile beneficii în plan financiar. 

Horoscop Berbec noiembrie 2019: Previziuni astrologie generale


Ai posibilitatea să călătorești într-un loc îndepărtat, la care visezi de mult timp să-l vizitezi, ori să faci un fel de pelerinaj, menit să-ți împlinească o năzuința spirituală.

Ești tentat să te concentrezi spre domenii culturale, către filosofia ta de viață, în stare să te înalțe deasupra aspectelor mundane, vulgare ale traiului de zi cu zi. Poți avea, de asemeni, o oportunitate nemaipomenită în studii, eventual una legată de o bursă în străinătate.

Marte încearcă în zadar să-ți dea în clocot oala sub presiune a impulsurilor subconștiente, având în vedere că tocmai ai depășit o perioadă de negare a valorilor tale individuale, de retragere în lumea imaginației.
Horoscop noiembrie 2019 Berbec

Pari, drept urmare, să-ți clarifici modul de implicare în plan social, să-ți recâștigi încrederea în tine însuți și să dai dovadă de un atașament sporit față de țelurile tale. Idei strălucite sunt pe punctul să-și găsească un făgaș promițător de materializare.

Pe 12 noiembrie 2019, Luna plină din Taur te îmboldește și ea să-ți dai jos de pe față o mască a conveniențelor, și să comunici mai transparent care îți este vrerea în sfera socială sau într-o relație umană dezamăgitoare. Nu mai ai răbdare să te prefaci că ești așa cum așteaptă alții să fii, și ești îndemnat să te dedici unei transformări pozitive, izvorâte din dorința de a-ți afișa autenticitatea sinelui.

Sub efluviile Lunii pline răsărite în data de 26 noiembrie 2019 în Săgetător, întrezărești și mai bine cum să-ți pui în practică idealurile, să te înscrii pe un traseu favorabil al destinului. Încă o dată, grație studiilor, ai o ocazie rară de a cutreiera lumea. Determinarea, ambiția ta, și nu circumstanțele exterioare, îți netezesc drumul spre succese!

Horoscop Berbec noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Îndepărtarea de cenușiul rutinei cotidiene îți dăruiește șansa de a-ți revitaliza dragostea...

În caz că ai un partener, ești inspirat să-l porți, cu spontaneitate, spre dimensiuni neobișnuite, încântătoare, ale conexiunii voastre sentimentale. Eliberarea de obișnuințe, comoditate în viața voastră comună îți garantează reaprinderea vâlvătăii iubirii reciproce dintâi!

Dacă ești solitar, ai prilejul să închegi o idilă inedită, plină de suspans, imprevizibilitate, cu o persoană cunoscută într-un voiaj sau abia sosită de pe alte meleaguri.

În ultima decadă a lunii, viața amoroasă devine mai ardentă, mai pătimașă, dând naștere unei senzualități ieșite din comun, îndeosebi în legături de cuplu statornicite.

Horoscop Berbec noiembrie 2019: Muncă și bani


Banii tind să-ți ajungă mai ușor în buzunare, dar să-ți dispară de acolo la fel de repede, dacă nu ești atent cum ți-i gestionezi.

Oricum, împrejurările par să fie în favoarea ta din punct de vedere financiar, să-ți înlesnească obținerea unui împrumut în condiții foarte avantajoase, ba chiar să-ți sugereze noi modalități de a-ți crește contul din bancă!

Horoscop Berbec octombrie 2019
Horoscop Berbec noiembrie 2019 Horoscop Berbec noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.