Horoscop Berbec octombrie 2019

Conform horoscopului Berbecului din luna octombrie 2019, tinzi să-ți conștientizezi interesele esențiale, să te supui unei schimbări notabile, să-ți fortifici relațiile de asociere, inclusiv din punct de vedere financiar și profesional, și ai parte de o viață sentimentală ardentă, marcată atât de senzualitate, cât și de profunzime. 

Horoscop Berbec octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Îți explorezi zone ascunse ale sinelui, minții, îți recunoști cu limpezime simțămintele subconștiente și ți le orientezi spre căi fertile în plan conștient. Poți fi pasionat de fenomene misterioase ale lumii, asociate cu ocultismul, teorii ale conspirațiilor și paranormalul.

Ești dornic să treci printr-o transformare radicală a existenței sau personalității, să te ocupi mai serios de întreprinderile tale principale.

De altfel, după o perioada de relativă dezorientare, îți cunoști cât se poate de bine țelurile importante și modul cum le poți atinge cât mai repede, cât mai eficient.
Horoscop octombrie 2019 Berbec

Te simți, totodată, îndemnat să-ți direcționezi energia către parteneriate. Oamenii de care te leagă astfel de relații din toate sferele traiului tău, prieteni, colegi, colaboratori, îți solicită atenția mai des decât de obicei. Inițial, poți avea senzația că ești copleșit de aceste cerințe dar, cu timpul, ajungi să apreciezi bună înțelegere, armonia izvorâtă din astfel de conexiuni.

Câteodată, se impune să-ți ții sub control emotivitatea crescândă, ce-ți oscilează între extreme, și impulsul de a genera conflicte inutile, neproductive.

Sub impactul Lunii noi, apărute pe 28 octombrie 2019, în Scorpion, ți se stârnește năzuința de a-ți asuma un plus de autonomie, însă nu poți nega importanța relațiilor umane care te fericesc în prezent. Îți poți folosi mânia ca o armă de a-ți ține la distanță oamenii care te îndrăgesc, un lucru ce tinde să-ți fie păgubos, să te determine să te autosabotezi. Mai curând, străduiește-te le dezvălui acestora ce te frământă, temerile și speranțele tale, și fii sigur că vei fi sprijinit de ei din toate punctele de vedere.

Horoscop Berbec octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Nativii care au un tovarăș de viață beneficiază de clipe foarte fericite, intense, în împărtășirea erotică cu acesta. Dincolo de senzualitatea întețită ori întru aceasta, își adâncesc sentimentele de dragoste pentru partenerul lor și, în ciuda unor episoade de gelozie repede reprimate, sunt dispuși să facă compromisuri sporite pentru a satisface nevoile, dorințele acestuia.

Cei singuri trebuie să se ferească să se lanseze în aventuri frivole, ce-i ispitesc mai mult decât altădată. Ei  pot închega o idilă fierbinte dar serioasă cu cineva cunoscut cu prilejul unui eveniment social.

Luna plină, poposită în ziua de 13 octombrie 2019, în Berbec, îți stimulează spiritul de luptător specific zodiei tale, neastâmpărul inimii și vâlvătaia sufletească! Nevoia ta de libertate se înfruntă iarăși cu aspirația către dragoste. Poți crede, cumva fals, că te afli într-o poziție de lider în cuplu, fiind nedumerit că persoana iubită nu se pliază dorințelor tale. Nu te lasă pradă egoismului și încearcă să inversezi rolurile din legătura ta amoroasă, descoperind ceea ce își dorește cu adevărat partenerul tău!

Horoscop Berbec octombrie 2019: Muncă și bani


Pari să ai la îndemână oportunități însemnate în afaceri, furnizate de bogata ta activitate din zona publică.

De asemeni, ești încununat cu împliniri de excepție în relații de parteneriat financiare și profesionale, cu condiția să îți înfrânezi impulsivitatea și să-ți depășești un oarecare egocentrism, să fii receptiv la ideile și propunerilor asociaților tăi.

Horoscop Berbec septembrie 2019
Horoscop Berbec octombrie 2019 Horoscop Berbec octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.