Horoscop Taur octombrie 2019

În horoscopul Taurului din luna octombrie 2019 precumpănesc relațiile de asociere în doi, optimizarea acestora, o armonie crescândă în interacțiunea socială, eliminarea unor obstacole legate de un proiect peste hotare, o viață sentimentală caracterizată de o interferență strânsă atât afectivă, cât și intelectuală, și una profesională stând sub semnul perseverenței, siguranței și ambiției.

Horoscop Taur octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


După un răstimp de relativ fanatism în afirmarea credințelor, ideilor tale, revii la un echilibru stabil în interacțiunea cu alții, fiind dispus să auzi și să apreciezi și punctele de vedere ale acestora.

Te focalizezi pe îmbunătățirea și armonizarea relațiilor cu publicul, activităților sociale. Compania oamenilor apropiați îți rezervă satisfacții deosebite. Te simți și lucrezi mai bine alături de ei, și nu într-un grup mare de inși.

Te dedici unei comunicări mai intense și mai fertile cu persoanele importante din viața ta și cu parteneri din diverse domenii. Te bucuri de conversații incitante cu ei, în stare să-ți releve soluțiile unor probleme care te preocupă.
Horoscop octombrie 2019 Taur

Unele piedici ținând de plecarea într-o călătorie sau un plan asociat cu străinătatea par să dispară cu desărvârșire.

Pe de altă parte, poți începe un auspicios regim alimentar ori program de întreținere fizică.

Sub vibrațiile Lunii pline ivite pe 13 octombrie 2019 în Berbec, poți constata că secretele despre filosofia ta de viață sau orientarea ta spirituală îți dau o senzație de frustrare. Într-un fel sau altul, trebuie să ți le comunici și să găsești argumente pentru a ți le apăra. Totodată, poți fi motivat să inițiezi o agenda zilnică de meditație ori o practică spirituală care-ți necesită multă perseverență.

Horoscop Taur octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își află resurse revitalizatoare într-o comuniune nu numai afectivă, ci corelată și cu idealurile și interesele comune...

În eventualitatea că ești solitar, farmecul aparte pe care-l emani îți crează oportunități numeroase în amor. Nu ești însă atras de vreo aventură frivolă și poți pune bazele unei povești de iubire cu cineva capabil să-ți fie aproape până în pânzele albe, la bine și la rău.

În caz că ești parte a unui cuplu, ești gata să discuți cu partenerul tău cu toată sinceritatea, cu toate cărțile pe masă, despre orice dificultate care va umbrește conexiunea, să faci orice fel de sacrificii pentru a-l vedea fericit.

Este, de asemeni, un ciclu astral favorabil unei nunți sau programării uneia!

Horoscop Taur octombrie 2019: Muncă și bani


Cu toate că ai foarte mult de treabă la serviciu, îți duci cu brio la final sarcinile, proiectele, și te mândrești cu rezultatele obținute.

Străbătut de dinamism, îți eficientizezi munca și nu sfiești să ceri să-ți fie recompensate meritele, poate și printr-o majorare de salariu ori o avansare.

Este o vreme oportună pentru negocieri sau încheierea de contracte financiare. Poți avea câștiguri însemnate din parteneriate de afaceri mai vechi sau abia formate.

Horoscop Taur septembrie 2019
Horoscop Taur octombrie 2019 Horoscop Taur octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.