Horoscop Gemeni octombrie 2019

Horoscopul Gemenilor din luna octombrie 2019 evidențiază un fel de renaștere în plan personal, revitalizarea ta în urmărirea idealurilor, viselor tale, preocuparea constantă față de sănătate, o viață amoroasă când îndrăzneață, când precaută, și o agendă foarte incărcată în muncă, ce-ți netezește drumul spre o evoluție în carieră.

Horoscop Gemeni octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


După un răstimp de regenerare sufletească, spirituală, debarasare de simțăminte învechite, inutile, te îndrepți, cu încredere, către reînoirea vieții tale. În plus, posibila amintire, rememorare a unei persoane apropiate, care te-a îndrumat substanțial, dar nu mai este pe lumea asta, te poate determina să-ți schimbi radical parcursul destinului.

Eliberat de angoase și temeri vagi, iraționale, te concentrezi cu succes pe întreprinderile tale majore din diverse domenii ale existenței. Tinzi să te ocupi de lucruri mai mereu amânate din traiul cotidian și nu te lași până când nu le duci până la capăt.

Creativitatea și intuiția îți ajung la cote înalte, înlesnindu-ți demersuri artistice, cu condiția de a fi cât de cât consecvent.

Dai o atenție sporită detaliilor ținând de starea ta de sănătate, îmbunătățirii tonusului tău, în general, și te poți dedică mai des decât de obicei unor activități fizice, sportive.
Horoscop octombrie 2019 Gemeni

Eliberat de angoase și temeri vagi, iraționale, te concentrezi cu succes pe întreprinderile tale majoretivitatea socială pare să-ți interfereze frecvent cu cea profesională, și să-ți fie favorizată de niște femei importante din viața ta. Înclinat să petreci cât mai mult vreme împreună cu copiii tăi ori ai unei rude, ferește-te, totuși, să le impui niște standarde prea ridicate.

În ziua de 13 octombrie 2019, Luna plină din Berbec îți poate prilejui răcirea relațiilor cu unii amici sau persoane din cercul tău social. Deși așa ceva nu are cum să nu te marcheze, contează, în primul rând, independența ta personală. Înainte de a da semnalul unei despărțiri de oameni de acest tip, evită să acționezi sub impulsul fierbinte al clipei, și analizează cu obiectivitate care sunt motivele pro și contra pentru a lua o astfel de decizie.

Deși îți dorești să ocolești sau să te faci că nu vezi tensiunile dintre tine și alți oameni, Luna nouă răsărită  pe 28 octombrie 2019 în Scorpion te avertizează că asta nu poate dura la infinit. Este necesar să îți examinezi simțămintele față de ei și pe cele ale lor față de tine, și să iei măsuri adecvate ca să nu ajungi la o ciocnire violentă cu ei!

Horoscop Gemeni octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea oscilează între prudență, conservatorism, și o temeritate năvalnică...

Dacă ai un tovarăș de viață, inițial poți fi cuprins de un fel de impulsivitate emoțională față de el, scoțând din țâțâni rutina din conexiunea voastră, apelând la gesturi spectaculoase, dramatice, pentru a-i dovedi iubirea pe care i-o porți. Apoi, pari să devii cumva mai echilibrat, convins că ai făcut cea mai bună alegere în amor și că trebuie, cu orice preț, să menții un profund atașament reciproc în relația cu acesta.

În eventualitatea că ești singur, în mod asemănător, pe la debutul lunii poți fi îmboldit să-ți confirmi atractivitatea prin implicarea în flirturi superficiale, nevinovate, însă, puțin mai târziu, realizezi că o dragoste autentică presupune maturitate și obiective comune cu bătaie lungă în viitor. Poți întâlni pe cineva, alături de care să dezvolți o legătură amoroasă care să se plieze acestor deziderate, într-o activitate corelată cu principalul tău domeniu ocupațional.

Horoscop Gemeni octombrie 2019: Muncă și bani


Focalizarea puternică către muncă nu-ți mai lasă timp pentru joacă ori relaxare la serviciu. Îți duci la bun sfârșit proiectele întrucât te concentrezi asupra lucrurilor lor de amănunt. Tinzi să strălucești mai degrabă în demersuri mai mici, mai scurte, cele de mai mare anvergură fiindu-ți dificile deoarece îți asumi relativ greu o perspectivă de ansamblu asupra lor.

Șefii te recompensează pentru eforturile tale și productivitatea ta, poate și printr-o creștere salarială.

Oricum, obții rezultatele cele mai bune nu în întreprinderi individuale, ci în unele ce necesită lucrul în echipă.

Horoscop Gemeni septembrie 2019
Horoscop Gemeni octombrie 2019 Horoscop Gemeni octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.