Horoscop Rac octombrie 2019

Orientările majore în horoscopul Racului din luna octombrie 2019 sunt optimizarea interacțiunii umane din toate dimensiunile existenței tale, aspirația de a-ți trăi din plin fiecare clipă, dar și seriozitatea din relaționarea cu familia și ajustarea asocierilor tale de bază. Viața amoroasă tinde să-ți fie extrem de favorabilă, iar cea profesională îți poate solicită într-un mod sporit consecvența, concentrarea.

Horoscop Rac octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Simți nevoia să te exprimi cât mai creativ, îți este ușor să-ți explici cu claritate și putere de sugestie opiniile, să-i convingi pe alții de viabilitatea lor.

Poți fi interesat mai cu seamă de subiecte cu o tentă intelectuală sau artistică.

Foarte generos, binevoitor, interacționezi cu o mulțime de oameni, te bucuri de o activitate socială neobișnuit de bogată și fructuoasă.

Reuniunile cu prietenii, hobby-uri redecoperite, șansa de a fi sub luminile reflectoarelor îți oferă satisfacții rare. Te focalizezi, de altfel, pe deliciile, plăcerile vieții, și nu ești prea încântat să ai de a face cu obligații, chestiuni serioase, importante.

Cu toate astea, nu-ți neglijezi căminul, copiii și legăturile de asociere...
Horoscop octombrie 2019 Rac

Pari să ai o grămadă de treabă acasă. Se pot ivi dileme emoționale provocate de amintiri, aspecte neplăcute din trecut, însă și certuri, contradicții în familie, în special dacă îți împarți casa cu părinții. Este necesar să iei mai mult în considerare aspirațiile, nevoile persoanelor apropiate.

Pe de altă parte, treci printr-o vreme prielnică pentru a te juca cu copiii ori nepoții, având în vedere că pătrunzi cu ușurință în universul lor magic.

Lepădat de curând de relații de parteneriat perimate sau ineficiente, ești împlinit de cele dovedite a fi veritabile, și îți aduci aportul în armonizarea lor.

Pe 13 octombrie 2019, apariția Lunii pline în Berbec te poate face să te întrebi dacă nu cumva țelurile tale profesionale stau în calea conexiunii dintre tine și cei pe care-i îndrăgești. Aceste țeluri sunt de admirat, iar realizările tale din carieră pot reprezenta o sursă de mândrie, nu numai pentru tine, ci și pentru ei. Poți suspectă, totuși, că faima și popularitatea din profesie nu sunt prea implinitoare pentru aceștia, creându-le, în schimb, niște frustrări.

Horoscop Rac octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Conjunctura astrală din această lună îți dăruiește oportunități nemaipomenite în dragoste...

În caz că ești deja angajat într-un cuplu, comunici cu o totală sinceritate, onestitate, nemijlocire cu tovarășul tău de viață, vă transmiteți adeseori mesaje secrete fără a mai avea nevoie de cuvinte. Relația voastră se revitalizează până pe punctul de a fi străbătuți, cu surprindere și încântare, de fiorii dragostei reciproce dintâi.

Dacă ești singur, Cupidon tinde să își slobozeasca săgețile iubirii spre cine îți dorești! Magnetismul tău aparte și elocvența, forța de convingere cu care îți declari dragostea unei persoane de care ești îndrăgostit par să-ți crească sorții de izbândă în cucerirea inimii sale.

Legăturile amoroase înfiripate în această perioadă conduc frecvent către o căsătorie, deoarece ești interesat să fii împreună cu cineva capabil să-ți susțină o transformare importantă în viață, să-ți arate drumul spre o reală împărtășire și înțelegere afectivă.

Ca efect al poziționării Lunii noi în Scorpion, în data de 28 octombrie 2019, te simți cel mai bine când îți deschizi sufletul dragostei și ți-o demonstrezi într-o multitudine de modalități. Mărturisirea simțămintelor tale are loc, totuși, undeva la granița dintre iluzie și realitate. Asigură-te că spontaneitatea ta se împletește cu sentimente statornice!

Horoscop Rac octombrie 2019: Muncă și bani


În sfera profesională, tinzi să ieși în evidență prin ideile tale ingenioase, proiectele tale inovatoare. Dacă simți că nu le poți pune în aplicare deocamdată, din pricina predispoziției de a visa cu ochii deschiși, a lipsei tale de perseverență, ar fi indicat să-ți iei o vacanță, un concediu.

Pari să ai beneficii financiare însemnate grație fortificarii unor asocieri de afaceri și a unor demersuri corelate cu o preocupare artistică.

Horoscop Rac septembrie 2019
Horoscop Rac octombrie 2019 Horoscop Rac octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.