Horoscop Leu octombrie 2019

Horoscopul Leului din luna octombrie 2019 aduce în prim plan atașamentul față de casă, familie, valorificarea unor experiențe de viață trecute, o integrare socială de bun augur atâta timp cât poți să-ți ții sub control impulsivitatea, o dragoste marcată de seriozitate și reciprocitate veritabilă, și o activitate profesională favorizată de colaborare.

Horoscop Leu octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Dai întâietate căminului, familiei, îți tratezi cu o sporită bunăvoința și considerație rudele, oamenii apropiați, dezvolți cu ei o relație armonioasă, îndreptată spre beneficii comune.

Te poți ocupa de infrumuțesarea, reamenajarea locuinței, de cumpărarea sau vânzarea unei case, sau de mutarea într-o alta.

Năzuiești, de altfel, ca acasă să afli constant o oază de confort și siguranță, în mijlocul lumii dezlănțuite, învolburate de egoism și meschinărie.

Îți este mai ușor să dai glas simțămintelor și emoțiilor tale cele mai adânci, mai ales într-un cerc restrâns, împreună cu prieteni verificați.

Capabil să vezi clar cum trecutul își pune amprenta asupra prezentului, îți poți găsi astfel o soluție a unor probleme acute.

Nu mai pui la inimă dificultăți mărunte, nesemnificative, provocate anterior de un oarecare egocentrism, și ești dornic să te dedici unei cauze nobile, caritabile.
Horoscop octombrie 2019 Leu

Focalizarea către familie nu-ți împiedică o interacțiune socială benefică, ce-ți permite să-ți promovezi ideile și interesele. Câteodată, poate fi necesar să-ți ții în frâu impetuozitatea în  a-i convinge pe alții de valabilitatea opiniilor tale și nervozitatea ce-ți dă târcoale atunci când cineva te contrazice!

Sub influența Lunii pline ce-și face sălaș pe 13 octombrie 2019 în Berbec, visarea cu ochii deschiși la un posibil eveniment viitor te poate determina să treci cu vederea bucuriile clipei prezente. Pari să fii cuprins de un entuziam fierbinte față de acesta, un lucru în stare să-ți trezească resentimentul unor amici, atâta vreme cât uiți ori neglijezi să le oferi sprijin propriilor lor planuri.

Luna nouă poziționată în ziua de 28 octombrie 2019 în Scorpion tinde să-ți infuzeze dezamăgiri legate de viața ta publică, în pofida unor succese de ale tale din acest domeniu. Ai nevoie să-ți regăseșți rădăcinile, autenticitatea sinelui și, în acest mod, să te regenerezi. Dă-ți deoparte orgoliul și deschide-ți sufletul cuiva care te îndrăgește și te înțelege până în pânzele albe.

Horoscop Leu octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea nu este marcată de evenimente spectaculoase, fulminante, orientându-se spre valori solide, statornice...

Nativii angajați într-un cuplu își prețuiesc extrem de mult tovarășul de viață și conexiunea afectivă cu acesta. Sunt înclinați să pună mai presus de orice în iubire, onestitatea, loialitatea, un fundament cât mai puternic, de nezdruncinat, al relației lor în doi.
Cei necăsătoriți încă, pot fi îmboldiți să-și pună cât mai repede pirostriile!

Cei solitari aspiră și ei la o idilă serioasă cu cineva, pe termen lung, indefinit. Pot cunoaște o persoană care să li se potrivească din acest punct de vedere cu ocazia unei reuniuni, festivități familiale, ori prin intermediul unei rude.

Horoscop Leu octombrie 2019: Muncă și bani 


După un răstimp în care te-ai canalizat cu precumpănire pe interesele individuale din muncă, și poate ai avut chiar niște impasuri din această cauză, redescoperi avantajele cooperării, a lucrului în echipa.

Este posibil să faci un schimb de idei incitant și fertil, util despre carieră, cu o persoană influentă.

Pari să găsești un investitor gata să te ajute să demarezi o afacere la care visezi de ceva timp.

Ai grijă să nu-ți secătuiești bugetul făcând cheltuieli extravagante, exagerate, achizițonând lucruri extrem de costisitoare, mai ales pentru casă!

Horoscop Leu septembrie 2019
Horoscop Leu octombrie 2019 Horoscop Leu octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.